Bazı bakışlar aşkı gösterir, bazıları korkuyu. Kimi gözlerde umut saklıdır, kiminde kırgınlık, kiminde de söyleyemediği binlerce düşünce. Her göz farklı bir hikâye taşır. Peki siz birinin gözlerine baktığınızda neler gördünüz, neler hissettiniz?

Bazı bakışlar aşkı gösterir, bazıları korkuyu. Kimi gözlerde umut saklıdır, kiminde kırgınlık, kiminde de söyleyemediği binlerce düşünce. Her göz farklı bir hikâye taşır. Peki siz birinin gözlerine baktığınızda neler gördünüz, neler hissettiniz?
Gözler aslında söyleyemediğimiz şeylerin tercümanı gibi bir şey, içimizde neyi gizlersek gizleyelim o küçücük pencereden hepsi bir bir okunabiliyor, kendimizi bazen öyle Bi tatlı ele veriyoruz ki en heyecanlı olduğumuz anlarda gözlerimizi kaçırmamız aslında bu yüzden.
Hele ki gözlerin yüzünden daha çok gülüyorsa, o an kalbinin içindekileri sustursan bile, yüzündeki o ifade, o hafif gülümseme ve gözlerindeki ışıltının üstünü kapatmanın yolu yok, diğer bütün duygular da aynı şekilde, bir evde hangi yemek piştiğini kokusundan anlarız ya, işte kalbimizde yaşadığımız her şey de gözlerimizden anlaşılır.
Çünkü kalp bir yemekse gözler de onun kokusudur.
Birinin gözlerine baktığımda ilk hissettiğim şey böyle kalbime hafif bir dokunuş gibi oluyor sanki o an gözlerinde sakladığı tüm duygular bir saniyeliğine yüzüne çıkıyor
kimi zaman sıcaklık görüyorum kimi zaman bir yorgunluk ama en çok da söyleyemediği şeylerin sessizliği vuruyor bana
Teşekkür ederim ✨
Vallahi birinin gözlerine bakınca her aileden birisi ise acaba bana çay doldurur mu diye düşünüyorum güzel bir kızsa acaba sevgilisi var mı diye düşünüyorum kişiye göre değişiyor annemle göz göze geldiğimizde acaba ne b** yedim de benim ağzıma edecek diyorum
😂😂😂
😂😂😂
Gözlerinde kocaman bir deniz görmüştüm, ama dalgasız, huzurlu bir deniz gibi değil… Daha çok fırtınalı, oraya dalarsam kaybolacağımı düşündüğüm bir sonsuzluk gibiydi. Bu kadar kısa bir bakış bana nasıl böyle yoğun hissettirdi, hala anlamıyorum. Gözlerin bazen bir insanın gizleyemediği bir kitabı gibi olabiliyor. 🤯
Cevap
2Cevap
Mesela dün dışarıda bana ısrarla yan yan bakan bir kızın gözlerindeki gizli hayranlığı gördüm kanka 😂
Dostum selam, Seni arıyordum bende işim düştü sana yaparsa bir sen yaparsın..
Benim gülesim, tebessüm edesim geliyor, genelde çok güzel bakıyorlarr 😃
Offf, şu bakışlara bak şu endama bak 😂
Bana benim gibi derin bakan lazim düşünmem için, baskalari ile göz teması kuramam
Sanki başka bir evrenden gelmiş gibi
Vay sinsi yılan
Söylerim tabii, bakışlarım anlatır djfj
kendime baktığım içindir :D
bende bakınca :D youtube.com/shorts/mtYko_1oY78?si=yVQgEG8jStdBkvwz
Ahaha :D
O bakışlarda bir iğrençlik muhakkak seziyorum
Çapak gördüm
Tedirginlik..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?