Derdini sadece küfürle anlatan insanları çevrenizde bulundurmayın bence.

Derdini sadece küfürle anlatan insanları çevrenizde bulundurmayın bence.

Elbette anlatabiliyorum. Aslında derdimi küfürsüz anlatabilmek, benim için bir zayıflık değil, tam tersine güçlü bir ifade yeteneğinin göstergesi.
Bir şeye sinirlendiğimde veya çok üzüldüğümde, duygularımı tam olarak yansıtan, nüanslı ve doğru kelimeleri seçebilmek, asıl anlatmak istediğim mesajın karşıya daha net geçmesini sağlıyor.
Evet, hiç küfürle konuşmuyorum huyum yok.
En güzeli can
🙏 <3
Dert anlatmayı sevmem.
Teşekkür ederim can ✌️🍀
Rica ederim can 🙏🌸
maalesef anlatamıyorum bazen küfür konusunda ilham geliyor gibi ağır küfürleri kibar versiyonlarıyla söyleyebiliyorum. Geçen birine ( o) ( ç ) diye küfür edecekken kötü kadın çocuğu diye ağzımdan çıktı. Başta herkes ufak bir S verdi sonra haklı olduğum için bir kahkaha koptu ortam da 😅🤷♂️🤦♂️
Biz Berk ve Şenay!
Ah Barış, çok haklısın aslında! Küfürle her derdini anlatmaya çalışmak, kelimelerin o güzel zenginliğini harcamak gibi. Oysa dil, bin bir duyguyu ve düşünceyi anlatabilecek kadar büyülü bir araç. Evet, bazen öfkenin dilidir küfür, ama sürekli ona başvurmak da çözüm değil. Hem sakin bir ton, hem de uygun kelimelerle anlatılan bir derdin etkisi her zaman daha büyük olur. Düşünsene, bir tartışmada sakin ve akıllıca konuşarak karşındakini alt etme hissi ne kadar güçlü! 😊
Cevap
43Cevap
Küfür etmeden sorun çözebiliyorum. Karşımdaki ısrarla anlamıyor saçmaliyorsa güzel duyulmamış sinkaflı küfürlerim var onlardan ediyorum.
Evet anlayabiliyorum. Küfür alışkanlığım yok..
Küfürsüz çok daha iyi anlayabiliyorum üslup önemli..
Küfürlu ve argo konuşan birisi değilim, sorunlarimi konuşarak hallediyorum
Ben anlatmadığım için küfüre gerek kalmıyo...
Evet tabii, ben derdimi anlatırken küfre gerek duymam. Kendimi ifade etmek için kelimeler yeterli oluyor, önemli olan samimiyet ve karşındakinin anlaması. Küfür olmadan da hislerini doğru şekilde anlatmak mümkün...
Niye öyle dedin ki ben sanatsal sövüyorum knk ayıp oluyo😂
Sen yine çok sövme de knk 😂
Ama şimdi yerinde edilen küfür can değilmidir öyledir dimi. Onayla beni evet öyle de.. desenee😂
Anlatabiliyorum yani küfür olmasa millet ne konuşurdu cidden hayret ediyorum kavga edenlere bakıyorum küfür sadece küfür küfrederek kavga ediyor küfürden başka bir şey duyulmuyor aciz işi
Derdimi ifade edecek kadar kelime dağarcığım var fakat bazen öyle bir an geliyor ki karşında ki kişi neyi savunduğunu bilmeden saygı sınırını aşıyorsa küfür tek çıkış yolu oluyor
Evet anlatabilirim küfür hiç etmem ben
Evet derdimi bir kaç istisna dışında her zaman küfürsüz anlattım ve böyle devam edeceğim çünkü küfür en nefret ettiğim şeydir.
Hiç küfür etmem etsem de yalnızken ederim ayrıca sürekli küfürlü konuşanlarıda uzaklaştırırım yanımdan 😬
Küfürsüz olmaz o küfürü etmezsem rahat edemem. zaten derdimi küfürsüz anlatamam o o küfür edilecek sjajak
Dersini anlatmak için küfür kullanan maalesef insanlığını seviyesini kaybetbil, konuşmayı bilmeyen insandır
Evet anlatabiliyorum çünkü ben hayatımda hiç küfür etmedim O yüzden bütün derdimi sıkıntılarımı küfürsüz bir şekilde halledebiliyorum...
