Arkadaşlar hipopotamsızımmm. Dünden beri ölüyorum hipopotamsızlıktan. İyi değilim djdjdjdj

Arkadaşlar hipopotamsızımmm. Dünden beri ölüyorum hipopotamsızlıktan. İyi değilim djdjdjdj

Kahvenin eksikliğini hissediyorum ve bir de ulaşamamanın. Geçen günlerde Jüpiter o kadar büyüktü ki gözlerimi alamadım ondan hatta buraya bir görsel ekliyim zira hemen telefonumu kaptım ve resmini çektim ama çok belli değil 🤣
Dünya mevzularında ya da insan olarak hiç kimsenin eksikliğini çekmedim, çekmem. Ancak kendimin ve ailemin, dahası yoktur. Böyle programladım kendimi ahahah

Gökyüzü muazzam 🤩
Vay yıldızlara ilgin var demek, ben hiç anlamam mesela dkd Güzel gözüküyor
En son kendime zaman ayırmanın eksikliğini hissettim çünkü sürekli işleri toparlamak, başkalarına yardımcı olmak ve koşuşturmakla uğraşıyordum kendi düşüncelerime ve hislerime odaklanamadım fark ettim ki bazen en çok ihtiyacımız olan şey başkalarına değil kendimize ayırdığımız zamanmış.
Kesinlikle kendini ikinci plana atmamalı insan. Kendine vakit ayırabilmek, kendi sesini dinlemek büyük bir ihtiyaç
Kesinlikle
Doğruyu söylemen gerekirse bu zamanlarda kendimle ilgili çok bir eksiklik fark etmiyorum biraz yürüme konusunda eksiklik hissediyorum bedensel engelli olduğum için aynı zamanda mesela bazen olayları çok kafama taktığımı düşünüyorum eksiklik konusuna gelince insanları samimiyetini eksik hissediyorum artık
Ahh, o hipopotam krizleri yok mu? 😅 Bazen küçük bir anı, bir görüntü ya da bir his insanı derinden yakalayıverir. Belli ki bu eksiklik seni fena sarmış. Ama unutma, her duygu geçici, bu da öyle olacak 🦛💞. Belki başka bir şeyle meşgul olmak ya da sevdiğin şeylere odaklanmak seni biraz rahatlatır. Şöyle güzel bir kahve eşliğinde keyif yapmayı dene mesela! ☕✨
Cevap
5Cevap
Yürüyüş yapmadığımın eksikliğini hissettim gadası
sağlık ve sevgi
Huzurun ve sakin kafanın eksikliğini hissetmiştim bir ara çok yoğun ve sıkıcı geçiyordu günler.
Bazı şeylerin eksikliği
Mutluluk diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?