# hadi buyrun yorumlara #
Verdiğim için çok pişman oldum... dediğiniz şey nedir?
# hadi buyrun yorumlara #
Veripte pişman olduğunuz bir şey var mı? en son neyi verdiğiniz için pişman oldunuz?
Galbimi verdim hor kullandılar, paramı verdim vermediler, fikirlerimi verdim bende kalmadı.. hepsi için pişmanım. Uzun zamandır kendi halindeyim, imama pamuğu verdim şimdiden, pişmanlık hissetmem herhalde 😅 bir o kalmıştı vermediğim onunda sözünü verdim imama😂
Teşekürler bibot kardeş
Çok değer guven verdiğim kişiler arkamdan işler çevirmesi... birde yanış kişiye oyverdigim için ilk oyum😂 yine ben merhaba
Aynı şeyi bende yaşadım ama erkekten vss değil eski kaynanamdan çekmiş olmamdi bende ona neden bu hakkı neden ona verdim niye sustum diye çok pişman olmusumdur ozaman ki şartlar onu gerektiriyordiu öyle davrandım şimdi bu daha temkinli bir insan yaptı
Her yaşanmışlık bir tecrübe olarak yanımıza kar kalıyor
hoş geldin 🙋🙋
Saten illa yaşamak lazım tercube olması için hep birkerede başında olayı görmüyoruz biliyonmu ozaman akıl duruyor doğru dusunemiyorsun bu yanlisida sonradan anlıyorsun ozaman geçtikçe kendine kizsan da fark etmiyor o yüzden geçmiş geçmişte kalıyor ama izini taşıyarak hayırlısı...
Bence herkese kendimizden fazla değer verdiğimiz için oluyor oysa insan önce kendini düşunmeli kendine değer vermeli ilk önceliği kendisi olmalı bunu basabiliyorsa bir insan işte ozaman pişmanlıkları daha az oluyor çünkü sen kendine değer vermezsen başladı hiç vermiyor
Aynen öyle oluyor bilinç altında bunu söylüyoruz artık bunu yapmam böyle yapmam vss diye bir bakıyorsun ertesi günü yapmam dedigim şeylerin yine basrolundesin çünkü bu teoride düşünmek çok kolay ama yapmak okadar kolay olmuyor ya da biz beceremiyoruz
Çok kırıldık illaki ama hep kalkmasini da bildik hayattan kopmadim bugün bu dik duruşumda o günlerin eseri işte çünkü biz acılarımızı gülüşlerimizin ardına saklamayı öğreneli çok oldu genç adam
Teşekkür ederim 🙏🙏
Bir kişiye nude atmıştım. Amacım öyle değildi gerçekten. O attığı için bende atmıştım. Ama sanaldan tanıştığım biriydi. Sonra hayatından çıktım engelledim.
Hayır yok. İyi ki vermişim dediklerim var 😀
eig verir misiniz arkadaşa benden :D
@siyahcorap tamam pikiiii 😂
teşekkürler beni kırmadığın için :))
@siyahcorap sen istersinde ben yapmazmiyim isteğin yerine getirilmiştir 🙋🙋🙋
şımartıyorsunuz beni ama :))
@siyahcorap rica ederim gülüm ne demek 🙋 ben burada niye varım sizler için 😊 sen mutlu olduysan sıkıntı yok 🤗
bak ya tereyağ gibi eriyeceğim şimdi asdjasd
@siyahcorap senin canını yiyeremm haaa ,🙋🙋🙋
erkeğin çok şanslı olsa gerek geyşa gibi kızsın hani :)
Cevap
43Cevap
Zaman sadece. hayata zaman verdiğim için pişmanım ama kendimi yine de şu an artık suçlamıyorum hiç bir şey için
Çok ayıp 🫣 söyleyemem lütfen ısrar etme olmaz , reca ediyorum fazla ısrar edip kırmayın beni.. lütfen lütfen ısrar etmenizin anlamı yok inan ki söyleyemem , söylenecek bi şey olsaydı lafı olmaz dı beni anlıyorsun değil mi 😳
Israr ediyorum murat lütfen bu bahsi kapatalım 😂 rica edicimmm 😂
Aç kulağını o zaman 🙃🤣
Ruhumu emanet verdim zamaninda adamın birine.. onu ölmüş olarak teslim etti bana..
