Para elbette önemli ama ilk kriter gören kadına da güvenilmez seni en zor anında bırakır gider..

Para elbette önemli ama ilk kriter gören kadına da güvenilmez seni en zor anında bırakır gider..

Yalan söylemiyordur. Her kadın aynı değil. Sadece bir ilişkimde tamamen herşeyi ben ödemiştim mesela. param yok, çalışmıyorum dediğinde olsun ben öderim, ben hallederim demiştim. iş bulana kadar anlayış göstermiştim. herşeyini düşünmüştüm nasıl rahat eder diye. başka bir şehirde yaşıyordu. görüşelim diye biletine kadar ben aldım. yediğinden içtiğine, kaldığı yerin parasına kadar ben ödedim çıkarsız. hatta üşümesin diye kıyamadığım için botlarını bile ben almıştım fiyatına bakmadan. ne seçtiyse almıştım içine sinsin diye. ondan bir şey istemedim. karşılıksız yapmıştım. ama nankörlük etmişti. buna rağmen ben ondan ayrıldığımda benim arkamdan birşeyler demişti yazık. yani o bana para vermiş. :d öyle demiş. bunu duyduğumda tamamen silinmişti benim için. ben onun cebine para koymama rağmen düşün... kimseye iyilik yaramıyor. bak bunu karşılık için söylemiyorum. ya da birilerini aşağılamak için değil. saygılıca bitsin istedim, yoluna devam etsin istedim. yani para değil insanlık önemli, saygı önemli.
Bende şaşırmadım açıkçası ondan böyle bir şey bekliyordum. Eski sevgililerinide bana kötülüyordu. oradan zaten bir bok olmadığını anlamıştım. ona dedim ne benim ne de diğer eski sevgilinin hakkında ne yaşarsan yaşa kötü deme dedim yüzüne. sonuçta birlikteyken emek verilmiş. para mevzusu ve diğer olaylardan dolayı geri yazmıştı zaten öyle demedim, yapmadım vs diye. birileri beni doldurdu zannediyor. bu çok geçmişin bir olayı evet. ama soruya hitaben yazmak istedim. her şey ap açık ortadaydı. kanıtlamamı istedi görmeme bilememe ve kanıt olmasına rağmen kanıtlamadım. kendi arkadaşına yazdırdı benimle konuşsun söyle diye. benim arkadaşımada yazdırdı. yani 3. kişileride karıştırdı. en sonunda benim arkadaşım dediğim 6 yıllık arkadaşımda beni sattı. yani gerçek yüzünü gösterdi diyeyim. onun arkadaşına ve benim 6 yıllık arkadaşım dediğimkişiye dedim ki söyleyin yazmasın sinirleniyorum. ama o an cinnet geçirdim gerçekten. karşıma çıkmasın yüzünü , sesini duymak istemiyorum , karşıma çıkmasın dedim. yani konuşmak vs istemiyordum bitmişti. cevapta vermedim onun mesajlarına. engelledi , engelledim. bu olaylar olmadan öncede onu tanıştırdığım biriyle sevgili oldu reşit bile olmayan :d şimdi yeni 18 ine girdi abisi. bunları araları bozulsun diye söylemiyorum ya da onda gözüm olduğundan değil yanlış anlaşılmasın. ve asla ilişkilerine bir şey demedim. ikisinede yazmadım ya da rahatsız etmedim. benimde sonra sevgilim oldu. aşık olduğum adamla oldum. herkesin hayatı kendine yani. şu an herkes hak ettiğiyle birlikte. şunu rahatlıkla diyebilirim kiminin şükrü kiminin belası :)
