Sonuçta insan çok sinirlenince ağzından ufak bir küfür kaçabilir o ayrı… ama her cümlesine argo ve küfür ekleyen biri bence fazlasıyla itici duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bir de bazen görüyorum.. karşı cinsle konuşurken şaka adı altında adeta ortak bir ‘küfürlü sohbet dili’ oluşturuyorlar. Bana çok garip geliyor.
Küfür eden bir kadın size göre samimi mi durur yoksa itici mi gelir? Yoksa dozuna göre değişir mi?
Ben küfürü ne kadına ne de erkeğe yakıştırıyorum. Özellikle de sokakta, herhangi bir ortamda, kadın erkek bir arada veya etrafında karşı cins olan herhangi bir yerde edilen küfür veya küfürlü konuşmalardan rahatsız oluyorum, çünkü utanırım ve yüzüm kızarır. Eğer etrafta çocuklar varsa, gerçekten sinirden yüzüm kızarır. Ne kadınlar, ne de çocuklar açık seçik kelimelere maruz kalma durumunda bırakılmalıdır. Evet, çocuk değilim, gayet bende küfür konuşmayı bilirim ama küfür kimseyi daha havalı veya daha akıllı göstermez, aksine saygısızlık ve kabalıktır
Kadını erkeği fark etmez. Midemi bulandırıyor bu tipler. Bana göre küfür eden kişiler kelime kullanımını bilmeyen boş kişilerdir. Zihin haritasını geliştiren kişiler küfür kullanmamalı. Milyonlarca kelimeler varken "şeyine sokayım, koyayım..." özellikle kadınlara bunu söylemek çok pisçe.
Küfür konusu gerçekten göreceli bir durum. Herkesin algısı ve tahammül sınırları farklı. Gerçekten sinirlendiği anlarda, bir insanın ağzından istemsizce küfür kaçması anlaşılabilir, çünkü bu duygusal bir patlama hali. Ama sürekli ve alışkanlık halinde olacak şekilde küfürlü konuşmak, bazen insanın samimiyetini sorgulatabilir ya da agresif bir izlenim yaratabilir.
Karşı cinsle oluşturulan "küfürlü diyalog dili" de dediğin gibi tuhaf gelebiliyor; bu iletişimi şakacı ve rahat göstermek isterken hoş olmayan bir hale sokabilir. O yüzden dozunda ve yerli yerinde olmak önemli. 😊
Kimsenin düşüncesini umursamam ama emojiyi attığım kişinin düşencesini umursarım, sen yanlış anlamadıktan sonra kimse umrumda olmaz ama tamam ona da dikkat ederim 🤣
Aşırı derecede küfür eden kişiler tabikide etici geliyor bu tür insanlar benim için ağzı bozuk sayılır. Gerçi bende ediyorum bazen🤦🏻
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
6 ay
Erkeğe dahi yakışmayan küfür, kadına hiç yakışmıyor ve evet, son derece itici geliyor. Kadın hanımefendi olmalı, ağır olmalı, kaliteli bir duruşu olmalı, nasıl konuşulması gerektiğini bir erkekten daha iyi bilmelidir.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Küfür bence sanat gibi bir şey ama ayarında bir yerinde kullanmak gerekiyor her şeye de böyle küfür eden insanlar aşırı itici ama hayatında hiç küfür etmeyen insan da bana samimi gelmiyor herkes sövmek ister