9 ayEvet hele ben... Bir bilsen 35 geldim hiç mi hiç kızla olmayı o kadar istedim ki... Lazım mı? Bir boşluk bu yüzden kendimi öldürüp kurtulacam hayat anlamsız ve boş geliyor. Benim yaşımdakiler 3 çocukları var. Ben daha kız yüzü görmedim. Düşünsene bitmiş bir hayatım var anlamsız
01 Yorumla
Soran9 ayÖlüm care değil, yaşamın anlamı da sadece bu değil. Ama evet, ihtiyaç duyulan bir şey. Senin için en iyisini diliyorum...
En İyi Cevaplar
9 ayDiğer yorumlarına baktım da, çıkar peşindeler demişsin. İnsan menfaatten kaçamaz, bu yüzden karşındakinin arzuladığı menfaat iyi mi kötü mü bunu bi sorgulaman gerek.
01 Yorumla
Soran9 ayKötü menfaat tabiki, çıkar ilişkisi her zaman vardır. burada kastettiğimin kötü olduğunu anlamak zor olmasa gerek
9 ayYas aralığına bakılırsa hiç sevilmedim demek için biraz erken umarım sevilirsin beni annem bile sevmedi mesela o yüzden başkasının sevmesi de önemli değil artık.
08 Yorumla
Soran9 ayİnşallah, sizin için de en iyisini diliyorum
- 9 ay
Ben kendim için en iyisini dilemek yerine kendim için iyi olduğunu düşündüğüm şeylere yöneldim aynısını sana da tavsiye ederim kendini sevmekle başla işe o zaman başkalarından sevgi beklemek zorunda kalmazsin
Soran9 ayEvet haklısınız bu konuda kendimi geliştirmeye gayret ediyorum ama çok zor su an olduğum konum için memnunum aslında ama geçmişe takılı kalmak gibi hatalara düşüyorum ve kendimden nefret edesim geliyor ama haklısınız bana en ii gelecek şey kendimi sevmek.
- 9 ay
Bak şimdi genelde bu durum birisi seni severken sevmekten vazgeçince ortaya çıkıyor bu süreci duygusal olarak yönetmek zor kendini değersiz hissediyorsun kendine şu soruyu sor o zaman senin değerini belirleyen şey başkaları mı yoksa kendine nasıl davrandığın mi daha sen bile kendine sevgi göstermiyor kendine layıkıyla davranmiyorsan başkası sana nasıl davranır bunu düşün
Soran9 ayEvet öyle oluyor maalesef. Kendime karşı bu günler bir sevgisizlik içerisindeyim. Aslinda ailem çevrem ve arkadaşlarım seviyor. Ama inanın bu hale tek bir günde gelmedim. Saygisiz eğitimsiz insanların fazla bulunduğu bir çevre, seni sürekli yargilayanlar, öğretmen ve akran zorbalığı... yani geçmişim çok özlemle hatırlanacak kadar mükemmel geçmedi. Yine de buna rağmen ayakta olduğum için kendime saygı duymam gerektiğinin de farkındayım.
