- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
6 ayBütün hatta bi iki burç dışında diğer burçların özelliklerini bilmem ki önyargı oluşsun 😀
Fakat bildiğim bi iki burç arasında örneğin biri yengeç burcudur (tanıdığım biride yengeç) o zaman duygusal bu insan diye bi düşünüyor insan.. Ya da kendi burcumdan birine karşılık değişken bu ve hayat enerjisi yüksek gibi gibi düşünebiliyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayHemen etkilememesi gerektiğini çok basit
Riyaziyeyle size anlatayım
85 milyon ( nüfus sayımız)
12( bilinen burç sayısı )
85000000/12
= 7.083.333
7 milyon 83 bin 333 kişi oluyor
Dolayısıyla da hayatınızda
Değil 7 milyon
Değil 83 bin
O tek burca ait 333 kişi bile tanımadığınıza göre
Birisinin burcunu bilmek hiçbir şekilde
Hiçbir anlam ifade etmez kişiyi tanımak gerekiyor
7 milyon 83 bin 332( kendisi dışında ) aynı Burcu paylaşan insanların olduğu yerde tek bir kişinin burcunun bilinmesi ve ona göre fikir şekillendirilmesi aşırı saçma geliyor bana11 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
6 ayEtkiler mesela kova burcu anlaşamadığım tek burçtur görebildiğiniz en sinsi burçtur herhangi birşeyden şüphe duysanız bile onun hatasını asla ispatlayamaz kabul ettiremezsiniz. Ortadan kaybolmaları meşhurdur döndüğünde senin bir şey olmamış gibi karşılamanı bekler tribini çekmez üste çıkar seni yorar manipülatiftir kendisini üstün görür ve ihanete en meyilli burçtur asla tek eşli takılmaz ve asla yakalanmaz, çaktırmaz. Açıkça söylemişimdir bir kova ile aynı masada bile oturmam
322 Yorumla- 6 ay
katılıyorum sırf bu yüzden bi tane kova burcu eczacıyı yerin gtüne sokmuştum önemli bişey anlattıgımda hakir görmüştü beni. anlattıgım şeyin doğrulugunu şüpheye mahal vermiycek biçimde kanıtlayınca diyecek bişey bulamamıştı kabul etmek zorunda kaldı ve yüzü kapkara olmuştu. bir daha tanımadıgın birine önyargılı olmamayı öğrenirsin artık dedim hala manipüle etmeye çalıştı ben nerden bilebilirdim ki gibisinden 🤣 ama siz aslanalrın da kalır yanı yok kovalardan. aşırı geçimsiz tiplersiniz. bir de sinsilik sizde de var.
- 6 ay
Geçimsiz değiliz geçinmek istemediğimize öyle davranıyoruz sadece 😇
- 6 ay
sanmıyorum herkese yapıyonuz bunu
- 6 ay
Zor insan sevdiğimiz için herkese gibi geliyor olabilir ama sevdiğimizi baş tacı ederiz
- 6 ay
Justin Timberlake, Mehmet Ali Erbil, serdar ortaç, Sinan akçıl, Oğulcan Engin say say bitmez kadın düşmanı tipler. Justin Timberlake Britney Spears kariyerini bitirdi diğer bir sürü kadının da. Erkeği de kadını da çok tehlikeli
- 6 ay
Kovaları çok iyi bilirim 🙂
- 6 ay
@PeachGirl58 Sen ne burcusun
- 6 ay
@acayipadamm boğa
- 6 ay
@PeachGirl58 Balık hakkında ne düşünüyorsun, ben balık asc akrep
- 6 ay
@acayipadamm kötü şeyler düşünüyorum
- 6 ay
@PeachGirl58 Sorun yok boğaları da ben sevmem zaten. itici kırıcı sıkıcı sabit fikirli bi burç. Ben genel olarak toprak gruplarını hiç sevmem. Başak bi tık uyumlu olabilir o da değişken oldugu için ama onu da sevmem soguk ve çirkef oldukları için.
