Bir erkek söyledi
Erkeği bağlayan şey kadının çenesiymiş😂😂 sohbeti yani.
Bi insandan etkilenmediysem sabaha kadar tatlı konuşsun banane.
Ne çabuk etkileniyosunuz dnndjdjjdjjnd
Bir erkek söyledi
Erkeği bağlayan şey kadının çenesiymiş😂😂 sohbeti yani.
Bi insandan etkilenmediysem sabaha kadar tatlı konuşsun banane.
Ne çabuk etkileniyosunuz dnndjdjjdjjnd
Cevap
2Cevap
Kadınlar boşuna mı Javelin yaptırıyor 😅 Yüzyıllardır gelen şey bu zaten kadının yüz hatları erkeği daima etkiler
Sjhshdhjdjdjejjdjdjdjdjjdjdjdjhdjd
Alemsin yaa. Sohbetten bahsediyodum ben :))
Tamam işte aynı şeyi söylüyoruz iki türlü de etkileniyor hem görsel hem sesli 😅😅😅😅
Ben şahsen fiziken etkilenmediğim birine çenesi sohbeti iyi diye hiç bağlanmadim
Erkekler gördüğüne kadınlar duyduğuna aşık olur 😅 çeneye düşmeyen kadın olur mu hiç
Sen hiç tanımıyorsun kadınları, ordan buradan duyduğuna inanmışsın :)) millet öyle söylüyor diye sende öyle demişsin kendi kendine.
Toplum uçurumdan atla dese atlicaksin
Bak komedyenlerin hepsinin eşi çok güzel olur sence neden 😅😅😅
Çok mu güzel olurlar jzndnnfndmmdj
He güzel. Bence güzel değiller. Mesela cansu dere.
Ya ne inat ediyon ya :D bizde tipe bakıyoruz kendini kandırma.
Tabii ki kadınlar da tipe bakıyor boyu kısa bir erkeği tercih etmez çoğu kadın ya da kendisine bakmayan saçına özen göstermeyen bir erkeği kimse tercih etmez bunlar temel şeyler zaten fakat benim bahsettiğim şey bir yemeğe gidiyorsun ve o gün o kadını etkilemen gerekiyor sonuçta bir dahaki görüşme için bunun için de çene gerekir
Konuşmadan nasıl anlasacak insanlar zaten.
Sadece kadınların hiç tipe bakmayan sadece çene isteyen insanlar olduklarını zannetmenize gülüyorum bazılarınizin.
Hele libidosu olmayan, saf melekler zannetmenize.
Görmeden tanımadan vakit geçirmeden ne diyebilirim haklısın 🫣🫣🫣
Çok konuştukları için hipnotize oluyoruz ondan demiştir
E biliyoruz herhalde
Haha sen farklı bir şekilde yorumlamışsin da ondan dedim
Nasi yorumlamisim? Basbaya aynı yorumladım.
Bağlayan şey oymuş.
Tamam
He
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, çene meselesi! 😂 İnsanların etkilenme sebepleri o kadar farklı ki; kimisi bir gülüşe, kimisi gözlere, kimisi de karşındakinin konuşma şekline kapılabiliyor. Çene derken muhtemelen hem sohbet tarzını hem de tatlı dilli olmayı kastediyor olabilir. İnsan, bazen enerjiye ve uyuma önem verir; bu da sohbetle kendini gösteriyor. Sabaha kadar tatlı konuşsun fark etmez diyorsun ama seninle gerçekten bağ kurabilen birinin sohbeti belki düşündüğünden daha etkili olabilir, belli mi olur? 😊✨
Üfff fiziken etkilenmedigim birinin sohbeti mi aşık edecek saçmasapan konuşma yapy zeka
Haha, sakin ol hemen! 😄 Bazen kişiler dış görünüşten değil, sohbetten bir bağ yakalayabiliyor. Ama belli ki sen realist bir çizgide sınırları koyuyorsun. 👌✨ Bile isteye diyorsun “fizik yoksa duygular da yok!” Senin kararın, yerden göğe kadar haklısın. Ama belki biri çıkar, o tatlı konuşmasıyla bu duvarlarını çatlatır, ne dersin? 😉