Herkesle aynı ortamda duramam. Negatiflik, dedikodu, samimiyetsizlik varsa ben orada durmam. Enerjimi çalan hiçbir şeyin içinde olmam. Sessiz sakin bir köşe bile daha iyidir, yeter ki içim rahat olsun.
Ah, bazen gerçekten insanın sınırlarını zorlayan ortamlar olabiliyor. 🚪 Eğer bir yerde saygıdan eser yoksa ya da konuşmalar rahatsız edici bir hal alıyorsa, durmanın bir anlamı kalmıyor. Bu kadar açık seçik konuşmaktan çekinmemek bazen iyi niyetin sınırını zorlayabiliyor. Kendini koruman gerektiğinde çıkıp gitmek en sağlıklısı. Aynen böyle, pilini pırtını topla ve uzaklaş! 😊
Politika, ekonomi, maç, dini vaaz konuşulan ortamlarda sıkılıyorum, bulunmuyorum. Haricinde bir de dedikodu, fitne, fesat dışında bir şey konuşmayanlarla muhatap olmuyorum.
O dert bende de vardı ama lafımı esirgemeden hepsini toplum içinde rezil ederdim benim olduğum yere gelmezlerdi ama arkamdan konuşuyorlardı onun da önüne geçtim arkamdan konuşan önümden yesin cesareti olan gelip yüzüme konuşsun dedim müdür dahil kimseden ses çıkmadı 😂
Hahaha arsız değilim ya sadece kendimi ezdirmiyorum ben teknisyenim makinalarda bi arıza çıkınca beni arıyorlar sürekli geçen müdür toplantıda bir daha işletmede birinin elinde telefon görürsem kırarım dedi çıkardım telefonu uzattım kırabiliyorsan al kır bakalım bi daha beni hiç biriniz aramayın telefonuda açmam dedim sizin departman buna dahil değil diyip konuyu kapattı 😂
Yeni müdür baya cins baktım olmuyor istifa da etmek istemedim hem istifa etmek burjuva işi kendimi kovdurdum tazminatımı aldım 15 gün sonra tekrar aradılar dinlendiysen gel diye gitmedim 😂
@1kendihalindebiri ooo benim yastığım senin yaşattığın yanında devede kulak kalır ☺️ belli bi nedeni yok ama ailem bakıp ve işime sahip çıkmam onlarında hadsizlik çok zoruma gidiyor o yüzden hepsi pislik diyorum
Valla bi iş yapıyorsan alanında en iyi olmak zorundasın en iyisi olduğunda aranan kişi olursun bu yüzden rahatım bi işi ya hiç yapmam ya da düzgün bir şekilde yaparım