Herkesin vardır bir yasanmışlığı iyi ya da kötü önemli olan bundan sonra kime ne kadar değer vermen gerektiğini öğrenmektir ve her insan bir tecrübe demektir her şey gönlünce olsun inşallah güzellik 🌺🌿🌺
Çok sağol canımm inşallah hepimiz için .. verilen mal geri de alınmaz diyemiyoruz ki aşık olunca.. beynim tatile gidiyo benim 😅
Aman bizim aşkta şansımız yokki bir gün aşk kapımı çalsa kesin ben evde olmam 🤣 aşkın ne olduğunu artık tarih kitaplarından televizyon dizilerinden görüp öğreniyorum
🤣.
Böyle güzel kızlar dururken neden ona gönül verdiğime pişmanım. Gönlüm ona düştüğü halde onunla evlenmedigime pismanım
Neden ama ee sevdiğin kadinla evlenmişsin işte bu pişmanlık neden
Tm peki sustummmm 🤣
Hayır neden cinsel kategoride 🤣🤣🤣
Kalbimş verdiğim için pişman oldum. Artık vermeden önce taahhütname istiyorum 🤣🤣🤣
Aman dert ettiğin şeye bak önemli olan hangi kategoride oldugu değil senin soruya nasıl bir bakış açısıyla baktığına bağlı genç adam
Bence sürücü belgesi de al kullanmayı bilmeyen sana yaklasmasın 😂
Herkese sürücü belgesi veren yetkilileri burdan şiddetle kınıyorum 😂 al işte kınadım 😂
Yapalım 😂 kınamak bizim işimiz 😂 bak adamları nasıl kınıyorum izle 😂
Haketmeyen yaratıklara değer vermek gibi bir mallık yapmıştım
Onu hangimiz yapmadık ki
Doğrudur canim bir şey demiyorum burada hangimizin malliğı büyük tartışmasına girmeyelim 🤣
Senin canını yerim 🤗
Arkadaşıma zamanında borç verdim geri alamadım. Yüklü miktarda. Onun için pişmanım.
Halamı alamadın peki Ertuğrul
13 sene geçti. Verse verirdi
@fesfs senin görme şansın varsa herhalde de benim o da yok. Antalya'da yaşıyor kendisi numaramı bile engelledi.
@ertugrulkartal1903 doğrudur canim sağlık olsun ne diyelim zorla alıyim desen başın derde girer Allah'a havale et Allah'ın dan bulsun bazen çıkıyor işte böyle vicdansizlar
Allah'tan bulsun dedim ama hayırlısı
@fesfs aynen bulmuyor da.
Eşim olacak hayirsiza çok deger verdim ama güzel ders oldu
Niye peki sana bunu söyleten şey nedir
Bebek gibi baktım kedi gibi nankör oldu
Haklısınız dizin adiniza üzüldüm gerçekten bazı insanlar neden bilmiyorum verdiğin değeri gerçekten haketmiyor oyuzden insanlara bir şey yaparken hep siz adım atmayın karşınızdaki insanın da adım atmasını bekleyin o insan adım attıkça ona değer gösterin bu maddi ya da manevi ne olursa olsun hep veren taraf olursanız bu sizi yıpratır
Buda size bir tecrübe olmuştur bundan sonra daha temkinli hareket edin babamın bir lafı vardı " kadın kısmına fazla yüz verilmez kadın kısmına fazla yüz verirsen tepene çıkar " diye belkide doğru söylüyordur
Valla eşimden şikayetim yoktu çocuk ruhlu idi ama o halini seviyordum kaynana ile baldız kızın kafasını yıkayınca olanlar oldu. Ama gerçek yüzünü boşanma davası açınca gördüm bir insan bu kadar sinsi ve nankör olamaz o yüzden kadın kısmına artık güvenmiyorum ve yeniden 3vlenmekten de korkuyorum 2x2=4
İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler oyuzden hiç birşeye şaşırma o onun cahilligi işte herkes aynı cikicak aynı şeyi yapacak diye bir şey yok her kadın aynı değildir nasıl her erkek aynı değilse. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ne diyim rabbim en güzelini değil en hayırlısını çıkarsın karşına inşallah 🙏 her şey gönlünüzce olsun 🙋🙋🙋
Sadece amin diyorum armudun sapı üzümün çöpü demiyorum ama aradığım kriterlerde birisini bulmak ya da denk gelmesi denk gelse bile kabul etmesi samanlıkta iğne aramak gibi bir şey
Verdiklerim için pişman değilim aklım hala vermediklerimde
Süpersin 👍👍
geçende arkadaşa çakmak verdim, yürüttü şerf.. :)
Valla benim hergun yürütüyorlar çakmağa verdim parayı başka birşeye verseydim şu an çok zengin olmuştum alan geri getirmiyor
ya dün 15 tl verdim yeni aldım, gözüm gibi bakıyorum şu an alsdjklsa
Hadi bakalım güle güle kullanın inşallah 🙏
teşekkürler sizde :)
🙋🙋🙋
Bu Kategori ile ilgili hiçbir şeyden pişman olmadım
Hayatımı verdim ben ona, kendi hayatımı hiç ettim yeni yeni toparlaniyorum.
