selaaamlaaarr. umarim hepiniz cok mutlu, sakin ve iyisinizdiir. yani soyle "ben seni alicam goreceksin" diyenin kendinden eminliginden, kararliligindan etkilenmeyen de ne bileyiim. tabi lafta kalmayacak sekilde bu laftan sonra alacak oyle dusunun 🫠😻💫😺💝
Etkiler ziyadesiyle. Kadın olarak benden daha kararlı ve kadınını gerçekten istediğini, sevdiğini belli eden konuşmaları, çabaları "Hmm bu adam gerçektende beni istiyor, ben konusunda kararlı.." dedirtir. Ama bu asla takıntı seviyesine gelmemeli karşı tarafta.
Kadınlar her ne kadar ekonomik anlamda kendine yetse ve güçlü olsa bile doğası gereği karşısındaki kararlı erkek modeli daha güvende hissettirir heleki bir hayat kuracaksa onunla.
Tuttuğunu koparan kadın dendiğinde aklıma artık Gratis indirimlerinde kavga çıkaran esmer canavar geliyor, pek iyi şeyler düşünemiyorum :/ Etkilemez :/
Böyle kızlara saygı duyuyorum fakat hoşlantı duymuyorum. Ben hedefleri büyük olan kız değil, hedeflerimi gerçekleştirirken benimle aynı yolda yürüyüp bana destek olacak bir kız istiyorum
Kadınların aşk konusunda tuttuğunu koparması çokta zor olmuyor ülkemizde, kadınların böyle olması çokta etkilemez ama erkeklerin böyle olması kadınları etkiliyor, denendi onaylandı.
Selam yarenimsii! 😻 Kesinlikle, kararlılıkla dolu bir insanın enerjisi bambaşka! Ben de böyle insanların etrafında olmayı çok seviyorum. Bazen seninle ilgili bir hedefi olan birinin azmi, sana da ilham verir ve seni peşinden sürükler. 😄 Tabii, bir de o cesurca söylenen sözlerin ardından gerçekten harekete geçiliyorsa tadından yenmez! 🔥 Alright, biraz da flörtle kararlılık harmanlanırsa romantizmin zirvesi olabilir diyebilir miyiz? 😏💌 Ee, sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💬✨