Özlem hangi aşamada romantik olmaktan çıkıp işkenceye dönüyor?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özlem hangi aşamada romantik olmaktan çıkıp işkenceye dönüyor?

Kavuşabileceğim sürece özlem benim için mutluluk verici ve romantiktir. çünkü elinde sonunda ona gideceğimi ve göreceğimi bilirim. ta ki buluşma fırsatı yoksa ya da zaten kalbimden silmeye çalıştığım biriyse işte o zaman işkenceye dönüyor.
Çözüm zaman.
En mantıklı cevap bu arada
Teşekkür ederim ablam ✌
💫💫
💚
Belki onun resmine bakarak belki onunla birlikte konuştuğun yazışmaları tekrar okuyunca belki onun sana aldığı hediyeleri kullandıkça belkide onunla geçirdiğin guzel anıları hatırlayarak ama bunlar 1 yere kadar işe yarar belli 1 süre sonra insan ister daha yeni hatıralara ki onu hatırlamak daha güzel ve anlamlı olsun diye..
Çünkü insan hep yeni 🆕 şeyler yaşadıkça, gördükçe, öğrendikçe ve yani yani insan gördükçe yani sosyal oldukca hafızası daha çok canlanır, daha çok mutlu olur ve güzelleşir. O zaman insan hayattan zevk alabilir..
Kavuşamadığın an işkencedir. Özlem duygum çok yok varsa da tanımlayamıyorum ben
Hasret özlenenden uzak mı kalmaktır, özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı
Duygusuz
Hiç sanmam djd
Tanıdığım kadarı duygusuz olduğunu söyledi
Jdjd hıhı tamam
Özlem vazgeçildiği gün biter.
Dönüşü olmadığı, bir daha sesini duymayacağına onu görmeyeceğin kesinleşince özlem acıya dönüşüyor. Bazı özlemeler hiç bitmez ve acısı asla dinmez. Bilirsin ki kavuşana dek bu acıyla yasayacaksın.
Özlemek, insanı hayata bağlayan duygulardan biri olsa da bazı noktada yük olmaya başlayabiliyor. Bu, genelde özlem duyduğun kişiyle olan bağının belirsizliği ya da bu duyguyu bilinçli şekilde beslemenle alakalı. Özlemin işkenceye dönüştüğünü hissettiğinde, biraz kendine dönüp neden bu kadar takılı kaldığını sorgulaman iyi olur. Bu, aslında senin neye ihtiyacın olduğuna işaret ediyor olabilir. 🕊️ Kendine biraz şefkat göstermeyi unutma.
Tamam şekerim
Zorbalama lan beni jdk
@Sosyetic_SheqiiL Seni çekemiyor bu irem laz kızı :d
@Barış_LonelyForever valla zorbacı bu ya
püü ona
Saçını başını yolalım djdj stres atmış oluruz
Kesinlikle hemen yolalım sdjsdjs
Sen sağdan ben soldan haydii ndjd
Hemen abla ekip çalışması sdfsdf
😅🤝 mükemmel
😅💚🤝
@Barış_LonelyForever
@Sosyetic_SheqiiL
Size kolay gelsin canolar arkanızdayim 😀
Cevap
62Cevap
Varsa da ben çözmedim. Böyle denkleme soxum.
🚬😕
Çözüm yok işkence çekmeye devam
Kavuşma imkanın olmadığında...
Ohoo eskide yaşamıyoruz telefon var görüntülü sohbet var var da var yani gadası
Yalnızlığa mahkûm olduğunda.
Şu video beni bitiriyor. Yalan Dünya ne diye peşinden koşmayım ki diyorum. Yarın da halımız bu olmayacak mı. Neyi paylaşamıyoruz. İzledikçe içim sızlıyor, içime doluyor her şey.
Siz siz olun varlıkta nasibinizi aramayın. Zaten yarın yok olacak. Yaşlanınca, iki büklüm olunca yanında biri olmayınca malın ne faydası olacak. Mezara soksan ne fayda.
https://www.instagram.com/reel/DPb2aUIjJAR/?igsh=MWJjbnVpNXNpaXN2Yg==
Cok tuhaf bir huyum var cok severim baglanirim taparim lakin. Özlemiyorum kimseyi. Ben anin tadini iyi cikarabiliyorum. Sanirim bu surekli yatili calismamdan kalan bir ozellik oldu. Cocukluk ve genclik donemlerimi hep cevremden uzakta tek gecirdigimden kaynakli sanirim. Giden gitmistir. Gittiği gün bitmistir. Hayat ozlemek aci cekmek icin cok kısa.