Bazen elimizden geleni yapsakta hak etmemiş olabiliyorlar evet. sadakat bu devirde en önemlisi ya. para vs çözülürde yapısında bozukluk olan adam çözülmez. anasının babasının eğitemediklerini biz eğitemeyiz... adam derken hem kadın hem erkekte yani. karakteri bozuk olan hem cinsimde olabiliyor maalesef. iyi insana denk gelmek gerek. kıymet bilen , sadakatli insana. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. ve umarım bir daha sende öyle şeyler yaşamazsın
Aynen öyle tabii. sadakat değerli ya. ne derler süttten ağzı yanan yoğurdu üpleyerek yer. senin ki o hesap. artık heveste kalmamış doğal olarak. haklısın. üzülmek yorucu evet. önemli olan iyi olman , senin mutluluğun. iyi olmadan ve tam güvenmeden zaten biriyle başlamaman doğrusu. hakkında hayırlı olsun , dilediğin gibi olsun. kendini üzme ve kendi değerinin farkına var. kimse için üzülmeye değmez. demek ki o hak etmemiş. yoluna devam et ve kendini mutlu et. sonra dilersen biriyle olur ya da olmazsın o senin bileceğin iş. rabbim kalbine göre versin inşallah
rica ederim. bende teşekkür ederim
Bu tarz kadınlar genelde erkeğin gözünü boyamaya çalışır, sonra asıl yüzleri ortaya çıkar. Onlar için para ilk kriterdir. Sevdikleri insan parasız kalacak olsa, ayağa kalkmasını beklemeden tekmeyi ilk vuracak olandır. Para önemlidir. Yaşamak için. Sağlık için. Yemek yemek için. Barınmak için. Giyinmek için. Sevdiğin şeyleri yapmak için. Evet, bazı insanların beklentisi kadından çalışmasıdır ama bazı kadınlar da çalışma dünyasını kaldıracak güçte değildir. Bu gerçeği de kabullenmek lazım. Benim için sevgi ilk kriterdir ama parasız da olmaz maalesef. Sevdiğim insana destek olurum. Arkasında dururum. Ona inanırım. Kendini nasıl büyütebileceğini görmek isterim. Bunu izlemek bile bir zevk mesela. Sıfırdan en tepeye nasıl tırmandığına şahit olmak isterim. Fakirliği dayatan değil, en iyisi olmak için çabalayan erkektir ilgi çekici olan. Düştüğünde elini bırakmam, çünkü bilirim o tekrar kalkabilir. Sadece biraz zamana ihtiyaçı vardır.
Adım Mine değil 😭. Rol yapan çok insan var maalesef.
Paranın önemsiz olduğunu söyleyen herkes ya yalan söylüyordur ya da yaşamın nasıl ikame edildiğini bilmiyordur.
Para her şey değildir ama birçok şeyi sağlayan bir araçtır.
Dünyadaki bütün savaşların temelinde para yatar.
Aşk ilişkilerinde ilk tercih tabii ki para olmamalı paradan önce gelen pek çok şey var ama para olmadan da olmaz.
Buradaki paradan kastım lüksiyet değil, evi geçindirecek kadar bir paradan bahsediyorum.
Bir erkek çalışıyorsa, evini geçindirmek için çabalıyorsa o erkeğin parası vardır zaten.
Tabii evlilikte bazı dönemler parasızlık olabilir dünya hayatı sonuçta. Her dönem güzel geçmez, maddi zorluklar çekilebilir. Böyle bir dönemde eşini tek başına bırakan kadından hayır gelmez; çünkü o kadın için para araç değil, her şeydir.
Ama çalışmayan, çabalamayan, başkasının eline bakan bir erkeği hayatına alıp “para önemsiz ya” diyen kadın hayal görüyordur, saçmalıyordur bana göre.
Tek derdi parası olan biriyle evlenmek isteyen kişilerin oranını bilemem ama benim düşüncem yukarıda ifade ettiğim gibi.
