Sizde yeni başlangıçlara yelken attığınız oldu mu Yani sizin hayatınız içerisinde iyi ki bu kararı verdim dediğiniz anlar oldu mu?

Sizde yeni başlangıçlara yelken attığınız oldu mu Yani sizin hayatınız içerisinde iyi ki bu kararı verdim dediğiniz anlar oldu mu?

Aslında galeride öylesine gezinirken birde üniversiteye ilk başladığım anlarda dostlarımla sohbet ve muhabbet ederek yavaştan kaynaştığımız bu fotoya denk geldim Gerçekten şuanda hepimiz birbirlerimiz ile birlikte çok rahat konuşabiliyoruz Ama üniversitenin ilk zamanlarında herkes ayrı bir içe kapanıklılık vardı Dostlarımla üniversitenin 2 senesinin bitişimine kadar hayırlısı ile birbirlerimiz ile vakit geçirerek bir arada oluruz Gerçekten şuandaki sınıf ortamımı ve dostlarımı çok ama çok seviyorum

Güncellemeler
6 ay
Vallahi normalde foto paylaşırken kızlara özel yorum kısmını açardım Ama şuanda hiç gerek duymadım Çünkü içimden geleni yazmak ve öylesine paylaşmak istedim Yani fotodan ve yazıdan yanlış çıkarımlar bulunmasanız iyi olur Anlayışınız için teşekkürler
Güncellemeler
6 ay
Erkekler fotoyu size özel göndermedim Öylesine paylaşılmış bir şey Yani kötü düşünceleriniz umrumda bile değil Ama genede güzeliz Bu sebeple kıskanmayınn