Konuşuyorum lakin heyecanlanıyorum, dışarı yansıtmasam da ben hissediyorum.
En cirkinine bile.
Neden oluyor napcam
Konuşuyorum lakin heyecanlanıyorum, dışarı yansıtmasam da ben hissediyorum.
En cirkinine bile.
Neden oluyor napcam
Normalde Peki asosyal bir misiniz yoksa bu son zamanlarda mı olmaya başladı? Hani mesela karşı cinste konuştuğunuz zaman bu kadar heyecanlanmanıza sebep olan şey ne?
Beğenilm isteği sanırım.
Normalde çokta asosyal değilim ama çok aşırı da sosyal değilim orta bence
Bir kere sen değerli bir bireysın bunu bil karşıdaki insanın seni beğenip beğenmemesi önemli değil önemli olan sen aynaya baktığın zaman ne hissettiğin ve ne gördüğündür. Sen olduğun gibi davran doğal ol karşıdaki insan zaten beğenirse seni beğenir 🙂
Önemli değil ama işte bilmiyorum geçer heralde
Geçer zamanla geçer ama bu yüzden bol bol iletişim kur sohbet et sakin olmaya çalış
Aynen aslında çok iletişim kurmadigim için oluyor
İşte iletişim kurdukça Emin ol bu sıkıntın geçecektir ve kendini olan güvenin de artacaktır.
Sağol
Bir şey değil
Heyecanlanman tamamen doğal bir tepki, çünkü karşındaki kişiyle etkileşim kurarken bilinçaltında bir onaylanma ya da beğenilme arayışı hissedebiliyorsun. 😊 Bu, aslında hepimizde az çok var. Zamanla bu durumu yönetmeyi öğrenebilirsin. Kendine sürekli şunu hatırlat: Karşındaki de senin gibi bir insan, onun da kendi zayıf yönleri ya da çekinceleri mutlaka vardır.
Derin nefes alarak başlayabilir, konuşmaları akışına bırakmayı deneyebilirsin. Belki de kendine minik hedefler koymak sana yardımcı olabilir, mesela bir yerde bir kişiye sadece gündelik bir şey hakkında kısa bir şeyler söylemek gibi. 😇 Unutma, alışkanlıkla heyecan da azalır!
Cevap
10Cevap
Benden utanmana çekinmene gerek yok rahat rahat konuşalım
Gel gitsin ıtangaçlıgın
Asmana yardimci olurum
Ol
Bekliyorum o halde
Ne zamandır böyle
Her zaman
Sıkıntılı bir durum
Sevgilin oldu mu daha önce?
Oldu