Genelleme elbette yapmıyorum %95 dedim o yüzden her insanı aynı kefeye koyamayız ama çoğu kadının derdi para hani rahat bir yaşam bence her insan ister ama evlilik bir ilişki diyince de ilk kritere para koyan birinin veya para olmazsa olmaz diyen birinin ben ne sevgisine ne güvenine inanırım
Ben kendim calsitim yedim gerek yok erkeğin parasına almadım sevgilimden para felan para için kimsenin köpeği olmam ben kendim yer çalışirkm zengin sevgilim olmadı çok havalilar da uzak olsunlar bendne
Sözler uçucudur mesele eylemlerde yani yalan olup olmadığı yaşarken ortaya çıkar kadının yaşam tarzı , bakış açısı ve onu tanımaktan geçer. Parayı evlilik ve aşkta ilk öncelik görmek evlilik ve aşk müessesini bir ticaret veya kaygı giderici merkez olarak tanımlamaktır ve acıdan veya zorluktan kaçılabilecek bir yer olarak görmektir bu da gelecekteki her hangi bir sarsıntıda kavgalara veya anlaşmazlıklara gebe bırakır ilişkiyi, sağlıklı olmaz, hiç bir şeyin garantisi yoktur. Ne kadın ne de erkek ilişki de parayı kendi haz ve benciliği için kullanmamalıdır yani savrukluk veya cimrilik her iki taraf içinde evlilik ve aşkı öldüren bir şey. Kısaca bir şey abartılmamalıdır.
Elbette bu tamamen karşında ki kadına bağlı eğer kadın ben baskıya gelmiyorum, lüksü ve rahatı seviyorum, ki olabilir çok böyle insan var, bir erkek şöyle olmalı böyle olmalı diye kritize ediyorsa zaten uzak durulmalı öyle insanlar zaten avcı gibidir güzelliğini ve dişiliğini kullanır veya manipüle edebilir. O yüzden birini seversen kültürel bir çakışma olmamasına dikkat et yani kızın işi arkadaş ve aile çevresi neyi beğendiği çok önemli. Burada uyum devreye giriyor işte bir de gözün açık olcan mutlaka. Servetini her yer de paylaşımcan zaten dostun bile kazık atabilir bu devirde kıskanan da çok parası olanı korunmasını bilmek de önemli. Uzattım iyi geceler. 🫡
Para, hayatın bir gerçeği; bunu inkâr etmek zor. Ancak bu, herkesin paraya verdiği anlamın aynı olduğu anlamına gelmez. İnsanlar farklı önceliklere sahip olabilir; kimi sevgi ve güvenle, kimi de ekonomik istikrarla ilgili daha hassastır. Para önemsiz diyen birine hemen güvensiz demek bence aceleci bir yargı olur. Onun yerine, neye değer verdiğini anlamaya çalış; iletişim her şeydir! 🌟
Cevap
31Cevap
Para yaşamı idame ettirmek adına bir yere kadar önem taşır evet ama bir insana sırf para ya da sırf güzellik için bakmak akıl karı değildir net. İnsanı duyguları, düşünceleri, yaklaşımı, idealleri ve bize olan tutumuyla değerlendirmek gerekir. Çünkü ne para sonsuza kadar var olabilir ne de güzellik. Hepsi uçup gitse bile elinizi tutacak birine sahip olmak en değerlisidir. Ufak bir evde mütevazi bir hayat yaşayıp yine de sizinle mutlu olacak kişileri sevin.
Çok güzel açıkladın keşke her kadın senin gibi düşünse
Keşke ve umarım :D
Para önemli olmaz olur mu illaki önemli , her şey de parayla oluyor sonuçta , aşk karın doyurmuyor, belirli bir işi ve kazancı olması gerekiyor ne olursa olsun ama lükste gözü varsa gösterişi seviyor ve paraya tapan bir kadınsa uzak durmak gerekiyor öyle bir insan seni değil. Sunduğun imkanları sever , para bitince aşkta biter
Para önemsiz diyen kadın yalan söylüyor evet.. dünya üzerinde paraya değer vermeyen bir kadın yok.. imkansız.
Aşık oldum seni seviyorum demeleri de yalan bence paran yoksa hiçbiri yüzüne bakmaz
Kesinlikle dostum, sadece tek bir soru sorardım onlara. sevdikleri erkek parasız olsa, ya da çirkin olsa, kısa boylu olsa. başta dönüp yüzlerine bakarlar mıydı.
Bakarım diyen eminim çok olmuştur ama %99 yalan söylüyor
Kesinlikle 🙏
Para önemlidir ancak ilk kriter değildir hiçbir zaman
Evet para önemsiz diyen kim olursa olsun yalan söylüyodur...
