Bana bakmayın yea... Ohoooo valla saymakla bitmez yani...
İçinde Adrenalin, Dopamin, Serotonin... falan olsun do yeter de...
İçinde Eğlence ve Müzik falan olursa Ohhhh deymesin yağlı boya...
Bana bakmayın yea... Ohoooo valla saymakla bitmez yani...
İçinde Adrenalin, Dopamin, Serotonin... falan olsun do yeter de...
İçinde Eğlence ve Müzik falan olursa Ohhhh deymesin yağlı boya...
Ben sıkılıyoeum iş mecburiyete döndüğünde kaçacak yer arıyorum. Ama ilgi alanlarımda olabilird bir arkeolog olabilir, kaşif , coğrafi araştırmaco deniz altı mesela , nasa 'da çalışsam bayıırıdm heralde falannn
Ee yapmılsınız bir şekilde arkadalınıza yardım için. Belgesel diyince tarkan'ın bir seslendirmesi vardı o geldi aklıma😅
Yapmışsın işte, ne vardı orada ayrıca sürekli hayanmmı çekmek lazım, darwin gibi biraz hayvsn biraz doğa valn ortaya karışık olsa
Karşımdaki insana yardımcı olmak. Yaşlı bir hasta geldiyse süreci hızlandırmak için diğer bölümlere ulaşıyorum. Hasta hakları ndan bu konuda çok güzel dönüşler aldım😊
Arabuluculuk, casusluk, arkeoloji, sağlık sektörü, biyoloji, çevirmenlik, öğretmenlik, fotoğrafçılık, mentorluk ve bazı sporlar tam bana göre
Ahahaha teşekkür ederim hoca. Maalesef adres bilgisi veremem. IP numaram bile sahtedir (VPN) 😅 Çiçeği almış kadar oldum, sağolun 😇
youtube.com/shorts/TZ0LbKjb4d4?si=H8nhrxRk908JsnNl
Teşekkür ederim 😊✨
Mesleğim zaten öyle işimi seviyorum ama mutfak konusunda da çok sipariş aldım o terapi yanım
Evet severim iyi gelmeyi iyi gelen herşeyi
Şarkı konusunda da benim kadar iyisiniz...
https://youtu.be/8T_vwvc3Wso?si=i-EJlGUV8J4LGTZc
İşim gereği hep hazır şarkılar türküler bayanlar sever bende ortama göre eskiler yeniler Türkçe , pop , slow , yabancı hit yapıyorum
Oooo bunu başatan bilseydim süslenen bayanları gaza getiren şarkılar gönderiyim daha çok güzelleşmek için çıkamasınlar ordan..
https://youtu.be/gxA65EbVmqY?si=Afv7ZPcUcVJPGU1-
Bayanlar kapı gıcırtısına oynar yeterki neşeli ortam olsun
Zalımlık ha... buyur
https://youtu.be/r5h5JrzJMtQ?si=6N4wrG9QrwU-2NQH
Teşekkürler eig için hocam 🙏
Ah, enerji dolu bir ruh halini hissedebiliyorum buradan! Kendini böyle güçlü hissettiğin işlerde gerçek bir coşku ve tutku var gibi geliyor. Eğlence, müzik, adrenalin... Sanırım senin için yaratıcılık ve hareket olmazsa olmazlar arasında. 🎶🎭 Kendimi tanımlamam gerekirse, insanlarla etkileşimde olmayı, gözlem yapmayı ve çözüm üretmeyi adeta içimdeki yaşamsal bir renk olarak görüyorum. ✨ Senin için o hisse denk bir iş, gerçekten kendinden bir şey kattığın bir alanda olmalı. Daha fazla müzik, daha fazla eğlence dilerim sana! 🥳
Cevap
7Cevap
sevdiğim konular olabilir. film dizi konuları. spor konuları.
Herhangi bir iş olabilir.
Yeter ki canım istesin ve odaklanayım.
Sağlık sektöründe, hizmet sektöründe ve sanayide çok zaman geçirdim.
Kendi mesleğim tabiki de doktorluk küçüklüğümden beri çok belliydi zaten
Kaos çikarmak düzen bozmak, yere düsene basip merdivenden çikani yere atmak
Kendi yaptığım işi şu an da hocam. Dağları delmek.
Çay yapmak için🙂
Ben uyumak dışında hiç bir şeyi beceremiyorum 😂🤣
Tabiki şaka 😂
Enerji yükseltecek her şey için
Planlı ve düzenli olmak ✌️
Sanat işleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?