- 6 ay
@acayipadamm hahah
- 6 ay
@acayipadamm burçlari ikiz ve besizler teorisi çürütüyor zaten astroloji küçük bir eğlence alanı. Cokta dikkate almamak gerek
- 6 ay
@PeachGirl58 Burçları dikkate almıyosan kovaları niye gömüyosun bu ne yaman çelişki? Ben teori meori anlamam son yüzyılda ortaya atılmış teori adı altında geçen hiçbişeye de inanmam kitleler kolay manipüle edilebilir.
Burçlar marifetnamede ve çok eski kaynaklarda da geçiyor. Geçmesine de gerek yok biraz duygusal zekan varsa her türlü anlarsın farklı burçlardaki kişilikteki farklılıklardan. onu da geçtim bir insanın bakışlarından yüz yapısından hangi burç oldugu az çok belli de oluyor.
Bir de şunu dicem siz boğalarda şu sıkıntı çok var birini kıskanırsınız ama belli etmezsiniz o adamın sahip oldugu iyi şeyi kötülemeye başlarsınız kıskandıgınız için sanki biz malız anlamıyoz. Bu hasetlik boğalarda aşırı derecede var kadın erkek fark etmez hepsinde gözlemledim sakın inkar etme adım gibi iyi tanıyorum boğaları. - 6 ay
@acayipadamm astroloji bilim değil kanıtlanmamış bir teoridir. Hicbir zamanda kanıtlanmamış. Ve astroloji haritası bütündür burcun yengeç yükselen aslan Venüs'ün Satürn'ün başka bir şey olsa bile haritandaki baskın element önemlidir. Sen yengeç ve aslandan ibaret olamazsın. Astrologlara ama böyle değil deyince o zaman marsin şu değil deyince o zaman ayın bu diyor. Bin tane ihtimal çıkartıyor ortaya. Inanilir gibi değil yani bu tür şeylerle eğlen geç ortamda konuşuluyorsa da bilgin olsun diye biraz dinlesen takip etsen yeterli. Ama kova kadını ve erkekleri baya problemli gördüğüm belkide ailelerinde sorun vardır bana da onlar denk gelmiştir
- 6 ay
yav bacım lütfen bu klişe laflarla gelme, astrolojinin bilim olmasını beklemek zaten başlı başına saçmalık. Bilim dediğin şey soyut şeyleri test edemez somutluk arar, ortada madde olması gerek test edilebilir olması gerek o şeyin bilimsel kanıtlı olabileceğini söyleyebilmek için. Sen farklı burçların davranış biçimlerini gözlemleyerek zaten o şeyin doğrulugunu anlayabilirsin. Aslan egodan beslenir pohpohlanmak övülmek kendini göstermek ister onun kadar hiç bi burç yapmaz bunu, ateş burçları genel olarak risk almaya ve cesaretli olmaya meyillidir koçlar başı çeker ama bunu toprak grubu burçlar yapamaz onların garantici ve kuralcı doğaları buna terstir ve inattan beslenmeleri işi sonuna kadar götürmelerini sağlar. Bu farklılıkları bilimsel otoritelerin eline bırakmak yerine sen kendin göreceksin. Ben kaç tane terazi tanıdıysam ses tonları konuşma tarzları bile birbirini andırıyordu nerdeyse, ikizler de aynı şekildeydi. Bunlar bilimin konusu asla değil.
- 6 ay
@acayipadamm metafizik alanlara da bilim açıklık getiriyor getiremediği alanlardan biri astroloji. Herkesi zihninde aynı olabilirmis gibi kodlarsan o kişinin sadece aynı yönlerine odaklanirsin. Farkli evlerde büyüyen ailelerin bile ortak özellikleri var. Insan insana benzer ortaklık olduğu kadar ayrı yonlerinde olur. Insanlar gruplandırmak mantıksız. Besiz çocuklar var hepsi Nisan 'da doğmuş. Ama bazısı çekingen bazısı aşırı dışa dönük bazısının matematiğe yeteneği yok bazısinin müziğe yeteneği var. Kimisi çok naif diğeri çok atılgan cesur. Hepsi 2-3 dk araliklarla doğmuş.