- 9 ay
Tamam işte doğru yoldasın sadece biraz şefkate ihtiyacın var bunu da kendi içinde bulacağına eminim çevresel faktörler senin elinde değil ama parıldamak ışıldamak senin elinde kendi ışığından asla vazgeçme
Soran9 ayÇok teşekkür ederim desteğiniz için bana iyi geldiniz 🌸
- 9 ay
Rica ederim yanlizlik ve sevgisizlik hakkında bir kaç şey biliyorum faydam dokunduysa ne mutlu bana
Yapay Zeka Cevapladı
Kimse tarafından sevilmediğini düşünmek oldukça ağır bir duygu olabilir, bu hisle baş etmek de kolay değil. Ancak, bazen bu tür hisler öznel bir algıdan kaynaklanır. Kendini sevgiden yoksun hissettiğinde, belki de yanlış yerlerde ya da yanlış kişilerde arıyor olabilirsin. 🫂
Sevgi sadece romantik ilişkilerde değil, çevrendeki dostların, aile bireylerin veya küçük bir tebessümle sana bakan bir yabancıdan da gelir. 😊 Kendine daha objektif gözle bakmaya çalış ve değerini başkalarının sevgisiyle ölçmek yerine içindeki kıymeti fark et. 💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Buna üzülmen dert etmen çok normal fakat önce sen kendini sev, kendine sarıl, şefkatini esirgeme ki kimseye ihtiyaç duyma 🌸
11 Yorumla
Soran9 ayHaklısın 🌸
9 ayEvet birinin bizi sevmesi bizi daha mutlu edebilir ama sevmemesi de bizi çok etkilememmeli. Yalnız değiliz normal yani 🤩
05 Yorumla
Soran9 aySanki çevredeki herkes çok mutlu, bir ben mutsuz gibi hissediyorum
- 9 ay
Hayır öyle değil herkes şikayet edecek bişey buluyor biz istediğimize sahip değiliz bu yüzden böyle hissediyoruz
Soran9 ayZayıf noktan neyse, onunla sınanıyorsun
- 9 ay
Evet doğru diyorsun maalesef
- 9 ay
Neredesin?
9 aySen kendini seviyorsan her şeyden önce, üzülmen için hiçbir sebep yoktur.
01 Yorumla
Soran9 aySeviyorum, sevmeye çalışıyorum, ama bazen de olmuyor.
Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Hayir Tabiki de , Bu olmiyacak anlamina Gelemz Hem
02 Yorumla
Soran9 ay22 senedir olmadıysa, bilemedim
Gizli Üye(25-29)9 aybazen dogru seven olmayınca sevmeyenlerden daha cok kırıyor... hıc flort veya teklıfte mı olmadı
02 Yorumla
Soran9 ayOldu ama çıkar için oluyor. Beni ben olduğum için seven yok
Cevap sahibi9 aypekı ıcını dokup konustugun bırı var mı
Gizli Üye(18-24)9 ayBende hiç sevilmedim
Üzülünce de değişmeyecek
11 Yorumla
Soran9 ayAma elimde olan bir şey değil
9 ayÜzülüyor insan ister istemez
02 Yorumla
Soran9 ayEvet maalesef
- 9 ay
Ne yazık ki
Gizli Üye(36-45)9 aySen sev seni
Herkes sever seni114 Yorumla
Soran9 ayBir şey fark etmedi
Cevap sahibi9 aySevememişsin seni
Soran9 ayYeterince sevmemiş olabilir...
Cevap sahibi9 ayBuna şüphe yok. Sev o zaman. Sen sevilesi bi güzelliksin.
Soran9 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi9 ayNeden? Tesekkür gerektirmez seni sevmek
Soran9 ayDestek için 🫂
Cevap sahibi9 ayÇok iyisin. Senin gibiler en sevilesilerdir. Ama bence bişeyleri yanlış yapıyosun.
Soran9 ayYanlış yaptığım şey herkesi kendim gibi iyi sanmak
Cevap sahibi9 ayO zaman sanma. Sen iyisin sen değerlisin ama değersiz çok insna var. Kimseyi senden değerli sayma
Soran9 ayHer tecrübe bir ders veriyor. Ama hala fazla iyi niyetli davranıyorum
Cevap sahibi9 ayO iyi niyeti kendine kullan. Herkese hakettiğini vermelisin. Bunu yapamama sebebinde aslında yine değersizlik hissi.
Soran9 ayEvet çok haklısın ama böyle hissettirildim
Cevap sahibi9 ayGel sana ilac olalım
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
9 ayÜzülme
Ben seviyorum seni10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Üzülme seni sevende çıkar elbet
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayaynı durum bende sevilmedim…. Sanki dünya da tek sevilmemiş ben gibiyim
03 Yorumla
Soran9 ayÇıkar inşallah bir gün, bunu umup yaşamaktan başka da çare kalmıyor
Cevap sahibi9 ayEvet inşallah hayırlısı güzel günler bizim olur 2026 yılı çok güzel geçer umarım istediğin tüm dilekler olsun🤩
Soran9 ayAmin inşallah senin için de aynısını diliyorum☺️🙏
9 ayÜzülme çıkar birisi illa karşına
02 Yorumla
Soran9 ayÇıkan da çıkar peşinde oluyor.