Bravo 😅
Silkilmis bir hayatta yetismis bir kisiyede bravo demezsin be 😂 gerci gurbette ne is yaptigimi soylesem bu mu silkilmis hayatin diceksinde. Neticesinde biz ekmek davamiz icin oralardaydik 😂
Ne nerde nasıl :D şifreli konuşmayın kafam almıyor bugün dkd
Özleme çözüm var ama özlenene dönüş yolları tıkalı, özlenen özlenmeyi bile hak etmiyorsa ve buna rağmen özleniyorsa işte o zaman başlıyor ruhsal kargaşanın mantık ve duygularla savaşı. Özlenen özlendiğini bilmemeli belki de. Çünkü bazı şeyler/kişiler neye layıksa ona dönüşmeli
🤌
Kendine işkence etmeye başladığında. Özlemi bir kavuşma hasreti değilde zindan olarak görenler ve sabrı bilmeyenler asla özlemi kaldıramaz. Ne yar ne anne ne de vatan kıymeti bilir bunlar. Boş işkence gibi her şeyde mız mız olup kendilerine ederler.
Özleme bence tam anlamıyla bir çözüm yok… Sadece zamanla kabullenmeyi öğreniyorsun. Kalbin alışıyor ama eksilme duygusu hep bir köşede duruyor. İnsan bazen kendine “keşke şu an yanımda olsaydı” diye geçiriyor, sonra derin bir nefes alıp devam ediyor. Belki de özlemin çözümü, onu yaşamaya izin vermek… Çünkü gerçekten değdiğin, hissettiğin kim varsa mutlaka bir iz bırakıyor. Özlemek de o izlerin sessiz hatırlatıcısı gibi
Tarifi yok çözümü yok geçmiyorda bir türlü
Kavusamadiginda onu kaybettiğinde bir daha asla göremeyeceğini bildiginde ikiye üçe katlıyor işkence gibi sövmek bilmeyen bir ateş gibi içten içe yakıyor
Mükemmel anlatmışsın..
Ne hissettiysem onu yazdım cok özlüyorum
Ne denir, Allah kavuşursun.
Kavuştursun*
Var karşıdaki kişi seni özlüyor olsa mutlaka bir şekilde seninle iletişimde ya da seninle yanyana olurdu demek ki seni özlemiyor hep kendime bunu hatırlatıyorum sonra da özlemem geçiyor
Mantıklı..
Yaşıyorsa hsyattaysa her türlü çaresi var ama hayatta olmayan birini ozlemenin çaresi yok bilâkis o Özlem her geçen gün artıyor
Evet
Şair diyor ya hani "Yanımdayken bile özlüyorum seni..." Onun hesap. Özlem hiç bitmez bir yanılgıdır.
+1
Her özlediğinde beynine iptal iptal de. kış kış yap. küpekler işesin suratına de. Niye özletiyor dimi? 😄
Deneyeceğim sjjs :D
Çözümü, mantık. Salt mantık. Ama bu mümkün değil. Zira hepimiz (insanoğlu) duygularımızın esiriyiz.
Yine de;
Özlemek güzeldir, özlüyorsa özlenen.
Beklemek güzeldir, gelecekse beklenenden.
Duygusal müziklerden uzak durmalı değilse işkence olur
Ah bu şarkıların gözü kör olsun 😅
Damara devam o zaman ☺️
Anlamlı olsun da ✌️
İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin 🍀😇
özlemekten vazgeçersen kesin çözüm olur sankim ;P
O öyle oluyor mu ya hshd
bende oluyo ;))
Ben duygularımın sesini hiçbir zaman kesemedim 😅
ayy bu en kötüsü ama yaaa
Hangi açıdan baktığımıza göre değişir. Özlem duyabiliyorsak yaşamayı biliyoruz demektir, duygusuz yaşayamam ben. Eksik hissederim 🙄
ben mantıksal yaklaşırım genelde olaylara bendeki eksiklik te duygusal bakamamam
Her insanın fıtratı ayrı, başka, farklı:)
aynen öyle
Karşı tarafın seni hak etmediği gerçeğini kabullendiğinde işkence olmaktan çıkar.