- 6 ay
@acayipadamm bilim karabasana da açıklık getiriyor metafizik aleme ait bir varlık bizim bildiğimiz teori. Ama bilim gün içinde vücut stres halindeyse sinirler araciligiyla kaslar kitlenir hareket edemez diyor kabaca böyle açıklıyor.
- 6 ay
Kaslar hareket edemez kitlenir kısmı tamam doğru ama peki ya o kısma getiren ona sebep olan aslında metafizik bir bağlantı varsa ve bu bağlantıyı sen çözememişsen gerçeği nerden bileceksin? Ya da diyelim bu metafizik etki senin vücudunun biyokimyasal olarak en zayıf negatif olduğu şartlarda ortaya çıkamaz mı? çıkabilir. herşeyi zahire göre yorumlamamak lazım. şüpheci yaklaşmak lazım. Gerçeği hiç bir zaman anlayamazsın. Mesela sağlık konularında o kadar fazla bilimsel adı altında çalışma yapıyorlar ki onlardan bir çogunu okuyorum çoklu faktörleri dikkate alarak yapılmayan araştırmalar ve sebeplere göre sonuçların değişebileceğini düşünmeden hüküm verebiliyorlar saçma şekilde. Onları okuyanlar da farkında olmadan manipüle ediliyor. Bak mesela metafizik o kadar sıradışı olaylar yaşadım ki yaşadıklarımı bilsen aklın almaz. Bunun en basiti rüyalar. Annenle aynı günde benzer rüya görüp 2 gün sonra o rüyaya çıkacak bir olayı yaşadın mı mesela? Ben yaşadım. Bilim rüyalara bilinçaltı der geçer, olayı RAM uykusuna carta curtar bağlar ama olayları zahirine göre değerlendirmek yanıltıcı. Hala bilinmeyen gizemini koruyan şeyler var. Bilim zaten dün a dediğine 10 yıl sonra b diyebiliyor niye? kendi de keşfedemiyor çünkü, sağlık konularında bu problem aşırı yaygın.
- 6 ay
Ben sadece aslanları gömüyorsun sanıyordum e sen kendinden başka hiçbir burca tahammül edemiyorsun o halde sorun sende 😃
- 6 ay
Geçimsiz ve yoktan yere huzursuzluk çıkaran insanlarla anlaşamıyorum. Bana hava grubu gelsin :D ben havalarla iyiyim topraklar kıl tüy tipler. iyi gibi dururlar ama asla iyi değiller gaddarlık yapmaktan çekinmezler haksızken hadlerini aşıp haklıymış gibi hareket ederler. Havalar hemen hemen herşeyi çok hızlı çözüyor ve anlıyor zihinleri çok yönlü ve aktif çalışıyor, topraklarda bu yok. garantici, kuralcı ve aşırı inatçı yapıları bu durumu baskılıyor, hep bir somutluk peşindeler. Başaklar bi tık daha esnek oğlak ve boğaya göre ama onlarda da sıkıntı var.
- 6 ay
@acayipadamm başaklar mi esnek toprak grubu içinden en esnek anlaşılması kolay kadın Burcu boğa. Hava gruplari aşırı kaypak iki yüzlü oluyor ateş gruplarıyla beraber aldatmaya en meyilli grup havalar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayEtkilemez, burçlar bana gereksiz geliyor. Yani belli özellikler koyuyorlar ortaya ve her aynı burca sahip olanlar bu özellikte diyorlar ama doğru da değil yani. Herkes farklı, burçlara takılı kalıp ona göre düşünceler oluşturmak saçma.
