Bazen kalabalıktan uzaklaşıp, sadece kendi ritminle yaşamak istersin.. Ne açıklama yapmak, ne de birilerine yetişmek zorunda kalırsın. Sessiz, sade ve özgür bir hayat seni mutlu eder miydi?

Bazen kalabalıktan uzaklaşıp, sadece kendi ritminle yaşamak istersin.. Ne açıklama yapmak, ne de birilerine yetişmek zorunda kalırsın. Sessiz, sade ve özgür bir hayat seni mutlu eder miydi?

Şuanda öyle yaşıyorum o kadar huzurluyum ki konudaki resimdeki gibi gün batımında aynen bu duyguları hissediyorum. Evli değilim çok şükür derdim tasam da yok. Gidip mangalımı yakıp dertsiz başımla huzuruma bakıyorum. Ne aldatılma derdim var ne borç harç derdim var Allah'a şükür valla hiçbir derdim yok kafamda. İnsan biraz da kendine saygı duymalı. Borç yaparsan evlenirsen gidip ne idiği belirsiz yerlerde takılırdan kötü yaşamayı seçip başına iyi şeylerin gelmesini beklersen asla mutlu olamazsın. Şunu unutmayın, bazı dertleri siz yaratıyorsunuz.
Ne kadar güzel yazmışsın, şanslısın. Evet sıkıntıları yaşamanın nedeni kendisinden gelir. Her şey kendiyle başlar. Neyi odaklanırsa onu büyütür derler.
Teşekkür ederim.
Böyle bir hayat, insanın içindeki gürültüyü susturup kendi sesini duymasını sağlar. Kalabalığın koşturmacası yok, beklentiler yok neden cevap vermedin sorguları yok… Sadece sen ve kendi ritmin. Böyle bir düzen bazen insanın ruhunu pamuk gibi yapar; sakinliğin içinde nefes genişler düşünceler toparlanır. Ama işin püf nktası şu: Sessizliin de tadını çıkarmayı bilmek lazım yoksa fazla sessizlik insanı kendi kendine konuşan biri yapar.
Kisacasi Zaten kendi halinde kendi kendime mutluyim bazen yapıyorum aslında genede örnek olmam gereken sorumluluk tasidigimi hatırlatan iki kizim var onları düşünerek hareket ediyorum. Ama isterim ve yolumu ona gore çizdim:))
Böyle kimseye bir şey açıklamak zorunda kalmadan kafanın rahat olduğu bir hayat bana gayet iyi gelirdi. İnsan bazen gerçekten bunaltıcı geliyor ya her şey herkes bir şey bekliyor herkes bir şey soruyor. O yüzden kendi düzenimde kimsenin karışmadığı bir hayatım olsa bayağı huzurlu olurdum. Sessiz sakin ne zaman istersem konuşurum istemezsem kimse bir şey diyemez.
özgürlük sistem den çıkmak demek kırsal da kendi ekip biçtiğini yemek doğa ile iç içe isterim böyle bir şey şehirler de hayat yok bence
Bahar, öyle anlattığın gibi bir hayat gerçekten huzur verici olabilir. Sessizlik ve özgürlük, özellikle hayatın karmaşasında içinden gelene odaklanmayı sağlayabilir. İnsanın kendisiyle baş başa kalması, yavaşlaması ve kalabalıktan uzaklaşıp nefes alması çok değerli. Ama bir noktada, sevdiklerinle paylaşmak veya birinin sıcaklığına ihtiyaç hissetmek de doğaldır. 🌅✨
Cevap
28Cevap
Belkide en çok istediğim şey bu , kuşlar gibi özgür olmayı isterdim
Kesinlikle 👍🌸
Zaten öyleyim kendi dünyamda yaşıyorum...
evet öyle bir evren harika olabilirdi
Vallahi bu insana ne kadar güzel gelsede yinede insan için yalnızlık daha kötüdür bunu yoğun bakımda anlamıştım. İnsan sevdikleriyle birlikte olmak kadar mutlu olamaz. Çünkü yalnızlık daha kötü ve çekilmez gerçekten.. zaten bu ölümlü dünyada insan ister istemez tek başına kalacak 1 şekilde sevdikleri gözlerinin önünden teker teker kaybederken.. anlayacak sevdiklerinin ve hayatın değerini..
Yok ya o kadar da değil. Hiç kimse ile de konuşmadan olmaz. İnsan en azından bazen yanında birisini ister.
Sanmiyorum... ben azicik hayat telaşasini (Allahin izniyle tatli telaşa olsun daima) seviyorum
Kimsenin ne dediğini umursamıyorum insanlar akrabalar pardon akrep yuvaları konuşurda konuşur umursamıyorum😄
Ben istemedikçe kimse hesap soramaz ki sıkıya gelemem ben ancak ben müsade edersem sorabilir
Kimseye hesap vermiyorum zaten sadece haber veriyorum😁
Issız bi dağ başında ağaçtan yapılmış bi klübede bi iki hayvanla yaşayıp ölmeyi cok istiyorum
Evet yaşamak isterdim. Şu an her şeyden herkesten çok bunaldım
Bunu yapacağım. Bir kısmını yaptım şimdi az zamana ihtiyacım var.
Kendi dünyam olsa muhtemelen bir süre sonra sıkılırdım
Motokaravanimda tek başıma öyleyim zaten. Darısı benim gibi yaşamak isteyenlere
Yakın zamanda gerçekleşecek bir şey bu benim için
Kimseye hesap vermiyorum zaten kafama göre yaşıyorum
Öyle yaşıyorum şu an izole yaşıyorum kafamı dinlemem gerek.
Kimse bana hesap soramaz Baharcığım🌸
Ben isterimki çevremde bissuru insan olsun ama hiçbir şeye karismasinlar
Zaten kimseye hesap vermeden kendi dünyamda yaşıyorum
Evet isterdim❤
Öyle yapıyorum zaten
Acıkcası evett
Kimseye hesap vermiyorum
Hesap verdiğim kimse yok çok şükür
tek başına nasıl yaşıycan ki öyle
Görende herkese hesap veriyoruz sanacak
Özgür olmaktı tek hayalim
Evet, ve bunun için adımlar atmaya başladım
İsterdim. İnsanlardan hayır yok çünkü
Çooooooook isterim. Her şeyden çok.
Çok iyi olur ama nerede bizde o şans
Allah'tan başka kimseye hesap vermiyorum, zaten.
Çok şükür öyle bir hayatım var 😅
Yok o kadar başına buyruk olursam sapıtırım.
Kendi dünyamda yaşıyorum kendimce özgürüm
Böyle yaşıyorum zaten
Az kaldı Son virajdayım
Evet çok isterdim
🤍🌸
şu an öyleyim
Çok güzel olurdu
Hemde çok isterdim
Öyle yapıyorum
En çok istediğim
İsterdik
İşte özgürlük budur