Sizinde hayatınız içerisinde iyi ki kendimde bu özelliğimi ya da bu davranışımı değiştirdim dediğiniz anlar oldu mu?

Sizinde hayatınız içerisinde iyi ki kendimde bu özelliğimi ya da  bu davranışımı değiştirdim dediğiniz anlar oldu mu?

İlk halim (2023)

Sizinde hayatınız içerisinde iyi ki kendimde bu özelliğimi ya da  bu davranışımı değiştirdim dediğiniz anlar oldu mu?

Son halim (2025)

"Ana bayağı bir değişmişim hee Çarşafa gireli neredeyse 4 sene olacak Valla nasıl başardım da hala devam ettiriyom Ben bile bilmiyom Neyse başarılarımın devamı hayırlısı ile ard arda gelir"

Güncellemeler
6 ay
Abi bi sıkılmışım varya Şaka laa 1 saat boyunca arkadaşlarım ile görüntülü konuştum Neyse şuanda işlerimi falan halletim Tek bir halledecek işim kaldı Onu da anamla yapacam Bu fotoyu ve yazıyı da öylesine paylaştım Hem ben foto paylaşıyom Yani kötü bir açıklama ve o tarz gönderi de atmıyom Bu sebeple herkes kendine baksın Hem yanlış anlaşılma olmasın hee Şimdiden anlayışınız için teşekkürler
Sizinde hayatınız içerisinde iyi ki kendimde bu özelliğimi ya da bu davranışımı değiştirdim dediğiniz anlar oldu mu?