ilginiz için de hepinize teşekkür ederiz 🙏🥰
Verdim ama çok pişman oldum dediğiniz şeyler var mı?
ilginiz için de hepinize teşekkür ederiz 🙏🥰

Verince pişman olunmuyor aksine mutlu olunuyormuş. Ablam öyle diyor 😀😀 herkes herkese versin mutlu olsun 😂😂
Soruda bir muziplik var mı bilmiyorum ama ciddi cevap vereceğim. Verdiğim her şeyden eninde sonunda pişmanlık duyarım çünkü çok sınırsızca, ölçüsüzce veririm. Dengeleri alt üst edecek cinsten:d
İnsanın en çok pişman olduğu şeyler genelde değerini bilmeyenlere verdiği emek, zaman ve toleranstır. Geri alamadığın için de en çok onlar akılda kalır.
Abime çalışıp çalışıp para verdim altın verdim pişmanım..
Rica ederimm 😊
Güzellikler seninle olsun ✨
https://youtu.be/8oBYuctWiag?si=HCdcWBKeLqjOTg8k
Bir şey verdiğinde pişman olmak, yaşam yolculuğunda hepimizin başına geliyor. Önemli olan, bu deneyimlerden ders çıkarabilmek ve kendine nazik olabilmek. Her adım, seni daha da geliştirir ve güçlü kılar! 🌟 Sen de denemekten, adım atmaktan çekinme. Her sonbahar yaprakları dökerken yenileniriz. 🍂
Cevap
41Cevap
Borç para verip alamadıgim oldu , ozaman pişman olmuştum
Pişman olduğum yok ama gereksiz değer verdiğim olmuştur.
Güven duygumu verdiğim için çok pişmanım.. yani keşke güvenmeseydim bazı insanlara.
Sevdigime sevgimi gönlümü verdim kirdi parcaladi hahahhaha
Vermeden mutlu olmanın yollarına bakıyorum.
https://www.youtube.com/embed/2agdQzh_zSkVar be olmaz mi pismanlik demeyim de cokta gerek yokmus diyim (deger kiymet)
Herkesin isine geldigi kadarmissin bu hayatta onu ogrendim yine
Yanlış yaptığım bir şey olmadığı için pişman olduğum şeyler yok. Sadece hayat bazı şeyleri öğrettiği için sınav deyip geçtim.
Verdiğim hiç bı şeyden pişman olmadım hamd olsun... sadece kalbimi vermiştim o açıtmıştı karşılığı yokmuş sevmiştim
Topuklularım. Çaldılar gelmedi bir daha
😵😵😲
Biliyor musun, hiç öyle pişmanlığım yok ya.
Değer verdim zamanımı verdim değmez bazı insanlar için
Emek verdiğim için pişman oldum bazı konularda
Geçen sene 5 bin borç para verdim birine bi çeyrek alınıyordu hâlâ alamadım o çok pişman etti
Geri gelmeyen tek şey zaman. Boşuna verirsem yazık olur.
Bu tende pişmanlık barınamaz, ne yaptıysak iyi kidir daima
Bekaret yazan çıkmamış herkes hakettiğine vermiş demek ki 😂
Kendi yorum yapmamış hayret 😂
Yapmis ama gormedin sanirim
ben gönlümü ona verdim pare pare yollara serdim şim piyasanın en kral işportacısıyım
https://www.youtube.com/embed/gxA65EbVmqYBu ex sevgiliye bir de Kılıçdaroğlu'na 🤣🤣🤣
Siyaset bir bayrak yarışıdır. Her siyasinin hataları da iyi yaptığı işleri de vardır. Kılıçdaroğlunun da hataları vardı, belki de büyüktü ama , o verdiğiniz oylar sayesinde %15 lik CHP oyu %40 lara çıktı , belediyeler kazanıldı ve öz güven artışı ile de şu an anketlerde CHP 1. sırada
Ne güzel demişsin hataları vardır diye ama hata ve yanlış aynı şey değildir. Yanlış bilinçli tercihtir. Kılıçdaroğlu hata yapmadı, bilinçli olarak tercih yaptı. Ekmeleddin de ilk yanlış tercihi idi. Ekmeleddin'i aday göstermesinin sebebi olarak RTE'nin ilk turda rahat kazanması olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem tabii ki. O yüzden buna hata demek çok iyimserlik olur.
Aynı şeyleri Meral Akşener ve diğerleri için de söyleyebilirim. Hepsi bilinçli olarak seçim zamanı yanlış yapıyorlar ve bir şekilde RTE'nin seçimi kazanmasını sağlıyorlar. Seçim dışında kürsüde ne atıp tuttuklarınin bir önemi yok zaten.
Belediyelere gelince ordaki artan %25 oy CHP oyu değil maalesef. Akp karşıtlığı olarak mecburen verilmiş oylar. O artışı CHP oyu gibi okursan yanlış sonuçlar cikar.
Siyaset çok detaylı bir konu, tarihi ile ele almak gerekir. Kılıçdaroğlu öncesinde Baykal döneminde Baykal CHP oylarını %15 civarında tutardı (+/- %5) Mahallelere, köylere inmezdi, halkı tanıyamazdı. Kılıçdaroğlu ise bir siyasetçi değil, bürokrat. Siyasette de çok eksiği var. Ama yine de elini taşın altına koyarak halka ulaştırdı partiyi, köylere, mahallelere, kıraathanelere kadar temsilciler gönderdi. Bazen ödünler verdi, ortak adaylar buldu. Ekmelettin İhsanoğlu nu aday göstererek başladı ve CHP belki de son 50 yılın en yüksek oy oranına ulaştı. Sonrasında da İmamoğlu, Mansur Yavaş ile de kazandırdı. Türkiye konjönktüründe CHP nin kazanması çok zordur. Bu algıyı yendi. O yaşında Ankara ' dan İstanbul' a yürümekten tutun da bir çok tarihe geçecek aktivite yaptı. Gerek ittifak, gerekse de tepki oylarını buluşturarak CHP oylarının üzerine çıktı. Eğer Kılıçdaroğlu olmasaydı şu an Özgür Özel sıfırdan başlıyor olacaktı, belki de bu seviyey gelmesi için 15 sene çalışması gerekecekti. Oylarınız boşa gitmedi. Bu bir bayrak yarışı ve her zaman büyüyerek, daha iyileri gelerek gelişmesi ve iktidara ulaşılması dileklerimle.
Bu soruya herkes kalbim yazacak sjdj
Herkes aynı şeyi düşünmüş hahahahah. Zaman benim için çok kötü kullandığım zamanlar oldu
Herkesin vardır bence
Kitaplarımı veriyorum pişaman ediyorlar 😅
Saflığım ve fedakarlıklarim..
Zamanımı verdim pişmanım
Kitabım var arkadaşıma verdim gelmedi :D
Borç para ve takı mı verdim çok pişmanım
Tecrübe diyip geçiyorum.
Yapıyorsam pişman olmam
Hayır yok
Verdiğim emekler var başka bir şey yok
Değer verdim. İşte o zaman pişman oldum.
Ben niye soruyu okurken fesat düşündüm :P
İnsanlık veriyorum bazıları pişman ediyor
Şevkat, sevgi.
Değer
Kalbimmmmmmmmm 😀😀😀
Değer ve sevgi. Hak etmeyen insanlar için
Emek ve zaman verdim çok pişmanım
Kalbim. Bide borç para ya jdjdjs
sanırım bunun için biraz geç kaldın
Kalbim
Evet var olmaz mı
Söz.