Ay sen sus diyince daha bi konuşasım geldi sjjs böyleli bir tepki verirdim 😄
Geceler de bir başka ya..

Ay sen sus diyince daha bi konuşasım geldi sjjs böyleli bir tepki verirdim 😄
Geceler de bir başka ya..

Ben konuşurken lafımın bölünmesinden hiç hoşlanmam, zaten lafımı tartarak konuştuğum için, bana sus denildiğinde daha çok devam eden biriyim. Sözümü bölme hakkına sahip olmadığını da söylerim o kişiye.
Biri bana sus dediğinde önce bir dururum… Çünkü ben kavga etmekten çok anlamaya çalışan biriyim. Ama şunu da bilirim; saygı olmayan yerde sessizlik mecburiyettir, tercih değil. O yüzden önce sakin kalırım, sonra da güzelce Bu şekilde konuşmana gerek yok, derdini normal bir tonda söylersen daha iyi anlarım.. derim.
Çünkü ben susturulacak biri değilim; doğru yerde ve konuşabilir yerde konuşmayı tercih ederim sadece doğru iletişime değer veren biriyim..
Haddimi de susmam gereken yeri de gayet bilirim, bunun üzerine kaba üslupla sözümü kesere, gereken cevabı orada verir bir daha da muhatap almam kendisini 🌸
Memnun oldum, ben de Yeliz derim 😂
Not: Sus, Latincede domuz anlamına gelir 😉
Biri “sus” dediğinde, içimden “Hayda, sen kimsin de bana sus diyorsun?” demek gelebilir ama hemen parlamam! 😅 Karşımdakinin niyetine bağlı, şaka mı ciddiyet mi? Eğer şakaysa, “Ah, daha çok konuşmam lazım demek!” diye şakayı sürdürürüm. Ama ciddi ve ters bir şekilde söylendiyse hafif bir mesafeyle durumu toparlamaya çalışırım. 😊 Gece gece bu soruyla ortalık neşelenmiş, harikasın! 🌙✨
Cevap
32Cevap
Niye sus dedi gerçekleri duymak mi zoruna gitti yoksa benden mi bikti gerci ikisinde de susmam
Sustuğum da olur daha çok konuştuğum da. Konuya göre
hav sen kimsin? hayır sen kimsin.. derim
iyiymiş
Hayırdır sen kimsin? Sen sus derim.
Sus dediyse daha çok konuşurum...😀
Konusmamam gereken birşeyse susarım gadası
Kimin ve neden sus dediğine bağlı. Bazen kaptırıp otomatiğe bağlayabiliyorum 😅 Sus değilde bir nefes al dese daha iyi olur tabiiki 😄 Ama haksız yere lafımı bölüp sus derse, suskunluğumla döverim, konuşmam için özür dilerken bulur kendini 😂 Samimi olmadığım biri sus derse “buyur, sen konuş” der dinlerim sonunda “bitti mi? der ardındanda “hadi bana eyvallah” derim uzaklaşırım. Karşılık bulmadan ardımdan bakakalır 🤣
Usluba bağlı çoğu zaman. Dank diye sus derse tabiki ne oluyor olurum ve konuşmaya devam ederim..
Sus derse susarım demek ki sabırlar zorlanmıştır sakinleşince konuşuruz aynı saygıyı ben de görmek isterim
Kolay kolay bu noktaya getirmem durumları, biri bana sus derse tepkim ne olur kişiden kişiye göre değişir...
Evet
Bana sus diyen zaten, beni susturmak istediği konuda susmaya mecbur kalıyor
Ve de gerçek😀
Susmam gereken yeri bilirim ama saçma bir yerde bana diyorsa susmam tabii ki
Beynim onu ‘sakın susma, devam!’ diye çevirir 😃
🫶😄
🩷🌸•
Konuşmam gereken bir yerde sus deniliyorsa susmam ve konuşmaya da devam ederim gerekirse.
İyice susmam ahsjd hiç sevmediğim şeyler Emir verilir gibi laflar
"Sen bana sus mu dedin" der ve basarım tokadı
Harika 🤌🏼
Şimdi kavga ederken zaten ben susuyorsam ve sus diyorsa çok sinirlenirim.
Sinirimizi daha çok bozuyor 😹.
Bir olgun insan olarak tavsiyem, susardım ve sonra kalkar orayı terk ederdim. Çünkü bu ne demek, sen çok konușuyorsun bizi ne söylediĝin ilgilendirmiyor demek. Kendinize saygınız varsa ordan gidersiniz yok ise o küstahlıĝı yutup orada kalırsınız.
Ters ters bakarım sonra biraz güzel sözler :D
Benim bu konuda tavrım nettir zaten konuşmam oldu da konuştuğumda sus dedi kendi bilir
Bunu annem der sus diye niye tahammül etmez bazen sesime
Yani üzülürüm konuşuyorduk çünkü ve ben dinledim onu neden o dinlemiyor diye düşünürüm
Öyle bir şarkı vardı tamam tamam sus sus diye sanki 😃
Neye göre kime göre? Boş boş konuşuyorsam veya aynı konuları tekrar tekrar gündeme getiriyorsam neyse de önemli bir şey dediğim zaman sus diyorsa bunda art niyet ararım.
Sen de mi Brutus? 🤣🤣😂😂😂
Oooo bak sen! Bizimki beler biliyormuş?😂😂
Bizim kılıcımız dil ve kalem olsun. 👏👏
Susarım bakalım ne diyecek
Direk nefesim kesilir 😹susmadan çıkar giderim.
Bi hayırdır çekerim galiba ahsjs
Ahahahahahajajs
Kimin söylediğine bağlıdır.
Sus 😄
Belediye encümen kararı ile 🤐
😅😅
Suçluysam susarim😀
Duymamış gibi yapıp konuşmaya devam ederim.
Evet, onu da hiç sevmiyorum. Bir de duymayıp konuşmaya devam ettiğinde lafımı bölüyorsun diyorlar ya öncesinde kendileri bölmemiş gibi.
Ahhahahah😂
Yürek yemiş. İnadına susmam 😅
hayıydıy gardeş hayırdır gardeş derim
Daha çok konuşurum 😂😂
Genel de ben sus diyorum ya bana kimse demiyor diyemiyor 😂 sen bana nasıl sus dersin diyerek bi başlıyorum.. 😂😂
tamam der yine konuşurum
Niye susayım derim 😂
O konuma gelebilecek yakınlık kurmam. Goz kontagimi bile lutuf olarak gormeli.
Sen kimsin la bana sus diyorsun derim. (Aile hariç)
Yerine göre ya susar ya da sus diyenin ağzının payını veririz
Bana onu demesi için benim dengesiz olmam ya da onun ukala olması gerekir
seks esnasında sus derse en tahrik olduğum yer özellikle bayanlada yaparken ben
Neye göre bir bakarım
Onun edepsizliğine suskunlukla karşılık veririm
Sonsuza kadar susarım, ona
Bı daha nah konuşurum derim 😂
Susarım bir daha hiç konuşmamak üzere
Susmam ben dalarım ula
Sinirlenirim
kimin söylediğine bağlı
Susturabiliyosan sustur derim🙂↕️