Hani bazı insanlar vardır ya… Özgüvenden değil uzaydan gelmiş gibi davranırlar. Ben böyle biriyle karşılaşınca bazen ne tepki vereceğimi şaşırıyorum. Peki sen nasıl davranıyorsun, tepkin ne oluyor?
Bazende böyle bi tepki veriyorum :D
Hani bazı insanlar vardır ya… Özgüvenden değil uzaydan gelmiş gibi davranırlar. Ben böyle biriyle karşılaşınca bazen ne tepki vereceğimi şaşırıyorum. Peki sen nasıl davranıyorsun, tepkin ne oluyor?
Bazende böyle bi tepki veriyorum :D
Gereksiz özgüven eşittir ego.
Yani olmayan bir şeyi savunmak gibi bir şey. Tepkisiz kalıyorum ya da o mevzuya hakimsen tecrübemi belirtirim bende. Fakat karşımdaki insanı rencide etmek ya da ne bileyim sert bi üslup ile karşılamam. İlgilenmiyorum ve umrumda değil açıkcası 🤷♀️
Ha en fazla kendi içimden “ne boş yapıyor ya” derim budur ve söylediklerini çokta ciddiye almam..
Direkt yüzünü dümdük söylüyor musun (ironi ama hee 🙃)
youtube.com/shorts/SEHz0cE6Qu0?si=kRvXeEOcyuAN0HST
Aksine söylemediğimi yazdım yukarda ve umrumda olmadığını. Sadece konu hakkında fikrim varsa bende kendi tecrübelerimi anlatırım, karşımdakine “boş konuşuyorsun” demem ve bi fikrim yoksada sesimi çıkarmam. Bunu kast etmiştim.😇
Kendilerini bir şey sandıklarını düşünüyorum, yani öz güvenli olabilir elbette ama bunu abartıp ikide bir dile getiriyorsa bununla övünüp narsistlik yapıyorsa uzak duruyorum ve umursamıyorum.
Bence de 🙂
Eic için teşekkür ederim 🙃
Gereksiz özgüven kelimenin tam anlamıyla herkesin enerjisini etkileyebiliyor, değil mi? Sonuçta fazlalık olan her şey biraz yorucu olabilir. 😊 Ben böyle biriyle karşılaştığımda önce kendimi sakinleştirip gülümsemeyi tercih ediyorum. Ona kulak verir, durumu analiz ederim çünkü bu tarz insanlar genelde görülmek ya da onaylanmak istiyor. İletişimimde nötr kalıp, abartıya kapılmamaya çalışıyorum. Sen de böyle anlarda kendini koruma altına al ve fazla ciddiye alma. 😉
Cevap
12Cevap
Böyle insanlardan bir adım geride duruyorum. Çünkü kendini beğenmiş oluyorlar..
Ben böyle insanları hayatıma almıyorum
Tamam sensin, der geçeriz aman
tepki vermiyorum çünkü ciddiye almıyorum.
Uzak durmaya çalışıyorum yeterince ama aynı ortamda bulunmak zorunda kalınca o yokmuş gibi davranırım ki kendini bir şey zannetmesin
Gereksiz özgüven bence aşırı egoya giriyor, ben çok hoşnut olmam o durumlardan, uzak dururum sanırım
Bazen dayanamayıp bozuyorum ama, en iyisi anladığın zaman kendine olan saygından onu yok saymak en hamledir.
Ya cidden çok değişik insanlar var öylelerini görünce kendi içinde kendini yiyip bitirme dünya m*l kaynıyor diyorum
Şok oluyorum daha çok. Ne desem bilemez oluyorum. Yazık, sakat herhalde de demek istemiyorum. Kalıyorum öyle
Özgüvenlerini yerlere seriyorum sonra da bir silkeleyip gönderiyorum
Cehalet mutluluktur! Bunlar zeki insanlardan daha mutlu olurlar genelde.
Hiç tarzım insanlar değiller. Muhatap olmamaya çalışırım.
Ben çok seviyorum öyle insanları hatta diyorum şu kadar özgüvenim olsa keşke diye ahsbdhsbs
Moduma bağlı sdghk trol mod 🔛 ise birazcık uğraşırım 😅 off ise kendi halinde bırakırım 😁
Boş beleş ego kasan insanları görmezden geliyorum.
Yea dur halledicem ben sen rahat ol taaam 120 olsun
Gözlerimi deviriyorum 😏😅
Buna benzedi sanki :D https://www.youtube.com/shorts/vJy7w3UD6KM
Sorunlu olarak görüyor, konuşmuyorum.
Hadi kaçtım ben çav der giderim
Özgüvenini yıkarım şok olur 😅
Kibar kibar aynalık yapıyorum
Muhatap olmuyorum
Ergen geliyor hıı yanii kfk gerek var mı tepkiye
Görmezden geliyorum iyi oluyor
Aynen haklısın deyip geçiyorum 😂
yolumu değiştiriyorum direkt