Öylemi senin adına gerçekten üzüldüm genç adam her bitiş yeni bir başlangıçtır bundan sonraki adımlarınızı daha temkinli atın hep verici olmayın siz bir adım atın ikinci adımı ondan bekleyin o atmadan adım atmayın çünkü ne kadar verirsen o kadar değersizleşirsin bunu unutma olur mu 🤗 her şey gönlünce olsun inşallah rabbim en güzelini değil en hayırlısını çıkarsın karşına inşallah 🙏
Kol saatim vardı hâlâ aklımda aklıma geldikçe pişman oluyorum verdiğime 4 sene beraber olduğum sevgilim var dı ayrılalı 7 sene oldu gerçi saatimi ona vermiştim ne pişman oldum var ya
İlkokulda sınıftan bir kıza winx club dergilerimi vermiştim. Gözüm gibi bakardım halbu ki ara ara aklıma geliyor halâ yasını tutarım
Lisedeyken bir arkadaşıma şiir kitabı vermiştim. Çok önemli bir kitap değildi ama ödünç vermiştim. O hediye olarak anlayıp bana geri vermemişti
Vermekten yana değil almaktan yanayım biliyorsun güzelim verceksen ver 🤣 sonra verdikçe verirsin biliyorsun 🤣🤣
Zamanımı verip pişman olduğum var ya, başkası yok.
Dava büyük ama pişman değilim, çatır çatır öhö neyse. 😂
bizimkilere para vermediğim için pişmanım
Neden nolduki
Onlara verincede paran olmaz cebinde oda kötü
Ee ozaman niye pişmanlık duyuyorsun peki orasıni anlamadım
Tm anladım şimdi canın sağolsun bazen harcamak da gerekiyor insanın motivasyonunu artırır böyle şeyler
🙋🙋🙋
Ne verdiysem geri gelmiyor abla
Yaa senin canını yiyeremm haaa güzellik 🌺 giden geri gelir mi hiç 😂
😂😂😂😂
Taviz verdim pişmanım
Bizim en büyük hatamız bu degilmi zaten herkese mutavazi yaklasayim alttan alayım ayıp olmasın diye diye insanlar bizim hayatimiza müdahale etme hakkını vermiş oluyoruz ama bakıyorsun kimse hayatından yaşantısından senin için özveride bulunmuyor ya da yapacağı hiç birseyi ertelemiyor
İşte bu yüzden vicdanlı insanlar vicdansız olmaya başladı. Artık hepimiz sadece kendimizi düşünmeye başladık. Günümüz şartlarına bakarsak en doğru olan da bu.
Ya orası öyle tabi eğer bunu basarabiliyorsaniz ne mutlu ben bunu yapamıyorum işte duygularimla hareket ettiğim için pişmanlıklarım keskelerim de çok oluyor
Son zamanlarda artık daha katıyım. Kim üzülmüş kim incinmiş zerre umurumda değil. Bu zamana kadar ki pişmanlıklarım yeterince kaplıyor ömrümü. Artık yenilerine yer kalmadı.
Doğrudur haklısıniz bazen acımamak gerekiyor... her şey gönlünce olsun inşallah 🙏 yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim genç adam 🙏
O profildeki adam senmisin peki?
