Aylardır kendime olan inancımı, disiplinimi azmini kaybettim çıkmazdayım, yardım?

2.5 yıllık ilişkimde 2 kez terk edildim ve son terk edilişimden sonra hayatım çok değişti. Geçmişimi ve gereksiz insanları sildim. Çok yakın 4 yıllık dostumla yolları ayırdık kendisi istedi. Çevremde kimse kalmadı çok asosyal birisi değilimdir çevre edinebilirim ama güvenecek kimsem kalmadı yine dert etmedim. Aylarca evden cikamadım kendimi 4 duvara kapattım. Açığa geçtim lisede son senem ve 14 gün sonra sınavlar var. Hepsi bildiğim gördüğüm derslerden ztn lise hayatımda da başarılıydım ama 1 yıl önce ki sorunlardan dolayı devamsizliktan kalınca hayatım tamamen değişti. Derslerime hala başlayamadim arada kitap açsam da hep aynı konulardayım. Erken uyanıcam dediğim günlerde hep öğleden sonra uyanıyorum sabahları kalksam da sanki şeytan dürtüyor geri yatıyorum, 10dk geçti sanarken bir bakıyorum saat 14.00 olmuş. Tüm gün sosyal medyada dolanıyorum. Dün tüm hesaplarimi sildim. 1 ay önce spora başlamıştım bu ay ufak bir aksakliktan dolayı ara verdim evde devam ediyorum. Dediğim gibi her şeyin farkındayım ama bir türlü harekete geçmiyorum. İnsanlar da geçmişim de eskisi kadar umurumda değil şu an sadece kendim için bir şey yapmak istiyorum ama olmuyor. Lütfen bana bir çözüm bulun harbi yeterli ve okuduysanız da buraya kadar, çok teşekkürler ❤️‍🩹
Aylardır kendime olan inancımı, disiplinimi azmini kaybettim çıkmazdayım, yardım?