Yo eski evleneceğim kişi fakirdi ama evlenecektik biz ondan zenginizdir emin ol ailesi yüzünden bitti ben hep kendim çalıştım kendim yedim
Ilk kriterimde olmasa bile ilk 5 te var bu da kötü algılanmasin
Her kadın aynı değildir, fakat para dediğimiz erkeğe obje olarak mı önemli yoksa kadınların paraya bakışı nasıl baktığını mı önemli? Burası önemli bir konuya değinir.
Hayır doğru. Para önemsiz ama güç önemli.
Her şey, duruş, karakter, kimseye muhtaç olmama ve etmeme, hayal ve azim sahibi olmak vs
Para her zaman şekilde önemli parasız olmuyor gadası
Hayır. Erkekler şunu bi ogenemedi gitti. Kadinlar değil. "Bazi kadınlar" ben para sevmem. Karakter isterim. Adamlik isterim. Olgunluk isterim. Para insani değiştirir. Hiç tanımadığı bir insana cevirir. Bunun kanıtını ünlülerde görüyoruz. Milyonlar kazanınca totolari kalkıyor huyları değişiyor. Herhangi halktan biri icin de geçerli bu. İnsan oğlunun gözü hep bi fazlasindadir. Yani ne kadar kazanirsa kazansın gözü hep bi yukseginde olur ve kazandıkça simarir özgüveni yukselir insanlara tepeden bakmaya başlar. Öyle insanı da ben sevmem. Bunu milyonlarca kez söyledim. Hala kadınlar para ister diyosunuz 🤦🏻♀️
Aylık gideri 6 haneli olan kadın sana bunu söylüyorsa tabi yalan söylüyordur. Mütevazi yaşayan ve lüksü aramayan kadın da lüks hayat için lazım olan parayı önemsemiyordur geçinecek kadarı yeter diyordur yoksa kimse sefil bir hayatı sorun etmiyorum demiyor yani.
Yalnız para konusunda siz erkeklerin de görmek istemediği ya da farkında olmadığı bir nokta var. Bir erkek zaten dışarıya çıkacak sosyalleşecek parası yoksa haliyle ilişki de kuramaz. Sizinle alakalı bir sorunu kadınların sorunuymuş gibi lanse ediyorsunuz.
Evet de onu bile sorgulayanlar var işte. İşsiz olsam bakar mıydın bilmem ne? Peki sen işsiz olsan o psikolojide olur muydun diye sorarlar adama yani.
Para önemsiz olur mu? Getirisi olmayan eşi kim ister? Zaten bazı şeylerde insanın kendisi ile alakalı. Çevremde bi erkek var memur ve sürekli sevgili değiştiriyor. Gelde onu asgari ücretle çalışan birisi yapsın. O yüzden parasız erkek çalışmayan iphone gibidir. Vardır ama kullanılmaz. O yüzden parayı kişi kendine şart edinsin
Bir erkek çalışkan ve sahip olduğu kadını kimseye muhtaç etmeyecek güce sahipse ne kadar kazandığının önemi yok
İşte bu 👍🏻
@liwes Kadınlar hem evde hem dışarda çalışıyor bunu bir türlü anlayamadınız aw
İsterse oturur yer. Eril enerjinizi kaybettiniz görev dağılımını da unuttunuz beyler!
Para önemsiz diyen herkes yalan söylüyordur. Sonuçta para hayatı idame ettirmek için gerekli bir şey ama paranın mutluluk getireceğine inanmak da saçmadır. Kimse kimseyi parayla sevmiyor. Kalbiyle seviyor. Para önemli ama ilk sırada olamaz
İşte her kadın öyle değil. Bir de şöyle bir gerçek var ki bu zamana kadar maddi konuda çok zorluk yaşayan kadınlar genellikle bu kafada oluyor. Parayla derdi olmayan ya da geçim sıkıntısı yaşamamış kadınlar çok fazla düşkün olmuyorlar paraya
Ben kendim çalışirim kendim yerim hep öyle yaptım bir erkeğe muhtaç degilim erkeğin parasına yani iki verir başımıza kalkarlar
Düşük bir ihtimal doğru söylüyor da olabilir ama âşık olması lazım. O zaman erkek çalışıyorsa zaten gerekirse ben de çalışırım ve birlikte üstesinden geliriz kafası oluyor ama öyleleri yaranıyor mu? Kesinlikle hayır. O yüzden sizin “ paragöz” dediğiniz kadınlar iyi yapıyor.
