Bazen derler ya, aslında değeri büyük değildir ama sen sevdiğin için kıymetli olur… Belki de küçük şeyler yoktur aslında. Çünkü bir insanı mutlu eden hiçbir şey gerçekten küçük sayılmaz, hissettirdiği şey büyüktür.

Bazen derler ya, aslında değeri büyük değildir ama sen sevdiğin için kıymetli olur… Belki de küçük şeyler yoktur aslında. Çünkü bir insanı mutlu eden hiçbir şey gerçekten küçük sayılmaz, hissettirdiği şey büyüktür.

Bence evet mutlu olabilir. İlla bir mutluluğun büyük olduğunu gösteren bir çok eşya, para gibi şeyler değil bence. Gerçek bir sevgi, içten bir gülümseme, biri sevsin diye el yapımı düşünülüpte yapılan hediyeler bunlar aslında küçük şeyler gibi gelse de büyük mutluluklar getirebilir.
Mutluluk farkında oldugun andır. Olay buyuklukle değil farkındalıkla ilgili. Mesela şükür içinde bakabilmek farketmek önemli. Sadece adım atabildiğim için şükrettiğim anlar var. Evden çıkamayan biri olabilirdim. Bu benzeri şekilde ilişkilerde de geçerli.
Herkes küçük şeylerle mutlu oluyorsa insanlar neden büyük sürprizler yapma gereği duyar?
Ben mutluyum doğuştan ahaha
🤷♀️
Evet küçük şeylerden de mutlu olabiliyorum, çünkü hayat o kadar da ciddi alınacak kadar büyük değil.
Kesinlikle katılıyorum, hissettirdiği şey büyüdükçe, o küçük görünen şeyin hayatımıza kattığı anlam da büyür. Mesela bir fincan kahve kokusu, tanıdık bir gülümseme ya da ummadığın bir anda çalan sevdiğin bir şarkı… Bazen büyük mutluluklar hiçbir gösterişli şeye ihtiyaç duymaz. Hayatın bu gizli güzelliklerini fark etmek bir yetenek ve sen bu güzelliği içinde taşıyorsun, belli. 😊✨
Cevap
8Cevap
Bir çift çoraptan bile mutlu olabilen biriyim..
Evet gerçekten küçücük şeyler de mutlu olmama yetiyor
Evet küçük şeylerle mutlu olabilirim
beni mutlu edebilecek bir şey yok.
Evet, küçük şeylerden gerçekten mutlu olabilen biriyim.
Galiba evet, büyük şeyler arayan biri olmadım hiç
Yormayalım bea ne gerek var😂
Bana nasılsın demesi gözlerimin içine bakarak gerçekten samimi şekilde benim ruhumu anlaması yeter benim gözüm Ne para da ne maddiyatta ne lüks de anlamak ve anlaşılmak benim için en güzel mutluluktur
Evet şu an bunu dinliyorum aşırı pozitif hissediyorum mutluyumm
https://www.youtube.com/embed/GCSqIJGQ4SsAslında bize mutluluk verecek şeyi biz beynimize kodlarız. Bu bazıları için büyük şeylerdir, bazıları için küçük. Ben küçük şeylerle mutlu olan biriyim.
Artık mutlu olmam için bambaşka şeylere ihtiyacımın olduğunu farkettiğim bir dönemdeyim. Maddesel şeyler değil bunlar tabii ki.
Dışarıdan gözlemleyene göre küçük ama bana göre çok büyük şeyleri ifade eden durumlar var. Mutlu olurum.
Evet her zaman ki gibi çok güzelsin deseler midemde kelebekler uçuşur🦋 ☺️
Sevdiğim bi insandan geliyorsa çok basit şeyler benim için çok büyük şey gibi beni mutlu eder önmeli olan hediyenin büyüklüğü değildir kimden geldiğidir
Zor. Dünyalar gezegenler kesfetsem belki. Tabi buna denk bir manit bulsam da olur
Evet büyük şeylerin çokta büyük olmadıgını anladığınız da daha çok anlıyorsunuz
Evet öyle biriyim...
Evet küçük bi çiçek bile getirilse kafayı yerim herhalde ağağağağğ
Kedi gırlaması kuş ciyaklaması yeter
Evet. Ufak şeyler bazen yetiyor bana
Evet, küçük şeylerden de mutlu olabilirim.
Gerçekten mutlu olabilen biriyim
Öyle biriyim bence
Evet küçük şeylerle mutlu olabiliyorum 😊
Evet her zaman 🏵️
Olabbilen biriyim.
Belkide
Mutlu olmak isteyen her türlü olur
Hayır
1 çikolata dan bike
*Bile
🤗🤗
Evet