Bu ekonomide evlenince eşya değiştirmek mi mantıklı eski eşyalar ile mutsuz oturmaya devam etmek mi?

Erkek arkadaşım ile yaza evleneceğiz. Onun şu an yaşadığı eve yerleşeceğim. Ev tam bir aile evi ama, tüm eşyaları full donanımlı. Neyse ben bu evde oturmak istemiyorum, taşınmak istiyorum. Çünkü ailesi arada gelip onda kalıyor, kendi düzenleri var. Eve kendimi ait hissetmiyorum. Ev ailesinin evi , taşınsam dışarda kiralar çok yüksek. Eşyaların hepsini değiştirsem yine bi ton masraf. 3-5 yıl sabredip para biriktirip başka yere mi geçmek mantıklı yoksa borca girip evi baştan sona yenilemek mi mantıklı bilemiyorum bi akıl verin. Evden ne eşyalardan ne nefret ediyorum hiç mutlu ve kendimi o eve ait hissetmiyorum. Eminim ki evlendikten sonra da ev anahtarı ailesinde kalmaya devam edicek ve yine eminim ki ev eşyalarına biraz da olsa müdahale edilecek. Ya evde benim de aldığım sıfır kullanabileceğim bir şey olsun istedim süpürge aldım. Ailesi buna kalmaya geldi ve annesi hemen süpürgeyi kullandı…. Nefret boyutuna geldim akıl verin bende kalmadı çünkü

Bu ekonomide evlenince eşya değiştirmek mi mantıklı eski eşyalar ile mutsuz oturmaya devam etmek mi?