Buradaki para önemli değil diyen kızların kaçı acaba askari ücret alan biri ile evlenir sıfır
Sorun da burada ya hem eşitiz dersiniz hemde aynı maaşı alan birini istemzsiniz
@Yokisimjl 2 maaşla bir ev geçindirilir
Kızın olsa asgari ücret alan biriyle evlendirir misin? Toplum erkeğe bu rolü verdi erkek evine bakmakla sorumludur, şu düğün, nişan tonla para harcama adetlerini erkek egemenliği kurdu yani bunları kuran yine erkekler, babalar eskiden kızlarını evlendirirken altın almadan kızını evlendirmiyordu yani kadınlara laf atacağınıza ataerkil sistemin erkeğe bu sorumluluğu %100 vermesini konuşun. Eşitlik diyen kızlar böyle şeylere takmıyor 🫶 ya da kastettiği eşitlik bu değil çünkü eşitlik para haricinde daha bir sürü şeyi kapsıyor.
Keşke bahsettiğim eski sistem devam etseydi hem kadınlar mutluydu hemde erkekler benim maddiya ile ilgili sıkıntım yok lakin günümüz kadınlarının paraya statüye tapmalarından rahatsızım bu yüzden hayatına birini almıyorum
Ahahaha bugünün sistemi zaten oradan geliyor? 😂 Eskiden fakirlerle kimse kızını evlendirmezdi büyüklerimden eskileri çok dinlendim ve kimi dinlediysem bunları duydum klâsik ataerkil sistem kadın evde yemek, temizlik, çocuk bakımı. erkek ev, araba, arsa, iş yeri alma maddiyat sorumluluğu. Yoksa insan yerine bile konulmuyormuş. Bugünde kızını evlendiren cahillerden bazıları hâlâ başlık parası vs alıyor 2 milyonluk düğün bekliyor kız istemese bile ailesi istiyor babası fakir adama kız vermem diyor yani artık farkına varın bunu kuran yine erkekler 🤷♀️ kimse kızı fakirlik çeksin istemiyor. Ayrıca kadınlar mutlu falan değildi hakları öğretilmemiş kadınlar sessiz diye mutlu sanıldı cahiller tarafından.
@M3rovha3lss erkeğe düşen sorumlulukları kadın eşitlik diye çoğunu alıyor Bir de böyle bir şey de var
Feminist misin nesin anlamadım ki ne desem erkekleri yerden yere vuruyorsun sanki seninde baban erkek değilmiş gibi
@Yokisimjl Olması gereken her iki tarafında çalışmasıdır zaten bu zamanda orta halli bir erkek tek başına ev yürütemez evlilikte senin benim param diye bir şey yoktur para ortak olmalı evlilikte, aynı şekilde ev işleri de ortak olmalı ki zaten herkes kendine göre birini seçiyor zengin isteyen zengin bulur, ev hanımı isteyen ev hanımı bulur.
@utnapiştim Feministim evet ama erkek düşmanı değilim cahil ortamlarda kadını hayvandan farksız gören kadın bedenini namus erkek organını kılıç gören ahshshhs ortamlarda feministim, feministlik ile feminaziyi birbirinden ayırın ikisi bambaşka şeyler erkek düşmanlığı yapmışım gibi babanda erkek demen 🤦♀️ evet babam erkek ama bahsettiğim tip erkeklerden değil ister fakir seçerim ister zengin seçerim saygı duyar açgözlü gibi bir şey beklemez 😃.