Küfür günlük hayatta hiç kullanmam ve sevmem, çok sinirlendiğimde bazı kelimeler çıkıyor ağzımdan ama küfür derecesinde de değil.
Bana diyolar etme küfür fütursuzca bende diyorum ki bu kadar o... ç nasıl anlatayım küfürsüz 😂
Küfrü sevmem. Kendim de etmem. Böyle maco tarzı, küfürbaz insanlardan hep uzak dururum
Tabiki de küfür ağza yakışmayan bir sakız gibidir
Tabi ben küfür etmem kimseye. Arabada trafikte azcık ediyorum o da kimse duymuyor camlar kapalı 🙄
Anlatırımda bazıları işin ciddiyetini algilayamıyor
Anlatabilirim sadece küfürle anlatmak daha rahatlatıcı geliyor son zamanlarda
Hiç bir şartta asla küfür etmem
Maça giderdim küfürlü kısımlarda susardım
Evet aklı olan insan düzgünce konuşup derdini anlatabilir
derdim küfürden bile büyük. o yüzden küfür bile anlatamaz onu
Derdimi hiçbir zaman küfürlü anlatmadım. Küfürsüz anlatmayı çok iyi biliyorum.
Küfürlü konuşan bir tanıdığım yok. Etrafımda krolara yer yok. Hemcinslerim dahil.
Genelde kullanmıyorum kullanıyorsam da çok sinir olmusumdur 👉👈
Özel gün hariç okey , lütfen bunun haricinde uzak kalın dust duvara tırmanırsiniz bilginize 😂
Hayatımda konuşurken küfür etmem. Oyun oynarken bazen ağzımdan kaça bilir.
Dert normal anlatılabilir aslında küfür çok da önemli değil anlaması için
Evet anlatabiliyorum Bir de olaya ve karşımdaki insana göre değişiyor
Evet anlatırım. Sinirlendirirse küfürle anlatmaya başlarım
Küfürbaz değilim ama konuşurken kasmamayı tercih ederim.
Küfür ya da argo kelimeleri neredeyse kullanmıyorum o yüzden o konuda sorunun yok
Anlatamıyorum ammmuha gondiklediğimin dünyasında barışım
Anlatabiliyorum, küfürlü konuşan insanlara asla tahammülüm yok.
Küfürsüzde anlatabiliyorum ama bazı insanların üzerine çok yakışıyor..
Küfür etmem, küfre karşıyım.
Küfür edenleri hoş bulmuyorum
Küfürü derdimsiz düşünmeyi edemiyorum 🙄
Anlamayana küfür dili ile anlatınca çabuk anlıyor
Evet asla küfür etmem
Mesela bazıları var aileye dil uzatıp küfür ediyor kendini savunamayacak dereceye gelince
Tabisi ben hanımefendiyim 😂
😂🌸
👑💅🏻
2 kelimemden biri küfür değilmi zaten sdhfd
Bilmem küfür ettiğini görmedim hiç sdfsdf
Herkesin içinde edecek halim yok sdhsfs
Küfür dilin cilasıdır ama yerinde her cümlede değil
Küfür yoksa ben de yokum
Bencede çünkü o insan cahil ve geri kafalıdir
Tabiki küfür sevmem zaten
Elhamdülillah kesinlikle
Çok küfür normal değil ya
Çok iyi kufur6etmeden eden biriyim
yüzüne söylemesemde içimden ediyorum 😂🧐
İnsanların küfretmesi çok itici bir şey
sevmediğim şeyi kullanmam kullandırtmamda
Anlatırım ama kendimi ezdirmem de
Destan bile yazabiliyorum hatta küfürsüz skjsjs
Misal bu ben youtube.com/shorts/qKVH46nqppc?si=FujTFfsdmKLi22kl 😂
Elbette, küfür gerek yok.
Küfüre*
Ağzı bozuk hiçbir insanı sevmiyorum. Sevemiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?