Herkes öyle demiyorum.
Günümüzde olanları sevemeyenler eskiden olanları beğenenler için diyorum. bunun sebebi nedir?
Ben de onlardan biriyim. günümüzde her şey sunii ve tatsız. doğal değil keyif vermiyor
Herkes öyle demiyorum.
Günümüzde olanları sevemeyenler eskiden olanları beğenenler için diyorum. bunun sebebi nedir?
Ben de onlardan biriyim. günümüzde her şey sunii ve tatsız. doğal değil keyif vermiyor
Değişim korkutucu geliyor olabilir. Güvenli liman bellemişler eskiyi. Çoğu insan yeni bir şey denemeye istekli değildir. En doğrusunu kendi bilip, yaşadığı sanır yukarıda yazdıklarımdan ve dahasından dolayı
Eskiden olanlar dah kaliteliydi çünkü
Teşekkürler
Eski olanlar daha kaliteli
Kendi anıların, geçmişin huzuru ve gerçekliği seni daha çok cezbediyor olabilir. İnsanlar genellikle nostaljiye yönelir çünkü geçmişte yaşananlar zamanla daha sıcak ve anlamlı görünür. Belki eskiden doğal ve samimi bir hava vardı, şimdi ise her şey yapay ve hızlı gibi hissediliyor. Bu tür bir hissiyat, derin bağlar kurmak isteğini gösteriyor. Ah o eski radyodan gelen müzik gibi 😊
Cevap
2Cevap
ben sevdiğimi beğenirim
Eziklikten dolayi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?