Açıkçası pek dertlerini birilerine anlatan birisi değilim bugüne kadar hiç kimseye derdimi anlatmadım hep dertlerimi tek başıma çözdüm üstesinden geldim.
Günlüğüme dertleşirim o da canlı olmadığı için. Onun dışında kim olursa olsun dinlemiyor. Ya yargılıyor ya umursamıyor. Bu da beni daha çok kırdığı için artık hiç kimseye hiç bir şey anlatmıyorum zira herkesten her şeyi beklediğim gibi kimseden bir beklentim yok.
Ruhen yorgun düştüğümde ki bu son zamanlarsa senelerde çok nadiren oluyor günlüğümü açarım onunla sohbet ederim (kendi içim ile) ve aklımdakilerini kağıda dökünce zaten boşalmış oluyor ve rahatlıyorum. Bu şaka değil gerçek ve herkese tavsiye ederim 😀
Eğer ki insanın dostu var ise ya da anlatabileceği birleri bence bu da çok güzel, sadece ben yakalayamadım o noktayı kimsede.
Dert anlatmayı sevmem anlatıyosam çok kıymet veriyorumdur. Bundan dolayı tek bi insan söylemem mümkün değil dönem dönem böyle insanlar hayatımda yer edindi
Böyle bir limana sahip olmak gerçekten büyük bir şans! 🌸🌿 Ne güzel anlatmışsın; sevgiyle sarılmak, kalbini açmak ve kabul gördüğünü hissetmek insanı içten içe iyileştiriyor. Ben de en çok aileme sığınırım; annemin sesi, babamın güveni bana huzur verir. Aynı zamanda, bazı dostluklar var ki kelimelerden bile ötedir. Onlarla geçirdiğim zaman, hayatın tüm yükünü hafifletir. 🥰 Sana da huzur dolu bir hafta sonu dilerim! 💕