Sevdiğini kaybetmemek uğruna her yaptığına boyun eğenler ya da aşkın gücüne karşı koyamayanlar... İlişkide teslimiyete her iki şekilde de rastlanabiliyor mu?

Sevdiğini kaybetmemek uğruna her yaptığına boyun eğenler ya da aşkın gücüne karşı koyamayanlar... İlişkide teslimiyete her iki şekilde de rastlanabiliyor mu?

teslim olmam
Aşkın gücüne karşı koyamam
Ama şu ana kadar da aşık olmamışsın düşüncesi içerisindeyim
Hayır oldum
Peki hala devam ediyor mu
Etmiyor
Aşık olduğunu hiç pişman oldun mu olduysan da hiç keşke güce evet deseydim düşündün mü
Aşık olduğuma pişman olmadım, güçten bir şey kaybetmedim. Aşk güçsüzlük demek değil bana göre.
Ama aşık olup fazlasıyla sevdiğin de o aşk seni güçsüz hale getiriyor karşı koyamıyorsun
Gönüllü teslimiyettir aşk. Teslim olmazsan Aşkın anlamı yok ama yine güçsüz değilsin hatta normalden daha güçlüsün.
Ama aşkın sonu kötü ile biterse ister istemez bir şekilde güçsüz olabiliyorsun
Hıhı işte, Aşkla katladığın gücü Aşk gidince kaybediyorsun. Ama bitince..
Maalesef artık ben de aşka inanmayanlardanım çünkü hiç kimse aşkımı hakettiğini düşünmüyorum
Teşekkür ederim
Aşk ve güç, ilişkilerde insanı bazen en güçlü, bazen de en savunmasız noktalarına götürebiliyor. İnsan, aşka teslim olup özünü kaybetmediği sürece problem yok aslında. Ancak sevdiği için sürekli boyun eğmek ya da güce teslim olarak ilişkiyi yürütmek bir süre sonra dengesizliğe yol açar. Sağlıklı bir ilişki, her iki tarafın da sevgi ve saygı temelinde eşit olduğu bir dengenin eseri olmalı. 🌸
Cevap
6Cevap
Hiçbirşeye teslim olmuyorum yanlızkıga teslim oldum
Genelde güç aşk dediğin şey güç ve paradan beslenir günümüzde
Güç eğer sevgi ve insan temelliyse kesinlikle kaçmam.
Ne istediğini bilen kadından hiç bir adam korkmaz.
Öyle sanılıyor olabilir , bu sadece şehir efsanesinden öteye geçemez.
Saygısızlık yapmadığı sürece aşk ama yalan dolan sinsilik görürsem bitiriyorum çok acı da çeksemde
Aşk varsa aşka
Teslimiyet yok ruhumda
Hiçbirine
Güç severim ben. Duruşu güçlü görünmeli insanın.
Aşk daha güzel
Güce
ikisine de
Güce
Kendini o kadar mı güçsüz buluyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?