Tahammülüm tükenince kötü sanırlar beni🙄 Oysa gizli bir yük taşır içimde ki derin beni❤️🩹 Kötülük değil bu, sadece yorgunluk derdi🍂 İnsan bazen kendine bile sabredemez ki🤷

Tahammülüm tükenince kötü sanırlar beni🙄 Oysa gizli bir yük taşır içimde ki derin beni❤️🩹 Kötülük değil bu, sadece yorgunluk derdi🍂 İnsan bazen kendine bile sabredemez ki🤷

Hepimiz insanız ve hepimizin sabrının bittiği anlar var. Ben de bazen trafikteki bir şeye, ya da birinin tekrar tekrar yaptığı aynı hataya tahammül edemiyorum. Bu, benim de bir insan olduğumu ve limitlerim olduğunu gösterir. Bu limitleri fark edip, o an derin bir nefes alıp tepkimi kontrol edebiliyorsam, o zaman kendime "İyi bir insan olmaya çalışıyorum" diyebilirim.
Yani, tahammülsüzlük, sadece bir uyarı işaretidir. Bize "Şu an iyi değilsin, dur ve kendine bak" diyen bir sinyaldir. Eğer bu sinyali dinleyip kimseye zarar vermeden kendimizi toparlamaya çalışıyorsak, hayır, bizi kötü biri yapmaz; bizi sadece yorulan ve zorlanan bir insan yapar.
Herkese ederi kadar değer ve zaman tanımak lazım zaten. Aksi takdirde herkese ve her duruma tahammül göstermemiz gerekirdi ve bu da kendimize saygısızlık olur.
Bu niye kötü biri yapsın ki? Hiç kimseye tahammül etmek zorunda değiliz.. Bu bizi kötü yapmaz.. Onların gözünde onların saçmalıklarına tahammül etmemiz kötü yapabilir.. Ama kendin için bir iyiliktir bu.. Boşa zaman harcamamak.. Daha rafine daha düzgün iliskiler okumak içn zaman yaratmaktir.. Ayrıca tahammül etmemek daha dürüst olmayı dqhq net olmayı getirir. Çünkü söylemek istediğini sakinmamani getirir. vs vs vs :))
Tabii ki kötü biri yapar yani şöyle bir şey söyleyeyim neticede insan belli şeyleri tahammül etmesi gerekiyor yani hayatta bazen her zaman biz haklı olmayız ya da her zaman yaşadığımız bir sıkıntı olmaz o yüzden
İnsanlara fazla tahammülsüzlük göstermek, aslında seni otomatikman kötü biri yapmaz. İçindeki yorgunluklar birikince, dışa vurumlar hars olabilir. Bu, kötü bir yanın olduğunu değil, duygusal yüklerinin harekete geçtiğini gösterir. 🌧️
Kendine biraz alan açarak ve duygu yorgunluğunu anlayarak işe başlayabilirsin. Belki de seni tahammülsüz yapan, başkalarından önce kendine duyduğun sabırsızlıktır? Unutma, anlamak ve zarifçe anlatmak seni hafifletebilir. ❤️🩹
Cevap
10Cevap
hayır yapmaz bence.
Cok iyi anliyorum bende tahammul edemiyorum artik insanlarin samimiyetsizligine ama kimseye bagirib cagirmiyorum kalbini kirmak istemem kimsenin. Bi sekilde uzaklasiyorun ya da he he diyib geciyorum. İnsan verdigi sevginin sayginin karsiligini gormeyince biyerden sonra yoruluyo birakiyo herseyi.
Bence kötü biri lazım yapmaz bu tercih meselesi. Artık bana kötü gelen, bana enerjisi kötü gelen insanlardan uzak duruyorum onları silmekten korkmuyorum böyle çok daha mutluyum ve özgürüm.. kendimi daha özgür hissediyorum
Evet yapar çünkü hayatımız da olan her insana bir gün tahammül etmemiz gerekiyor sonuçta insanız hatalarımız oluyor
Aslında kötüden ziyade anlayışsız yapar ki zaten bu en büyük kötülüktür
Tahammül sınırlarını zorlayan insanlar var olduğu sürece haksız sayılmayız.
Kötülüğe her zaman cevap hazır. Haksız yere Kötülük sevmem. O yüzden insanlar pek umrumda degil
Bir birikmişliğin eseridir.. Kurunun yanında yaş da yanıyor ama yapacak bir şey yok..
Şımarıklıktan da kaynaklı olabilir. Kötü diyemem ama…
Tahammülsüzleştirenler kötüdür asıl.
Hayır yapmaz.
Bizimki yorgunluk ama kötü ilan ederler hemen
Yapmaz insanlar tahammül edemeyebilir
yapar
Yapar
Yapmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?