Ben teşekkür ederim bu zarafetin ve naifce hareketin için güzel kadın 🌸
O profildeki kuzenim 😃kuzenim koymuş
Anladım ilk dikkatimi çeken şey hayvan sevginiz oldu oyuzden sordum
Sen kuzenin hesabimimi kullanıyorsun peki
Hayır ya o işin esprisi. Hayvanları seviyorum tabi ki. Çocukluğumdan beri tutku benim için diyebilirim
Zalımmm 😂 niye espiri yaptın ben ciddi olarak sordum sadece biz çünkü öyle arkadaşının hesabını kullanan adam da gördük sonuçta sadece bu alaycı yaklaşımn beni üzer... incindimmm 🤣
Artik katı oldum diye söylemiştin ama böyle insanlara alaycı yaklaşımım var dememistin vicdansız 😂 söyleseydin gardımı alırdım 😂
Aşk olsun alaycı demeyelim de esprili diyelim 😃😃 katı dediysek kalbimiz de katı demedik 😃 hala derinlerde bir yerde cennetten bir köşe olabilir 😃
Öylemi çok bilmiş şey seni 😂 ben sana insan gibi profildeki deki sizmisiniz diye sordum resmen benimle dalga geçmişsin herkes profiline abuk subuk resimler koyabiliyor ya da bir arkadaşının hesabını kullanabiliyor sadece teyit etmek amaçlı sormuştum çünkü hayvan sevginiz dikkatimi cektigi için sordum ama sen ne yaptın benimle dalga geçmişsin , bu bana yapılır mı bee 🤣 ahh ne olucak benim bu içimdeki insan sevgisi ... yıkıldım şu an şaka şaka benim boyum bukadar 😂😂
Ah Züleyha, ben ki röbdeşambırımı giymiş viskimi yudumlarken pembe panjurlu yalımda, sen beni paramparça ediyorsun Züleyha.
Çok Nuri Alço gördüm seni 😂 bu nasıl yorum laa türk filmlerinden çıkmış aktörler gibi 😂 birde gazozuma uyku ilacı at tam olsun 😂 seni tenhada yakalarsam affetmem duvara yaslarım 😂😂 artist
Ben gazoz kullanmıyorum. Eter koklatıyorum 😃😃 gazoz çiş yapıyor sonra 😃😃 ama sen benim gazozıma ilaç atabilirsin 😃
Gazozun modası geçti artık şimdi limonlu soda moda artık 😂 birde sen uyuyunca ben napiyim ölü gibi 😂 bana ölün değil dirin lazımmm 😂 kıpır kıpır ol canımı yee 😂
O zaman ilaca gerek yok ki 😃 😃 akrep burcu her daim diridir 🤣 🤣 bende seni uyutmam öyle tepkisiz tadı olmaz 😃
Bende yengeç Burcuyum zaten aşkın ve tutkunun temsilcisi 😂 bizim uykulu olmamız sakıncalı bir durum olur
Evet uykulu olursak çok şey kaybederiz biz 😃😃 uyanık ve daima enerjik olmamız baya bir etki uyandırır en az 5 km çevreye 😃😃
Akrepler 30 undan sonra verimli olur derler.. Senin fikrin nedir 😃
Ne biliyim laa ben 😂 ben veterinermiyim bana soruyorsun hayvan herif 🤣🤣
Hımm akrep ve Yengeç olarak bir deneme yapmak lazım bence 😃 😃 gazoz ve eter hazır her ihtimale karşı 😃😃
Vermeye almaya devam. bende pismanlik olmazz🤣🤣
Eee alma verme dünyası burası 😂 üç verir bir alırsın 🤣 oda alışın kuvvetliyse alırsın 🤣
hep verdim hiç alamadım yazıklar olsun
Seni bu hale düşürenlerin Allah bin be. la. sı. nı versin 😂 sana kıyılır mı bee 🤣 insan sana dokunmaya kıyamaz 🤣
Sevgimi vermiştim yıllar önce...
