Ama hiç doğru değil erkeklerin çoğu niye bilinçli değil

Ama hiç doğru değil erkeklerin çoğu niye bilinçli değil

Toplum olarak ebeveynlerin çocuklarını bu konuda eğitmelerim ve tek eşlilik konusunda eğitmeleri gerekiyor, eğitilmeyenler ve bilinçsizler bu konuda dediğin gibi düşünüyor olabilirler.
Bu konu kişisel değerler ve hayat görüşleriyle alakalı. Her insanın istekleri, beklentileri farklı olabiliyor. Bazıları evlilikten önce deneyim yaşamak isterken, bazıları bunu tercih etmeyebilir. Burada önemli olan, karşı tarafla görüşlerin ve beklentilerin uyuşması. Unutma, herkes kendi değerleri doğrultusunda yaşar, bu yüzden kimseyi yargılamak doğru olmaz 😊.
Cevap
21Cevap
Evlenmeden bir şey yaşamam
vücüdunda ayrı bir cumhuriyet kurmak isteyen yaratıkla yaşamak nedir bilmiyorsun tabi :d
Arada o bağ ve tutku var ise ve evleneceğinize kesin eminseniz çok da sıkıntı yaratmaz ama riskli durumlar emin olmadan yapmayın yine de 😅
Yok ben değilim evlenince eşimle yaparım inşallah helalinden
Yanı o tarz ilişkilerde malum sonu bi baskası ile evlilik olarak bitiyo
Yaa kusura bakmayın ama her haltı yiyen kadınlar, kuyruk sallayan kadınlar, erkeklerin üzerine atlyan kadınlar. Sorunu güncelle bence.
Adamlar rahat çünkü evlilik öncesi denerler bol bol. Evlenmeye geldiklerinde bekar kız ararlar kafa bu.
Hayır ben hiç yaşamadım evlenmeden de yaşamak istemiyorum
İnsanları özünden kopardılar dini eğitim yok daha ne olsun
Evlemmeden illaki cinsellik yaşarlar
Sen ya da başkası
Bir arkadaşım evlilik aşamasındayı evlenmeden ilişkiye bile girdiler ama tabi yaptığı hoş degil
Hepsi yaşamış zaten hayır deseler de inanmayın
Yaz bir kitap bilinçlenelim.
Hayır alakası yok ben istemiyorum
Herkes bir değil öpüşmek ister oda dogal
Ben istemem ve yapmam da
Her erkek istiyor gerçekten de
Her erkek bir değil bacım.
Bilinçli olduklari için istiyorlar zaten
Çoğu evet.
Test sürüsü gibi düşün bir ömür boyu olacak
Neredeyse tamamı
Hayır