- 9 ay
Öyle valla güvenebilecek biri bulmak zor
Hayır üzülmeyin illaki bir seven çıkar
03 Yorumla
Soran9 ayİnşallah
Soran9 ayHer zaman istiyorum beni bir tek duyan o
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Üzülme hepimiz öyleyiz
09 Yorumla
Soran9 ayHiç üzülmedin mi sen?
Soran9 ayŞu an mutlu musunuz ya da hala üzülüyor musun
Soran9 aySizi de inşallah seven çıkar bir gün
Soran9 ayAnladım, sizin için yine de en iyisini dilerim 🙏
Soran9 ayAmin inşallah
9 ayyok kimse kimseyi sevmiyo takilma boyle seylere
02 Yorumla
Soran9 ayEtraftaki herkes çok mutlu gibi sanki
- 9 ay
hepsi birbirinden sahte bakma sen onlara
Gizli Üye(30-35)9 aySevilirsin bir gün dert etme
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ben de hiç sevilmedim
04 Yorumla
Soran9 aySen de üzülüyor musun?
Soran9 ayİnşallah yalnızlığımız bir gün son bulur.
Gizli Üye(30-35)9 ayBen seni seviyorum :))
12 Yorumla
Soran9 ayTeşekkürler
Cevap sahibi9 ay🍒🍫🍒
Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evlat olsan sevilmezsin dediklerinden misin
08 Yorumla
Soran9 ayHayır
Soran9 ayHaklısın
Soran9 ayYanlışın yok ahaha
Soran9 ayHaklısıniz
Üzülme kendini sev
10 YorumlaÜzül hatta öl
02 Yorumla
Soran9 ayÜzülüyorum
Vicdanına sor knk
02 Yorumla
Soran9 ayVicdanıma niye sorayım?
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayÜzülme
01 Yorumla
Soran9 ayDemesi kolay
- Kişilik & Karakter konusunda 736 cevap paylaştı.
9 ayhayır
05 Yorumla
Soran9 ayBaya yorucu bir durum ama
- 9 ay
kendine bunu bir yük olarak görür sırtlanırsan elbette ki de yorucu olur
Soran9 ayGördüm galiba.
- 9 ay
Hayatına ummadığın zamanlarda girecek de çıkacak da insanlar olacaktır kimisini seni gerçekten severken kimisi de seni sırf kullanmak için hayatında bir yer edinmeye çalışacaktır olmasın demem olmalı tecrübe etmen gerekli ama genelde senin gibi düşünen insanlar karşılarına birisi çıktğında kötü de olsa onu kaybetmek istemezler kendillerinden ödün vermeye başlarlar zamanla da o kaybetme korkusu kendisini yer bitirir şu an ki halinden bile belki daha beter olabilirsin ama tecrübe edinmeli insan sevmek de sevilmek de güzel bir duygu umarım en doğru ve saf bir biçimde yaşarsın
Soran9 ayBeni çıkarı için sevmeye kalkan da oldu. Elimin tersiyle ittim. Kendimi her ne kadar sevme ve değer verme konusunda sıkıntı yaşasam da o kadar da saygısızlık yapacak bir insan değilim. Tecrube iyi evet. Yasanmisliklara tecrübe gözüyle bakmayı istiyorum. Ama dönem dönem başı travmalar kendini gösterince bunalıma giriyorum.
