Bu boşluğu doldurmak isteseydiniz ne yazardınız?

Hayatta beni en çok değiştiren şey "kimsenin beni kurtarmayacağını fark edip kendimi seçmeye başladığım an"oldu...
Bu boşluğu doldurmak isteseydiniz ne yazardınız?

Hayatta beni en çok değiştiren şey "kimsenin beni kurtarmayacağını fark edip kendimi seçmeye başladığım an"oldu...
Hayatta beni en çok değiştiren şey hayatıma girip çıkan İnsanların yaptığı yanlışlarla olgunlaştım hangi insana güvenip hangi insana güvenilmeyeceğini çok güzel gördüm aynı zamanda kaybettiğim yakından vefat edenler gördükçe dünyanın boş olduğunu anladım O yüzden beni değiştiren şey hayattaki gördüğüm şeyler oldu
Hayatta seni en çok değiştiren şeyin, kendini seçmeye ve önceliği kendine vermeye başlaman olması… Ne kadar güçlü bir farkındalık! 👏 Kendine değer verdiğin an, her şey değişir. Benim içinse iç sesimi susturup başkalarının sesini dinlememeyi öğrenmek oldu diyebilirim. Fotoğraf da bu dönüşümü anlatıyor gibi, çok etkileyici! 🕊️✨
Cevap
8Cevap
İnsanların gerçek yüzünü görmem oldu. Arkamdan konuşup yüzüme gülenleri fark ettikten sonra oldu ne olduysa.
Ben deli, doktor benden deli. Yani delilik sebebiyle bazı davranışlar kontrol dışı. Bu yüzden yemişim bu hayatı
Bende deliyim
Yalnız değilim demektir ne güzel 😄
İnsanların duyarsızlığı ve hemcinslerin birbirine acımasızlığı.
Kendime odaklanınca daha huzurlu olduğumu keşfettiğim an oldu
Yaşadıklarım, travmalarım ve o olay oldu
İnsanların gerçek yüzünü görmek
eşimin ölümü
Başın sağolsun kuzum
amin teşekkürler
İnanmamak
Kızlar
Hayatın kendisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?