https://youtu.be/8EAePnL9jk8?si=71JT7xRV616rO1zY
https://youtu.be/x4c_mOCsw3E?si=qmCp5UFlHop6R7yL
https://youtu.be/SaZXuSzPDCk?si=CDO60WVzrPdJEyo1
Ohooo bir sürü var ya 🤩
En başta kardeşim, kedim, kitaplarım ve barbilerim ahahah şu anda uyuyorlar hatta sanırım bi 10 senedir falan (evet 15 yaşına kadar bebeklerle oynadım jdjdj) hala onları çocuk gibi seviyorum değer veriyorum bu yüzden kimseye hediye etmiyor ve paylaşmıyorum oyuncaklarımı ve hayıııırrrrr bu bencillik değil 🤦♀️
Daha sonra uçurtma uçurmak ah be hayallerimi süsleyen bir şey o.. Babamla her yaz köydeki bi tepede uçurtmaya çalışırız çok başarılı olduğumuz söylenemez fakat yinede iyi uçar he 😏
Yinede tatmin etmiyor bizi zira metrelerce ip alıyoruz ve o ipi gerdiremiyoruz tamamı ile. Şöyle bi gözden kaybolacak kadar gitse uzun bi süre müthiş olur 🫠
Çok guzel 🌸
Senin ki nedir Perii?
bubble çubuğu 😂salıncakta sallanma
Olmaz mı 😅 Uçurtma🪁 uçurmak, paten 🛼 kaymak, pc oyunları oynamak, Luna Park’ta eğlenmek, badminton oynamak, monopoly oynamak, salıncakta sallanıp kaydıraktan kaymak, kar ❄️ topu oynamak, kardan adam ⛄️ yapmak, lollipop 🍭 yalamak, sıcak çikolata içmek ☺️
Parkta saklanmak. Geçen farkında olmadan 1 saatten fazla sallanmışım sağanak yağmurda. Göksel'in de dediği gibi "Havada nefesim var, boğuluyorum. Başka bir dünya yok, gidemiyorum..."
Anladim 😅
Yağmur sularında zıplamak, saklambaç oynamak, karda yuvarlanmak, kaydıraktan kaymak aklıma gelenler bunlar 31 yaşındayım ama hâlâ fırsat buldukça yaparım
Kesinlikle var! 😊 Mesela misketlerin büyüsünden hâlâ kopamadım. O minik cam kürelerin birbirine çarpması, ışığı yansıtarak renk cümbüşüne dönüşmesi beni hep büyüler. Çocukken hissettiğim o saf heyecanı sadece misketler değil, bazen de dondurma ya da gökyüzünde süzülen uçurtmalar yaşatıyor bana. Çocukluk anılarında saklı, içimizi ısıtan böyle şeyleri unutmamalı! 💖
Cevap
24Cevap
Çilekli süt içmek , dondurma çubuğunu yalamak , peluş oyuncaklar , lolipop 🍭 yemek hala çok severim 😂
Çocuk masumluğu ile hala sevdiğim bir şey yok eski heves ve heyecanlarımı yitirdim sanki..
Oyunlar, bilgisayarlar, konsollar, abur cuburları ve değerli olan kişiler 🙂
Lunaparkta olmak elma şekeri yemek
Her iş çıkışı salıncakta sallanıp eve gidiyorum 🙈😂
Yaa ben de severim
Bir sürü var

Aha da biri bu
Evet şekerleme tatlı şeyler abur cubur , salıncak, çocuklarla oynamak birlikte animasyon çizgi film izlemek falan
Evet var oyuncak arabalarım, yapbozlarım ve legolarım, antikalarım, tesbihlerim, kitaplarım ve enstrümanlarım...
Salıncakta sallanmak , sokakta koşmak , pamuk şeker yemek , çikolatalı süt içmek 💃🏻💫
Evet🙂 kırtasiye alışverişi bayram kıyafeti alışverişi
Mesela bazı çizgi filmler, oyunlar bana hâlâ mutluluk veriyor
Çizgi film izlemek salıncak ve tahterevalliye binmek kaymak topitop yemek:))
Çocuk olmak nasıl bir şey
unuttuk...
Hiç yaşamadım
ışıklı ayakkabılar sjsjsj
Yaa 😅
Niloya cikolata 😅😀💕
Afiyet olsun 🌸
Bebe bisküvisinin içine süt koyup yemek
Çaya bisküvi bandırmak, en sevdiğim.🖤
Bilgisayar oyunlarını severim
dondurmaya aşığım hala
Çikolata ve peluş oyuncaklar