9 ayÜzülmek için yer arıyorsun olabilir
03 Yorumla
Soran9 ayBu üzülmek için yer aramak değil
- 9 ay
Normalde değil ama üzülüp üzülmeme konusunda kararsızlık yaşıyorsan yer aramaktı
Soran9 ayÜzülüyorum zaten, değer mi diye sordum
- Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
9 ayAğla
05 Yorumla
Soran9 ayAğlıyorum zaten
- 9 ay
Daha çok
Soran9 aySen de sevilmiyorsun galiba
- 9 ay
Evet 😭🤧
Soran9 ayBelli
9 aySevinmelisin
014 Yorumla
Soran9 ayHayır üzülüyorum
- 9 ay
Olur ise daha fazla derdin olur inan bana ne yalnızım en iyisi sana da tavsiyem olur
Soran9 ayHer iki durum da kötü, ama benimki daha farklı, sevilmeme nedenini sorguluyorum hep, geçmişe gidiyorum. İsin içinden çıkamıyorum sonra
- 9 ay
Çok mu geçinsizsin neden sevilmiyorsun
Soran9 ayGeçimsizlik le alakası yok, küçükken zorbalık gördüm, sebep bu
- 9 ay
Her insan zorbalık görürmüştür ama çocukluğumda benim kadar zorbalık gören yoktur buna eminim o yüzden seni anlıyorum ama bunları bir kenara bırak derim
Soran9 ayBıraktım. unutuyorum. Ama bazen tetikleyecek olay veya bir söz tekrar hatırlatıyor. Unutmadigimi anlıyorum sonra
- 9 ay
Kötü bir anın mı var neden aklına geliyor
Soran9 ayEvet var. Ben mi abartiyorum bilmiyorum ama ara sıra aklıma geliyor
- 9 ay
Yok gayet normal travma yaratmış sende san tavsiye edebileceğim youtube de kanalı olan iyi bir abim var ister isen bak Beyhan budak belki iyi gelir eğer anlatmak istersende seni dinlerim
Soran9 ayEvet o adamı biliyorum teşekkür ederim.
- 9 ay
Tamamdır kendine iyi bak güzel insan
Soran9 ayTesekkur ederiz, sen de 🤍
- 9 ay
Konuştuğun biri var mı
yok.
01 Yorumla
Soran9 ayÜzülüyorum
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. hayır
01 Yorumla
Soran9 ayİster istemez oluyo
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
9 aybir gün olurr
06 Yorumla
Soran9 ayUmarım
- 9 ay
hayırlısı be
Soran9 ayİnşallah
- 9 ay
sevgilin olmadımı
Soran9 ayHayır konuştuklarımin hiçbiri beni sevecek insanlar değil
- 9 ay
Niye belki sen sevdiremiyon
Gizli Üye(18-24)9 ayyaşaman bile hata.
01 Yorumla
Soran9 ayBoş yapma
Gizli Üye(36-45)9 ayherkes öyle
02 Yorumla
Soran9 aySanmıyorum herkes çok mutlu
Cevap sahibi9 ayDeğilim
Gizli Üye(30-35)9 ayBen üzülüyorum
010 Yorumla
Soran9 ayBen de
Cevap sahibi9 aySeni olmuştur illa seven kızsın sonuçta
Soran9 ayGerçek anlamda seven yok. Herkes çıkar peşinde
Cevap sahibi9 ayHaklısın aile bile sevmiyor çıkarsız
Soran9 ayAilem seviyor ama farklı sevilme konusunda çok eksiğim
Cevap sahibi9 ayEksik sende mi niye böyle düşünüyorsun
Soran9 ayEvet öyle düşüncelerim var her geçen gün kendini geliştiriyorum ama yaşıtlarıma oranla hep geriden geliyormuş gibi hissediyorum
Cevap sahibi9 ayGelmezsin böyle düşünme birde destek vs almayı dene senin benim tahminim problemin özgüven sadece
Soran9 ayÖyle zaten. Ama özgüven duymam için bir deyler eksik gibi. Yani olsam da sevilmezmisim gibi
Cevap sahibi9 ayBiri seni birşeylerin var diye sevmesin
gerekmez
04 Yorumla
Soran9 ayElinde olmuyor bazen
Soran9 ayEvet, o yüzden de üzücü geliyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler