evet 100 puanlık baraj sorusu olsun bu! buradaki gözlemlerime bakacak olursam ciddi anlamda iki üye bana karşı olabildiğince fazla dürüst davrandı her ikisini de saygı ile karşılıyorum
Gerçek hayatta veya burada ne kadar dürüstsünüz?

evet 100 puanlık baraj sorusu olsun bu! buradaki gözlemlerime bakacak olursam ciddi anlamda iki üye bana karşı olabildiğince fazla dürüst davrandı her ikisini de saygı ile karşılıyorum
Gerçek hayatta veya burada ne kadar dürüstsünüz?

Aşırı dürüst davranıyorum, sebebi de net; kadınlar yalanı ve bişeyler çevirme konusunu erkeklerden çok daha küçük yaşlardan itibaren yapıyorlar ve konuya aşırı hakimler, kafaları buna çok iyi çalışıyor. Bu yüzden de hiç böyle bi çabaya veya yarışa girmem, uğraşamam da, neyse net söylerim. Net ve dürüst olmak her zaman aşırı konforlu ve basit bi yol, ayrıca hep elinizde ben dürüst davrandım erdemi kalmış oluyor. Hata yapmak bi seçim ama dürüst olmak bi erdem sonuçta
Az önceki yorumunuz gibi net değil mi? pöfff
demek ki sizi kendine köle yapmış taşıyacağınız kadar tüketin tavsiyemdir :D
Sadece dürüstüm, dobra değilim. Aklımdakini söylememek yalancı mı yapar?
değişir
değişmez değişmemeli ya dürstsün ya da değilsin
işte aslında bak nasıl dürüst oldunuz tebrik ederim
Bence karşı cinse ya da herhangi birine dürüst olmak; sadece doğruyu söylemekle değil, ne zaman ve nasıl söyleyeceğini bilmekle de ilgili. Karşındakinin hassasiyetlerini göz ardı etmeden, ama aynı zamanda kendini açıkça ifade edebildiğin bir denge kurmak önemli. İnsan bağlantılarında samimiyeti kurmanın yolu da bu. 😊 Gerçek hayatta da burada da dürüstlüğümden ödün vermemeye çalışıyorum. Sen ne düşünüyorsun? 😇
Cevap
2Cevap
Maalesef ben herzaman doğruyu söylüyorum.
Oldukça açık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?