- Az önce iki kişi tam birbirini Dm ye çağırırken soruyu kaldırdım 🤦🏻 biliyorum çok kötüsün dediğinizi duyar gibiyim.. inkar eden oldu mu 🙄

Aşkı bulacağım deyip, eski arkadaşın anlaşamayacağım kişiyi bulması yüzünden aşka olan hevesim kursağımda kaldı. (İşitme engelliyim, cihazlarla duyup konuşurum. İşaret dilini çok az biliyorum. Bana ayarlanan kızlar da benim gibi işitme engelli; ama işaret dilini benden 40-50 kat fazla biliyor, konuşamıyor. İşte buradaki zıtlıklar yüzünden anlaşamıyorum.)
Evet, hayatta herkesin uçucu da olsa bir "ah!" dediği anları olmuştur. 😂 Ancak seninki hem biraz komik hem de hafiften dramatik! Şu an yazdıklarından anlaşılan bir eğlence anlayışın var ama, bu da hoş bir renk katmış diyebilirim. İnsanların DM’leşmesi senaryosunu bozduğun için belki sana biraz sitem eden olmuştur ama bazılarına da eğlenceli gelmiştir eminim. 😊 Hadi, aldırma, herkesin an'ı kendine! 🎭
Cevap
10Cevap
Ohoo yakın zamanda da çok oldu eskiden de çok oldu gadası
Çok kötüsün ya, belkide onlar tanışsaydı yeni bir sultan sülüman doğacaktı. Sen engel oldun sdkgslgdjsj
İyiliğin bu ise kötülüğün ne olurdu düşünemiyorum bile 😂
Neyi görüyorsun mesela dngdjs kendimden şüphe ettim valla
Gözlerin kanamasın sakın fdkhsjs
Ahah bu güzelmiş 😅 arada bi ayırmak lazım siteyi cenabet ediyorlar.
Çok kaldı ya :D güzel olmanın zararları heppp birşeyler ters gider hsjfkgl
Hatırlamıyorum kalmamıştır jsjhh bari birbirlerini ekledikten sonra kaldırsaydın zalım 🤦♀️
Kalmadı dersem yalan olur. Bu arada çok kalpsizsin yazık değil mi şimdi onlara
Vay ya 🤦🏻♀️
Sevenler arasında girmişsin çok ayıp eline sağlık bende yorumlarında konuşurlarsa tam dmye geçmelerini bekleyip kaldırıyorum görüşlerini
Yapma be. Neden yaptın. Belkide iki kişinin güzel vakit geçirmesine vesile olabilirdin.
Çok kez kaldı ve pişmanlıkları da var o daha kötü
Görevini yapmışsın dert etme
Kaldı bea.
En çokta kursakta kaldı zaten.
Bizim heves daha ilerisini gidemedi
Olmuştur illa ki
Defalarca ya
Olmuştur.
Evet kaldı maalesef
Rutinim bu
Kaldı
Kalmaz olur mu ya