@M3rovha3lss ama aşkım şöyle bir şey var kadın belli bir zaman çalışır hamile olur adam hem geçinemiyorum diye ağlar hem de çocuk yapar bu durumda ne yapmak gerekiyor djdjdjd tamam fakir olabilirsin ama ülkeye bir tane daha aç bebek getirmeye hakkın yok, yanlış mı düşünüyorum?
Hayır doğru düşünüyorsun fakirler çocuk yapmamalı bakamayacaksa ürememeli böyle bir hakkı yok zaten dünyaya gelince bize doğmak istiyor musun diye sorulmuyor madem fakirsin o zaman üremeye cesaret etmemelisin. Ben mesela çocuk asla düşünmüyorum ve evleneceğim erkeğin maddi durumu pek de umurumda olmaz iki kişi olacağız gayet güzel geçiniriz ama çocuk düşünseydim düşüncelerim biraz daha farklı olabilirdi büyüyünce neden fakir bir baba seçtin hayatım skildi diyebilirdi 😓
Her konuda erkeği suçlarlar ama hiçbir halta yaramazlar hiçbir iş beceremezler üç beş kadın haricinde insanlara yararlı olan hiçbir şey yapmamışlar ama nedense bizi hep aşağıladılar derler acaba kadınlar erkekler kadar yetenkli olmadığı içinmi bu düzen böyle
Kadın düşmanlığı yapacağına "hiçbir halta yaramıyorlar" diyeceğine git de kendi zihniyetinde birini bul ne de olsa her çeşit insan var değil mi? Türk kadını paraya bakıyorsa hadi git rus bul altın istemeyip lüks hayat lüks tatiller isteyen rus, yabancı bul.
@M3rovha3lss onlar bile Türk erkeğine bunu söylüyor ki hiçbir işe yaramıyorlar diye dhdhdjd
Ben kadın düşmanı değilim dediklerimi çarpıtma kadınların bu konularda sızlanmasına karşıyım çümkü doğa yasaları böyle güçlü olan üstündür kadın güçlü olsaydı kadın dominant olurdu başka bir sebep arama
Yahu şu erkekler ne yaşıyor anlamıyorum dünyadan bir haber insanlar 😂 kadın düzgün yaşamak için başını koyacak bir ev ister gecenin bir vaktinde çocuğu hastanırsa rahatça hastaneye götürmek için bir araba ister ama "paragöz" olur. Zaten bunları yapamayacak kadar eliniz iş tutmuyorsa bu sorumluluk altına girmeyeceksiniz! Evleneceği kadını seven bir erkek zaten eşine iyi bir hayat yasattirmak ister. Az gözünü açın dışarı çıkın insanları görün gördüğünüz çoğu çift evli ve erkekler milyoner değil, hikayede kadını kötülemeyi kesin gerçek hayata bakın.
Ha madem erkek güçlü madem "ataerkil sistem" diyorsun o hâlde parana bakılmasına da zorun gitmeyecek.
@M3rovha3lss çok haklısın güzelim. Bunları zaten bizzat yaşadım bende adam almış 10 binlik yüzük Bana para avcısı diyordu ulan parası için beraber olsam 10.000'lik yüzük mü alırım arkadaşım 60 binlik yüzük alınca ben bunu gösterince zoruna gitmişti. Hayata böyle düz bakmayı çok seviyorlar 😃
Valla en iyisi siz haklısınız denk ben sizinle uğraşmak yerine gidip kitabımı okuyayım en iyisi iyi akşamlar
@Yokisimjl Madem konuşacaktı lafını edecekti hiç almasaymış daha iyiydi ezik.
@utnapiştim Haksız olduğunu anlayınca geri çekilmen güzel 👏 iyi akşamlar.
@M3rovha3lss yani almak zorundaydı evlilik teklifi yüzüğüydü 😃 param için mi benimle berabersin dediğin de dedim paran için beraber olsaydım daha pahalı şeyler aldırırdım
Anladım zaten, evlilik teklifi yüzüğü için laf eden..😂 inanılmaz ezikce zaten seni sevseydi lafını etmezdi çünkü insan sevdiği birine bir şey alırken sevdiği birine para harcarken zoruna gitmez.