Eee sonra ne oldu peki
Evli barklı çocuklu :)
Uzak diyarlarda evli barklı mutluluk en çok onun hakkı :)
Ya üzüldüm senin adına bok zordur bilirim bu duyguyu herşeyde vardır bir hayır kendini üzme olur mu olmaması senin hakkında daha hayırlıdır bilemeyiz ki işte şimdi kolay kolay birine güvenip te sevememen çok normal
Takmıyorum artık 😎
En güzeli biten birşeyin ardından bakmak insanı geriye götürür oyuzden bittyse bitmiştir konu kapanmıştır
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir 😎
👍👍👍
:)
Sen cok fenasın 🤣🤣🤣🤣🤣
Ordan cokmu belli oluyor yaa 😂😂 ayıptır söylemesi biraz öyleyimdir 😂 adamın aklını alırım 😂
Alıyorsun zaten ona ne supe meydanlara cıktıgın bellimıluyor artık durgundun biraz kendine gelmişsin artık 😂😂😂😂
Sen benim durgun olduğumu nerden çıkardın Okan ben her gün burdayım ama sen denk gelmiyorsun günde üç soru soruyorum milletin aklını başından alıyorum 😂😂🤣
Sen sorunsormadan da aklımı basından slıyon insanın zaten canım 🙈🙈🙈soru sormana gerek mi var bunun için 😂😂
Dimi ama sende haklısın seksi olmakta zor şey 😂 kaç kişinin daha aklını alırım diye düşün dur artık işin yoksa 😂
Gercek bu zaten cekici ve seksi kadın olman senin gibi herkesin harcı degilsınucda 😄☺️☺️
🙋🙋🙋
Gençliğimi aileme verdim
Ailene derken? Genç adam
Aaa burada söylenmez ayıp 🤪😂
Ne kadar ayıp 😂😂
Bir erkek bel altı ne verip de pişman olabilir ki onu anlamadım
Ya şöyle belki olabilir kız takıntılı çıkar ya da başına dert olur buyuzden pişman olabilirsiniz
Takıntılı insanın erkeğide kadınıda gerçekten tehlikeli oluyor ne zaman ne yapacakları belli olmuyor benim en çok korktuğum insan karekteridir takıntılı insanlar.
burada benim çok sevdiğim değer verdiğim bir arkadaşım vardı burada bir bayanla tanışıyor ismini vermiyim. Adam evli çoluk çocuk sahibi vss kadınla sanalda birşeyler yaşıyorlar sonra kadın buna aşık olmuş ve takıntı haline getirmiş adamın esinede kadar ulaşmış instigramindan yazmış rahatsız etmiş adam diyorki kadın başıma dert oldu polise gidicektim artık diyor sürekli beni eşimi rahatsız ediyor ben oysa ona evli olduğumu ve niyetimi de söylemiştim baştan başıma bela oldu kadın diyor eşimle aram açıldı kavga ettik vvs diyor sırf onun yüzünden Burdaki hesabımı kapattım başka hesap açtım diyor dediği kadını da biliyorum benide takip eden bir bayandı o öyle dedikten sonra kadını engelledim hemen çünkü takıntılı insan beni korkutuyor kim olursa olsun
Oyuzden sizi vok iyi anladım nedemek istediğinizi... yorumunuz ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
🙋🙋🙋
Selam verdim, rüşvetten değildir diye almadılar.😎😎😎
Evet var bakirligimi ilk verdigim kisiye pismanim
cebimdeki son 1₺ yi verdim. Ama 1₺ etmiyormuş. Gitti 1₺
Sizin cevapınız nedir ben sevgimi verdim hak etmiyene bundan pişmanım
Verdiğim D. E. Ğ. E. R için kendimden özür diliyorum. Kendime haksızlık etmişim.
almışlığım daha cokdur:) iyi ki almışım dediğim çok olmuşdur ama:)
Verdiğimi geri getirme şansım yok işte , vermeyeydim iyiydi kızz
Sadece pişman olduğum için pişmanım 🙃
En güzel yillarimi verdim.
gençliğimizi verdik...
Değer verdiğim için
Soru tabi can alıcı. Bu soruyu okuyan kızlar diğer anlamı anlayan çok olmuştur 😀
Senden başka yanlış anlayan olmadı genç adam 😂
Herkes gayet mantıklı yorumlar yapmış
Çaktırmıyorlar bence genç kadın 😀 Senin şu tavırlarına hastayım ya. Normal hayatta da böyle misin?
Nasıl yani hangi tavurlarima 🤣
Genç adam diyorsun ya hep onu kastettim.
Bak bunun cevabını yorumları oku herkese nasıl onure edici samimi saygılı yaklaşıyorum kendin bir gör sorunun cevabını bulacaksin zaten
Biliyorum ki. Ben seni üye olduğun günden beri biliyorum. Eski pp şahaneydi
Çok profil değiştirdim hangisi bilmiyorum ki yinede teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏🙏
Ortam küçük kelimesini çok yanlış anladım
. Aslında soruyu yanlış anladım. çok fesatım ben ya😂
kadın hep vericidir zaten alıp vermemk mumkun degıl
Gençliğim ve hayallerim
Pişman olacağın şeyi verme 😂
Değer verdiğim için pişmanım
Hor kullanılan her şeye pişman olurum
değer diyelim : )
Oldum
Neki
@ucankazmorton sözler mesela🤣
Kulağıma soyle