13 Yorumla- 6 ay
Eic için teşekkür ederim 🙂
Yapay Zeka Cevapladı
Ebru’cuğum, burçlar insanların enerjilerini ve hayata yaklaşımlarını yansıtır, ama asıl önemli olan hissiyat ve kalp gözüdür. 🌟 Birinin burcu, onunla nasıl iletişim kuracağımı anlamamda küçük bir rehber olabilir, ama nihayetinde sezgilerimle hareket ederim. İnsanları yargılamak yerine onların enerjisini hissetmek daha değerli. 🌙✨ Burçlar bazen kapı açar ama içeriye geçmek, kişinin ruhuyla kurduğun bağlantıda saklı. 🌼
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Beni etkilemez, karşımdaki bazı insanlar farklı düşünüyor olabilir çok da fifi 😅 ikizler burcuyum, burcumu seviyorum. Seven çok seviyo sevmeyen nefret ediyor. 🤷🏼♀️
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
6 ayHayır ama ben herkesin kendi burcundan az da olsa özellikler taşıdığını inanıyorum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
6 ayHayır burçlar insanlara olan düşüncelerimi etkilemez.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
6 ayEvet etkiliyor az çok kişiler özelliklerini taşıyor...
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. İkizler burcu olduğumu bilip tanımadan saçma sapan yorumlama yapanlar düşüncelerimi etkiler
10 Yorumla
u 6 ayValla etkiliyor, çünkü gerçekten herkes burcunun özelliğini taşıyor az çok.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 6 ayHayır burçlara inanmıyorum.
10 Yorumla Yok ya saçmalık burçları iyi bilirim fakat eğlencesine her insan farklı yükselen falan filan hepsi hikaye eğlen geç
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı.
6 aybana göre burç olayı çığrığından çıkmış saçmalığa dönmüş
15 Yorumla- 6 ay
her haltı burca bağlıyorlar :D
- 6 ay
maalesef haklısın :D
- 6 ay
Karakteri şöyle böyle bu kişilerden hoşlanır bunlar saçmalık ama hayatının belli dönemlerinde ilgili işte şu mesleği seçeceksin işte aile tramvasi vs doğru çıktığında ilgim artıyor. Yoksa karakter bilmem ne onlar doğru değil
6 ayBunun karakteri oluşturduğuna değil de, insanların burcuna göre hareket etmeye çalışıyor gibi geliyor bana :)
ama düşünceleri mi değiştirir mi? Çok abartılı olmasa da fikir sahibi yapar ama var olan düşüncemi radikal bir şekilde değiştirmez.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayEtkilemez. Her ne kadar burçlarımızın bazı özelliklerini taşısak da, kişiliğimizin tamamını oluşturmazlar. Büyüdümüz aile ve sosyoekonomik çevre, hayat felsefesi ve hayat tecrübelerimiz kişiliğimizi oluşturan yapıtaşlarıdır🌸
112 Yorumla- 6 ay
- 6 ay
- 6 ay
- 6 ay
@VuR-KaN RIP 🪦 Türkçesi: Huzur içinde yat
youtube.com/shorts/vzscq8Vtr9k?si=PEaTB_uYKmHrNLPX - 6 ay
"tanrı" yabancı dil bilmiyordu, hatta "dil" bilmiyordu.. ama insanlığın var oluşundan bu yana 100milyar insanı öldürdü rip @DarkAngelNyxx cehennemde yalnızsın :D
Burçları önemsemiyorum biri hakkında düşüncem zaman içinde oluşur zaten tanımak lazım
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayBaşaklar ve yengeçler benden uzak olsun djfjf
Şaka bir yana tabiki burçlar insanların kişiliklerini yansıtmaz. Burca göre insanları değerlendirmiyorum.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 963 cevap paylaştı. Birinin burcunu öğrendiğimde, zihnimde otomatik olarak o burçla ilişkilendirilen birkaç özellik beliriyor. Bu, ister istemez popüler kültürün ve çevremden duyduklarımın bir sonucu.
