Kişilik & Karakter Hiç hevesiniz kursağınızda kaldı mı? neysebensakinimm Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kesin bu kez kurtulduğum dediğim an hayatın bana sürprizi Hiç hevesiniz kursağınızda kaldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet bir çok kez.. 0 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 944 cevap paylaştı. Hep kalırdı bu sefer kalmıcak gibi du bakalım hdksksk 0 2 Yorumla neysebensakinimm +1 yıl Hadi inşallah ortak Yorumla ranadmr456 +1 yıl sans gerek biraz oda uğrarsa Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Boş haber, cinayet işleyen adamı serbest bırakıyorlar bu ülkede kime ev hapsi verilmiş 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Hahahaha. Ben çok şanşlı birisiyim. Hayal ettiğimle kalmaz daha iyisiyle bile karşılaşırım 0 0 Yorumla
KulağınaÇiçekTakmış Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Nişan atmıştım çok zor geçmisti o dönem. 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. kaldı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet bir çok kez..
Hep kalırdı bu sefer kalmıcak gibi du bakalım hdksksk
Hadi inşallah ortak
sans gerek biraz oda uğrarsa
Boş haber, cinayet işleyen adamı serbest bırakıyorlar bu ülkede kime ev hapsi verilmiş
Hahahaha. Ben çok şanşlı birisiyim. Hayal ettiğimle kalmaz daha iyisiyle bile karşılaşırım
Çok güldüm şu an buna jshjksadkja
Büyük değil küçük olaylarda kalır
adana diyorlardı ne ara İzmir oldu bu
Evet oluyor bazen
Çooook oldu.
Çokkk
Nişan atmıştım çok zor geçmisti o dönem.
Bizim karıdan da bu site de kurtulamıyoz
Benim şanssızlık
kaldı