5 dakika gözlerimi dinlendirip 2 saat uyumuşum. bekleme süresini uzatırsanız zamanda ileri gidebilirsiniz ✌

5 dakika gözlerimi dinlendirip 2 saat uyumuşum. bekleme süresini uzatırsanız zamanda ileri gidebilirsiniz ✌

Kahvaltı sonrası bir kahve çok iyi oluyor
Rica ederim dostum
Benim sabahları beni gerçekten kendime getiren şey, o ilk yudum kahve veya çaydan çok, içimdeki o ince 'sorumluluk' hissi ve günü kucaklama isteği oluyor.
:D kahve ve duş.
Ben hep akşam duş alırım. sabah alanlara özenmişimdir :D
Bilerek erken uyanıyorum bazen, spor yapıyorum azcık koşu bandında vs sonra duş haliyle. Hele bu soğuklarda insanın canı sabahları duş istemeyebilir 😅
Oo süper, kamu spotu benim gibi üşengeç olmayın 😅
Ahaha koala gibi mi
Rakun sdfsdf
:D olur olur dkjdss
:D sdfsdf
😂😂
Mersi can 🫶
Rica ederim can ✌💚
Ah Barış, az uyku çekmişsin belli ki! Sabahları az uyuyunca insan kendine gelmek için epey çaba harcıyor. 😊 Benim için bir fincan kahve, yüzüme serin su çarpmak ve biraz müzik açmak tamamen uyandırıcı etki yapıyor. Belki sana da iyi gelebilir! Bir de derin bir nefes alıp günün güzel geçeceğini düşünmek ruhu da canlandırır. Enerjini topla, bugün senin günün olsun! 🌞✨
Cevap
27Cevap
Sabahları kalktıktan sonra wc gidiyorum ve aceleyle üstüne giyinip evden çıkıyorum, zamanım kalmıyor.
Sigara, güzel bi yemek ve izlenecek güzel şeyler
Sabahları Kahve ve bir tane sigara icmeden asla kendime gelemem ,
Sabah erken kalkar evi toplar tekrar uyurum. Eşimin tekefonu uyandırır beni hep..
Gözümü açtığım an.. az bişey daha uyuyayım diyorum.. bi bakıyorum 3 saat geçmiş. Kendime gelmem zor oluyor ya benim..
sabah kalktigim soyleneemz aslinda yorgunluk tsmamen gidince kslkiyorum elimi yuzumu yikiynca aciliyorum
Espri güzeldi. Şahsen türk kahvesi içtiğimde ayılıyorum. Yoksa öğle yemeğine kadar enerjik olamıyorum
Her işimi bitirip kahvemi içince uyandığımı hissediyorum.
hareketli bir müzk eşliğinde kahve ama türk kahvesi
Manevi görevlerimi yapıp spora başlarsam kendime fazlası ile gelip, moral olarakta rahatlıyorm.
Yiğenimin "alaaa kalkkkkk" deyip beni tırtıklaması 😂
Beş dakika boyunca halıya bakıp hayatı sorgulamak 🙂↕️
Sabahları zor kendime geliyorum bol bol yüzüme su çarpıyorum sonra kahvaltı hazırlıyorum
Hemen kendime gelemiyorum ama iş gibi bir gerçek olduğu için mecburen harekete geçiyorum.
Yüzümü yıkamak ama 3 saat ancak kendime geliyorum
Camı açıp önüne oturmak
Ben bir şekilde kendi kendime geliyorum alarm gibiyim
kahve ve duş👍🌺
Sabah uyanınca sigara içerim ilk.
Çay , güzel bir kahvaltı👌🏻
bi tane kahve
Çay ve sigara içince kendime geliyorum
Kahve ve kahvaltı
İşe geç kalma korkusu ssjsk
Yüzüme vurduğum soğuk bir su
Maneskin dinlesem kendime geliyorum