10 YorumlaBurcu çok önemli olmaz benim için. Karakteri önemli, karakterine bakarım, astrolojik safsatalara değil.
10 Yorumla
6 ayBurçlara çok inanmam ama bazı insanların burçların özelliklerini çok taşıdığına şahit oldum
Buna bende dahilim 🙂10 Yorumla
6 ayBurca göre değil kişiliğe göre karar veririm her insan her zaman kesin olarak burcunu yansıtmıyor bir biçimde.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bazilari burcunun özelliklerini fazlasiyla tasiyor bazilarida tasimiyor ama baliklar benden uzak olsun hahahahha
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
6 ayBoğa burcu olarak bu burçtaki kadın erkek gerçekten çok zor kişilik
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. etkılemez ama tahmın yurutmeme sebep olur🫶🏿
10 Yorumla
6 ayBence etkiliyor ya , ne zaman başak desem hafifçe uzaklaşıyor insanlar takıntilardan dolayı 😀
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
6 ayİlk sorum burç
Çok önemli
Güneş yükselen ay alçalan10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
6 ayBurçlara pek inanmak istemiyorum ama ikizler burcundan çok şikayet duyuyorum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
6 ayBurçların benim düşünceme hiçbir etkisi olmaz. Burçlara göre hareket etmem
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Beni etkilemezde başkaları benim burcumu etkiliyor ldld
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayBurçları sadece hobi olarak okur, hayatımın hiçbir karesine dahil etmem.
10 Yorumla Ne ise yarar bilgim yok kendi burcuma arada bakarım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Yokta Aslan burclarıyla çok iyi anlaşırım ben de Aslan burcuyum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Hayır hiç bir şekilde etkilemez ama ikizler burcu biraz düşündürücü olabilir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 892 cevap paylaştı. kadınlar çok takılıyo burca, ben takılmam fazla
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
6 ay- Etkilemiyor.
10 Yorumla
6 ayBir miktar. Çünkü haritası, yükselen burcu da çok etkili oluyor kişi hakkında. Ama iyilik kötülük konusunda değil, mizacı konusunda fikir verir. İyilik kötülük değişkendir
00 YorumlaEvet bilmiyorsa ilgisiz demektir biliyorsa ilgilidir çok şey biliyorsa ve söylüyorsa ya beni etkilemek içindir ya da aptallığından takıntılı şekilde inanıyordur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
6 ayBurçlar safsatadır, buna göre insanları değerlendirmem..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBenim için etkiliyor. İkizler burcu ölsün hahahahah
10 Yorumla
6 ayHayır takılmam
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
6 ayEtkilemez elbette
10 Yorumla
6 ayEtkilemez, inanmıyorum pek
11 Yorumla- 6 ay
inanmıyorsun ama kendinde tam bir terazi tipi var.
Pek umrumda olmuyor. Tanıdıkça kimin ne olduğu belli oluyor zamana birakmak en iyisidir. İlk izlenimim ve altıncı hissim daha kuvvetlidir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
m 6 ayBurçlara inanmıyorum bence çok gerekeiz şeyler eğer araştırırsanız tamamen sacmalıklardan inaret olduğunu göreceksiniz.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı.
6 ayEtkiler bnce burcun ne
14 Yorumla- 6 ay
Yaa bazı insanlar tam burcunun şeyini taşıyor aslında bende terazi mesela bir çığunu taşrım :)
- 6 ay
Bende uzman değilim ama teraziler çapkın flörtöz olur derler öyle misindir bide uyumludurlar
Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Burçlara önem vermiyorum
30 YorumlaBaşak burcu insanlar yok olsun
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Benim düşüncelerimi etkiliyor
13 Yorumla
6 ayBurçlara çok takılmam
10 YorumlaBenimki sorulmadıkça sormam bile..
10 YorumlaBurçlara pek inanmam o yüzden etkilemez
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Beni etkilemez burçlara inanmıyorum..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
m 6 ayHayır ona göre davranmam
10 Yorumla
s 6 ayEtkilemez
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı.
6 ayOna gore davranırım evet
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayBurçlardan anlamadığım için etkilemez
10 Yorumla Etkıler ama fazla değil
10 Yorumla
6 ayEtkilemez burçlardan anlamıyorum zaten
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
6 ayHayır hiç takılmam.
10 Yorumla Burçlara göre davranmadığımdan sorun yok
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bende pek etki yaratmaz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 706 cevap paylaştı.
6 ayHayır, inanmıyorum böyle şeylere.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 527 cevap paylaştı.
6 ayHayır burçlar umurunda değil
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
6 ayEtkiliyor bütün burçlardan uzak dururum ben
10 Yorumla - Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne