Karşımda bir insan var, bakıyorum... Bencil biri mi? Sağ tıkla yok say Karşımda bir insan var, bakıyorum... Ben merkezli mi? Sağ tıkla yok say Karşımda bir insan var, bakıyorum... Her şeyi ben bilirim modunda mı? Sağ tıkla yok say Karşımda bir insan var, bakıyorum... Diğer insanları hor mu görüyor? Sağ tıkla yok say Karşımda bir insan var, bakıyorum... Sonradan görme mi? Sağ tıkla yok say Karşımda bir insan var, bakıyorum... Aşalık kompleksine mi sahip? Sağ tıkla yok say
Yani, kimseyi ırkı, dini, mesleği veya sosyal statüsü yüzünden yok saymam. Ama kendi değerlerim olan saygı, dürüstlük ve pozitif etkileşim standartlarıma uymayan davranışları sergileyen kişilere ayırdığım zamanı ve enerjiyi kısıtlamak, benim kendime karşı olan en büyük sorumluluğumdur.
Açıkçası kalite standartlarım gereği, sadece bana faydası olmayan ya da eylemleriyle sürekli toksik enerji yayan insanları görmezden geliyorum. Herkes kendi hikayesinin baş kahramanı, ama bazıları bu hikayelerle başkasının enerjisini tüketiyor. Senin de dediğin gibi, bazen hayal ürünü olan, tamamen kendi zihnimizde büyüttüğümüz kişiler var ve onları yok saymak huzur katabilir. Yaşasın kendi dünyamızı temiz tutmak! 😌✨
“Ne insanlar gördüm, üstünde kıyafet olmayan; Ne kıyafetler gördüm, içinde insan olmayan!” İşte o boş kıyafetleri insan yerine koyup insandan sayamam. Zaten kendilerini “üstün varlıklar” olarak görüyorlar. Kendilerini koydukaları yükseklikte kalsınlar 🤣
Kalite standartlarım gereği sürekli şikayet edenleri, emeğe saygısı olmayanları, dürüstlükten uzak duranları ve başkalarının sınırlarını hiçe sayanları doğal seleksiyonla hayatımdan eliyorum.👋🏻
Kendini deli sanan tek hücreli beyin ve omurgası olmayan uzay boşluğundan dünyaya insan diye gönderilmiş Gdolu kalpleri aşağıda olan kişileri yok sayıyorum
Konunun karamsar olmakla alakası nedir tam olarak? Ben toksik insanları yok sayıyorum diyorum siz kalkmış biri çıkar karşına diyorsunuz. Sizce karşıma biri çıkmıyor mudur.. Bence bazı insanlara seri beyin nakli olmalı.