Kusura bakmada gerek yok hep kendim çalıştım kendim yedim evlebmeye gerek yok sevgili parası yiyen gözümde ucuz aç köpektir
Para önemsiz değil ama hiçbir zaman ilk kriterim olmadı
Para tabıkıde önemli ama ilk krıter degıl benım ıcın
Para tabii ki önemli hayatı kolaylaştırıyor ama benim için bir ilişkide asıl olan sevgi ve uyum Para sadece destek oluyor
Bu dünyada '' Para önemsiz '' demek biraz yürek ister. Doğruyu konuşalım. Ama kim bilir belki de yalan söylemeyecek insan kalmıştır.
Kendi paranı kazanıp lezzet almak varken ne gerek var erkeğin parasına bir verir ikincisinde benim parayla geçiniyosun suni aldım vb gerek yok hep kendim calsitim yedim çatır çatır oh
O zaman erkeklerin de ben seni her halinle begenirim demesi yalan xnxkdmd
erkeklerin anlamadığı da bu kadının yüksek ulaşılmaz kriterleri varda erkeğin yok mu? 😒
Benim için para önemsiz ben ama yalan söylemiyorum
Dürüst olmakta iyi
Genelleme yapmak doğru değil
Bazıları için evet ama hepsi değil
Para önemli ama öncelik olmamalı. Önemsiz diyene inanmam
Kişiden kişiye göre değişir doğru söyleyenler de vardır elbette detaya ben de katılıyorum.
Paraya ihtiyacı yoksa, önceliği demek ki başka şeyler.
Sanmıyorum. Daha çok parayı öncelik değil, araç olarak gören biri olabilir.
Ama karşı taraftan sürekli elini cebine atmasını bekleyen biriyse, bu söylediği ile çelişerek yalan söylediğini belli eder.
Kimse parayla aşk aramıyor ama kimse de parasızlığa sürünmek istemiyor
Para önemlidir fakat her şey değildir, samimi olmayabilir fakat dediği şey doğru.
Bir bakımdan doğru dediği şey*
İlk kritere karakter koymayan biri her şeyi hak eder.
Yalan söylüyordur, tamam öncelikleri, kriter sıralaması farklı olabilir ama hiçbir kadın kazandığı parayı erkeğe vermek, erkeğe harcamak istemez.
Bunun daha bir tane istisnasını göremedim 49 yılda.
Ben harcıyorum diyen çıkar. 1 lirayı 1 milyon harcamışçasına ama beni asla inandıramazlar.
Kim olduğunu bilerek yazıyorum bunu. Gitmiştim, uğrayayım dedim tekrardan gideceğim. Sen bil sadece kimsenin bilmesine gerek yok. Ben seni bilmiyorum sen beni. Ben seni görmedim sen beni. Bir ara uğradım hesabı 2 günde sildim bugün geldim. Anladın sen.
Günümüzde elbette ki hayat şartlar zor bunu inkâr edemeyiz. Ancak aslolan şey paranın doğru yönetilmesi ve bereketidir.
Cebindeki paraya değil de karakterine bakanı önemse. İşin doğrusu düzgün birisin. Mühim olan samimi çaba ve kanaatkârlıktır. Gururlu onurlu biri zaten cebindeki parayla ilgilenmez. Gerçekçi ve ihtiyatlı olmak başka bir konu...
Dilerim çizginden çıkmazsın ve gerçekten düzgün birini bulursun.
Benim bir arayışım yok. Eski mekâna kafa dağıtmalık uğradım kalıcı değilim.
Heralde yani erkek gücünün yettiği kadar ailesine bakar. Şimdi ki kızlar artık ilk tercih olmuş parasız adama insan gözüyle bile bakmıyorlar bilmiyorlar ne zorluk yaşadıklarını tok açın halinden anlarmı zaten. İlk başta para para diyen kadın basit kadındır asla evlenilmez öyleriyle seni her koşulda seven ile birlikte olun parası olanlar yarın bir gün parasız kalınca o kadın onun yanında durucak mı bir düşünün önce.