Orası net de :D neyse
Var atliyorsun arabaya gece mi gündüz mu demeden gidiyorsun yanına
Her zaman olmuyor öyle, bazısı hükmen ölüdür
O zaman dua edeceksin
Beddua edilir sadece
Mantıklı hep beraber o zaman
😅
İnşallah serçe parmağını koltuğun kenarına vurursun da iç kanar acı çekersin. Evde sular kesilir abdest alamazsın işlerin ters gider. Şemsiyenin kumaşı yirtilsin su alsın hep İslam emi. Ohhhhh rahatladim
Ha unutmadan inşallah altın borcu vardır da eskiden ama altın olur 3 katı 🤣
Hayda bu neydi şimdi
Günümüzde iletişim sistemleri sinir tanımaz şekilde gelişti onlardan istifade et
O her özlemde işe yaramaz, bazı insanlar hükmen ölmüştür.
Bazı özlemlere çözüm bulabilirsin Bazılarına ise hiçbir şey yapamazsın sonra gözün dolar ve eskilere dalarsın. Keşke demektense azda olsa zaman yaratmalıyız sevdiklerimize
Bence özlemenin tam anlamıyla çözümü yok, çünkü duygular doğal bir şey. Ama biraz kontrol etmek mümkün; meşgul olmak, hobilerle uğraşmak, arkadaşlarla vakit geçirmek özlem duygusunu hafifletir.
Vazgeçmek kfkf kendi bağınızı hissinizi kendinizi onda hissedip görürseniz daha çok ondaki seni özlersin
Bence özlemekte aşka dahil her istediğinde kavuşmak güzel tabi ama bir gün kavuşacağını bilip sabırla beklemekte güzel
Gözleme iyi gider
İşte bu yüzden yanımda, yakınımda isterim
İnsan yanındakini de özleyebilir 🙄
Özlemden neyi kastettiğimize göre değişir eskiye ise o başka, anlık ilişkideki özlemse emek, çaba ile çözülür.
Gözünü kapattığında siyah ekran yerine özlediğin kişinin yüzünü görüyorsan işkence haline geliyor. Çözümü zaman...
Bir insanı bile özlerken gün gelir başkası onun yerini doldurabilir ama gerçek aşk gibi tertemiz duyguların yaşattığı özleme çözüm yok
Bence özlem; kalbi beslediği yerde romantik, içini kemirdiği yerde işkencedir
özledigine kavuşman imkansizsa. özlemek işgence gibi acıtır
Yaşamadığım bir duyguyu/durumu anlatmam mümkün değil 🤷♀️😅
İnsan kendini alıştırırsa özleme özlem tatlı bir sızı oluyor
Kavuşma varsa sonunda güzel, o ihtimal kalkmışsa ortadan o zaman işkence
Uzak mesafe ilişkisi direkt özlem, işkenceden ibarettir bana göre.
Bilmiyorum henüz bulamadım ama zamanla geçeceğini umuyorum
Özlem duymamak çok kolay sonunda kavuşma olmayacağı gerçeğini aklına koyduğunda
Tabii ki var düşünmeyerek şahsen kimseyi özlemem çünkü düşüneceğim çok şey var ona gelene kadar
Yok maalesef kavuşmadığın müddetçe o içinde yanar durur
Kavuşamamak gibi durumlara gelince işkence olur.
Özlenen yasaksa işte o zaman işkenceye dönüşür
Beni kimse özlemedi ki
Benim özlediğim bunu nerden bilsin.
Var. Hiçbir şey yapamıyorsanız bile görüntülü konuşmak. Bol bol telefonda da olsa vakit geçirmek mesajlasmak konusmak.
Ölüm olsaydı ayrılık olmasaydı... Diye bi türkü vardı o aklıma geldi
Çok doğru dimi
Doğru bence
kavgalar çözüme kavusmayinca, yuz yuzeyken sarilabiliyosun en azindan
Duygularını aldırmadan özleme çözüm bulamazsın
Nerede aldırıyoruz jddj
Tüh be sjdj kafamı bir yerlere vursam shdj
Finalde kavuşmak yoksa hep işkencedir.
He doğruu
artık kavuşma ihtimali kalmadığında işkence başlar unutama kadar da devam eder ama izi kalır
Hayır özleme maalesef çözüm yok
özleme çözüm var tabıkı kendıne odaklanmak
Baskilamak cozum degil cozum ikame birisi.
Var tabiki unut gitsin
Ne yazık ki yok.
Kurtuldum o dertlerden 🥳
.. Özlem hem kötü hem güzel bir duygudur..
Özlersek öperiz 😂
Sabreden derviş muradına ermiş sjsj
Buluşamadığında özlem işkenceye döner
Yok maalesef.. zamanla geçiyor işte
Özlediğinin yanına gitmek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?