Böyle bir şey oldu, içime oturdu biraz gözleri dolunca falan, ne düşündünüz okurken?

Eski förtüm benden nefret ediyor. karşılaştık ve bana gözleri dola dola şunları söyledi;önce peşimden koştun ben mesafeliydim. görüşmek istedin beraber bir şeyler yapmak istedin hatta arkadaşlarınla otururken bile benim orada olmamı istedin elini omzuma doladın eve vardım mı acaba diye mesaj attın mesajı görmeyince aradın. o kadar umursadın. ama tüm bunlardan sadece 1 hafta sonra ben artık ilişkiye çevirmek için bana adım atacağını zannederken sen bitirmek istediğini arkadaş kalmak istediğini söyledin. kabul ettim. pek konuşmazdık buluşmalar da nadir olurdu. ben seni çağırırken bile istersen diye cümleye başlardım. doğum günümü kutlardın dışarıda buluşmaya sen de çağırırdın yanıma geldin karşılaştığımızda yanak yanağa öpmek istedin hatta. ama arkamdan seni hiç aramadığım halde beni arıyor rahatsız ediyor buluşmak istiyip duruyor dedin. senin yüzünden yüzsüz de oldum gurursuz da oldum. sen ne istedin de benden bunları yaptın bilmiyorum ama beni umursamasaydın bunların hiçbiri olmazdı. keşke umursamasaydın canım en azından yanmazdı. bakma yüzüme, ben şu an bile senin yaptıkların yüzünden neler yaşıyorum biliyor musun dedi.

Güncellemeler
12 ay
!!!
Böyle bir şey oldu, içime oturdu biraz gözleri dolunca falan, ne düşündünüz okurken?