Yalan söylüyor. Hepimiz paraya tapıyoruz. Serserilerin peşinden koşuyoruz. sonra faili meçhul bir suikaste kurban gidiyoz.
Samimi değildir. Önceliğim değil dese anlarım ama önemsiz demesi abartıdır. Mesela sokakta karton toplayan birine bakmazlar. Kimse kimseyi kandırmasın.
Sanmıyorum. Benim için önemsiz. Ama geçinmek adına şart olan bir şeyi ben göz ardı ediyorum diye bir başkası da temel ihtiyaç malzeme olan parayı göz ardı edecek diye bir kaide de yok.
N@h önemsiz. Olmasın bakalım para ne yapılır bu zamanda parasız. Kimse açgözlü paragöz falan demesin vallahi kürekle yapıştırır zınılatırım. Hastaneye git para markete git para çocuğun bir şey istese paran yoksa alamazsın üzülürsün işin ucu yine paraya dayanır. Gezeceksin para ul@n dışarıda oturup bir kahve içeyim nefes alayım desen para her şey para.
Para önemli ya kimse önemsiz diyemez ancak bu kriterde ilk sırada olamaz
Para kazanacak kişilik, zeka, olgunluk, yetişkinlik önemli. Para ve zaman yönetimi bilmeyen ne kadından ne de adamdan sağlıklı, ciddi ilişki çıkmaz.
yalan mı değilmi onu tamamen tanıdıktan sonra kişinin karar vermesi gereken bir şey bazı kadınlar gerçekten paraya bakmaz
Para tamamen önemsiz değil ama ilk kriter olmamalı bence.
Katılıyorum
Para şart. O olmasa kimse birbirinin yüzüne bile bakmaz bizim yüzyılın gūcü paradır
Yalan söylemiyor çünkü ben parasız biri ile sevgiliyim evleneceğiz
var öyle insan evladı kadınlar.. denk gelmek mesele tabi..
Bunu diyen karşıdakin de para olduğunu biliyordur. para önemsiz olabilir.
Kocaman bir yalan hemde kuyruklu kertenkele gibi yalan
Para hem kadın, hem de erkek için önemlidir...
Yokluğu görmemiş diye yorumladım. Yokluğu bilen paranın önemini de bilir
Gözlerinin içine bak ula kendini görüyorsan ömür boyu bırakma o kızı
Kalp güzelliği daha önemli diyen erkek yalanı kadar yalandır
kişiye göre değişir. herkes paraya önem vermez. paranın önemsiz olduğunu söyleyen kadınların dürüst olmadığını düşünmek erkeklerin "dış görünüş önemli değil" diyip yalan söylediğini düşünmek gibi bir şey.
Sadece paranın önemli olacağı konuma düşmemiş demektir. Ya da bu konuma kendini düşürmedi demektir. Kendi seçimi olan herkes bu cümleyi kullana bilir. 👋🏻
E tamam kadın da ilk kriterim değil diyebilir niye yalan olsun illa biraz önemlidir ama ilk de değildir
%60 için doğru olabilir dediğin ama her şey de sanaldan ibaret değil gerçek hayatta insanlar burada yazdıklarından farklı olabiliyorlar sevdiği için ciddi fakirliğe sabreden çok fazla kadın gördüm erkekler bence kadınlardan daha düşkün paraya
İstersen zengin ol senden daha zengininu buldu mu gider paraya tapan kani mayası bozuk mahluklardir onlardir
Valla yalan söylüyordur
Kadınların %69'u yalan söylüyordur..
Evet çünkü paranın önemli olduğu noktalar da var. Her şeyden azar azar bir önem olmalı. Sadece sevgi veya sadece para yetersizdir.
Yalan söyler mi bilmem ama para kıymetsiz diyen her kadın asla hak ettiği değeri almaz en sonunda da ihanete uğrar.
Altına imza atarım denendi ve onaylandı
Önemli tabiki paradan bahs ediyon farkında mısın😅
Yoo neden söylesin.
Paracılar gizlemez kendni
Paranın önemli olduğunu düşündürecek deneyimleri yoktur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?