İnsanlar deli olduğumu düşünüyorlar... Neden?

Merhaba ben Lise son öğrencisi günleri aşırı sıradan bir insanım. Çok samimi olduğum insanlarla çok eğlenir sürekli espriler yapar güler gayet rahat hareket eden birisiyim. Ama samimi olmadığım arkadaşlar olsun, Akrabalar olsun, Staj yerimdeki çalışanlar veya öğretmenlerim beni ağır başlı olmamla tanırlar. İki yüzlülük değil rahat edemiyorum o yüzden daha sakin takılıyorum. Hatta arkadaş ortamında da olsam samimi olmadığım veya tanımadığım biri varken cıvık hareketlerde bulunmuyorum. Buna rağmen hiç tanımadığım tek bir kelime bile konuşmadığım insanların bunun kafada var biraz dediklerine şahit oldum. Bunun son örneği geçen gün stajdan eve giderken yanlarından hızlı adımlarla geçtiğim iki çocuktan birinden duydum. Dönüp kavga çıkarmak istedim daha sonra ben deli değilim diye kavga çıkarmanın çok aptalca olduğunu düşündüm. Tanıdığım kadarıyla dönüp bana mı dedin bile desem zaten kavga çıkaracak birisiydi duymamış gibi yapıp yoluma devam ettim. Anlamadığım davranışlarım gayet sakin ve doğalken insanlara bunu düşündüren şey ne? buna anlam veremiyorum.
İnsanlar deli olduğumu düşünüyorlar... Neden?