..
Benim hiç aram yok.
Aşağıda ki yorumu yapan tanımadığım şahsa özelden sebebini sormama rağmen, cevapları daha fazla sorunlu olduğunu gösterdi bana.
Hayatsız ve amaçsız yaşayıp ölecek böyleleri.

..
Benim hiç aram yok.
Aşağıda ki yorumu yapan tanımadığım şahsa özelden sebebini sormama rağmen, cevapları daha fazla sorunlu olduğunu gösterdi bana.
Hayatsız ve amaçsız yaşayıp ölecek böyleleri.

O kadar boş yapmış ki ne tarafından bakarsak bakalım konuya yersiz bir eleştiri ve boş muhabbet olmuş , ben sizin yerinizde olsaydım değerli vaktimi böyle bir insan hiç harcamazdim , bu yorumlasma size bir katkı sağlamayacagi gibi hem gönlünüzü hem çenenizi yorar oyuzden tamam diyip geçmek daha mantıklı geliyor bana
Sizin düşüncenize de saygı duymuyorum. Yalnız bu yorumları yapanlara bir miktar ceza kesilmeliydi. İnsan hiç tanımadığı insan hakkında bu tarz nasıl konuşabilir ilginç buldum.
Ben sizin tarafınızi tuttup ve sizin haklı olduğunuzu ama bos yere gönlünüzü yordugunuzu dile getirdim ve siz bu cevabımi yazdınız
Ben sizin yorumunuza saygı duyarım iyi akşamlar 🙋
Size söylemedim, yorumu yapanaydı sözlerim:) yanlış anladınız, hakkınızı yemem.
Ama sizin düşüncenize saygı duymuyorum yazmışsınız açıkçası üzüldüm 🥺
Klavye hatası olmuş bende şimdi fark ettim:)
tamam peki önemli değil 🙋
Dedigine katılmıyorum bir insanın yaptığı yorumlardan amaçsız olduğunu söylemek aşırı uç düşünce. Gelişmemiş toplumlarda bir çok insan saygı cercevesinde tartışmayı bilmez. Karşıdakinin argümanlarına karşı argüman sunmak yerine cümlelere hakaretle kisilige saldirarak yahut konuyu farklı yerlere cekerek, alaylı bir sekilde sonlandırır. Size verilen cevap saldırgan siz de alta kalmamak icin hakli olarak ayni sekilde cevap vermissin. Ancak sizin mesaj atarak bu konusmayi başlattiginiz göz önünde bulundurulduğunda, ilk mesajin iceriginin ofansif oldugu tetikledigi aciktir
Hayatsız, amaçsız insan ne istediğini bilmeyen hedeflerini küçümseyen azim göstermeyen insandır. Böyle insan etrafınıda dibe çeker, bu sebeple aramız iyi değildir, yakınımda istemem.
Kurduğu cümleleri anlamaya çalıştım. 🤯 Vakit kaybı.
Görüşlere yorumlaşmalarınızı kıskanmış sanırım. Mana aramış böyle densizler çok.' Kişi kendinden bilir işi ' derler.😂
Bu cümleyi reel hayatımızda bir kere bile karşımıza çıkmaz, ama böyle mekanda maalesef karşılaşıyoruz:)
Üzerinde durmaya değmez cevap vermeden engelleseydiniz. Sinek de ufak ama mide bulandırıyor. Tatsız. 🥴
Engellemedim kendisi engellemek durumunda kaldı. Sadece mide bulandırması canımı sıktı azıcık:)
Bazı insanlar, başkalarının yaşam tarzlarını ya da düşüncelerini anlamakta zorlanabilir veya hemen yargılayabilir. Bu duruma çok takılmamalısın çünkü her bireyin amaçları, öncelikleri ve yaşam görüşü farklıdır. Karşındaki kişiyle anlaşamıyorsan, bazen mesafeni korumak en sağlıklısıdır. Çatışmayı büyütmenin sana bir katkısı olmayacak. Kendine ve hedeflerine odaklan; başkalarının hayata nasıl yaklaştığı senin kontrolünde değil. 😊
Cevap
3Cevap
Aram yok bu yüzden çevremde bile tutmam öylelerini
Hem onlarla hem de onları önemseyenlerle de aram iyi değil.
Kale almıyorum kimseyi kendi hayatıma geleceğime odaklıyım
En güzeli.
Ben insanlarla ne yaptıklarıyla ilgilenmiyorum zaten ben hayatıma odakliyim
Gereksiz eleştiri gizli hayranlık belirtisidir
Bu açıdan bakmamıştım
Hiç şaşmaz
Hic Kimse amaçsız degildir eger canliysa ve yasiyorsa mutlaka bir amacı vardır
Keşke böyle düşünmektense acaba içten içe ne yaşadı veya neden bu hale geldi diye sorgulasanız biraz
Herkesin kendi tercihi saygı duyuyorum 🙏
Seni tanımayan ve hakkında gram fikir sahibi olmayan bir insan, senin hakkında bu tarz konuşmaları yaparsa yine böyle mi düşüneceksin?
Ben sana yorum yapmıyorum genel olarak söylüyorum, insanlar biraz empati kursun insanı anlasın düşüncesindeyim
Soru başlığı hakkında diyorsan haklısın kardeşim, empati yapmaya çalışacağım.
Evet soru başlığı hakkında yorum yaptım, öyle tanımadığım kişiye özel de kişiselleştirme yapmam
Sağlıcakla..🙏
Sağolasın
Aram yok 😂
:))
Oha ayrıntı aşırı saçma 😂
Keşke bu arkadaşın nikini yazabilsemde rezil olsa:)
Ona batan ne oluyor da kalkıp sana bunları söylüyor..
Kafayı yemiş olmalı
Yesin bize ne 😂
Bize ne diyoruz ama biri gelip buna inandı, canımı sıkan başka şahıs oldu. Bu benim canımı sıkmaz
Tek diyeceğim sjktiri cekecen.
Aynen öyle yazdım mesajda.
Slklar ya boş ver konuşmaya devam 😃
Muhattap olmam
Beni bana anlatmış kendimle aram iyi
Aram yok galiba
görüşmüyorum genelde
Hiç aram yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?