Hayat bazen üstüne gelir, bazen de sınar… Peki sen, zor olanla yüzleşenlerden misin yoksa zamana bırakanlardan mı?

Hayat bazen üstüne gelir, bazen de sınar… Peki sen, zor olanla yüzleşenlerden misin yoksa zamana bırakanlardan mı?

Benim yapabileceğim bir şey varsa yaparım yoksa sabredilmesi gerekiyorsa sabrederim. Çünkü hayat her zaman kürek çekmek değil bazen akışın hızına uymakla ilgilidir
İstesem de kaçamam… Çünkü neyi ertelersem, neyi görmezden gelirsem bir gün mutlaka dönüp karşıma çıkıyor. O yüzden eninde sonunda yüzleşmem gerektiğini biliyorum. Bazen cesaretim tam oluyor, bazen içim titriyor ama yine de adım atıyorum. Kaçmak sadece zamanı uzatıyor, çözmüyor. Bu yüzden zor da olsa yüzleşmek bana daha doğru geliyor.
Eskiden zor şeylerin üstüne üstüne gittim, aslan parçasıyım ya, zor da neymiş diyordum. Artık değil, yeter, yoruldum, tükendim. İnsanın da, hayatın da, paranın da kolayı, dertsizi, neşelisi gelsin. Ben zordan, zor da benden uzak olsun 🌸
Zor şeylerden kaçmak yerine üzerine yürüyen biriyim çünkü zor şeylerin meyvesi her zaman çok güzel olur, hem şöyle bir söz var der ki "hiçbir zafer sonu mutlu biten acı kadar lezzetli değildir." Ben de bu düşüncedeyim.
Zor şeylerden kaçmamak aslında insanı güçlendiren ve daha dirençli hale getiren bir şey. Ama bazen de zamana bırakmak, olayların doğal akışını izlemek en doğru çözüm olabilir. Ben, genelde durumun önemine göre karar veriyorum. Eğer bir şeyin üzerine giderek kendimi geliştirebileceğimi hissedersem yüzleşmeyi seçiyorum. Peki sen hangisisin? 🌸
Cevap
27Cevap
Kaçıyorum iyi olmanın yetmediği o yerlerdenn
Yok, kaçsaydım yaşamıyor olurdum.
Kaçmayanlardanım, zoru severim...
Zoru ve mücadeleyi severim
@r_engarenkyollar bu düşünce yapısı sizi zorluklarla denk getirir. Tüm zorluklar sizi bulur bunu diyen herkeste görüyorum olaylarin
@Morjinal haklısınız 👍 öyle oluyor zaten 😂 hayatım hep zor insanlarla , zor süreçlerle geçti belki sarsıldım ama hiç yıkılmadım
@Morjinal orası öyle tabiki haklısınız 👍🤗❤️
@Morjinal teşekkür ederim 🙏❤️ iyi geceler 🙋
zor şeylerle yüzleşirim kaçmam
Zor şeyler bana hep çekici gelmiştir djf
Zor benim için kolay.
İmkansız alışkanlık yaptı.
Sadece film sahnesindeki hayat kafasında olanlarla zaman kaybetmek kendime olan saygıma haksızlık ettiğimi düşündürüyor.
Evet canım başarılı olacağıma inanıyorsam kaçmam🌸
Hayır asla tam tersi basit ucuz kolay şeyleri asla sevmem ki belki de o yüzden hayat planındaki imtihanlarım bu kadar zor oldu
Kaçmıyorum ama bazen yorgun hissediyorum kendimi. Sanki direndikce daha çok geliyor hayat insanın üstüne.
O zorluğun gerekliliğine bağlı. Gerekli olan bir zorluksa kaçmamaya çalışırım.
Zoru aştıkça hayat daha çok zorluyor gibi geliyor bana, kendimi zorlamayı bıraktım.
istesek de kaçamayız...
bu güne kadar ne kolay oldu ki biz kolayı seçelim :)
Zor olan şeyleri severim. En azından azmin ne kadar diyaretli olduğunu öğretiyor bana.
Her türlü zorluğa alışık olduğum için kaçmam. En zoru ölüm ondan da kaçış olmayacağına göre
Hiç kaçmıyorum gücüm tükenince inadım başlıyor
Kaçmıyorum ama bazen yoruluyoruz o zaman köşeye çekilmeyi tercih ediyorum
Sonuna kadar
Mitolojik zumruduanka kuşu gibi küllerinden doğan bir geçmişten gelen bir insanım
Kaçmayan demeyelim de kaçamıyorum beni tüm zor olanlar yakalıyor.
Birşeyleri ertelemek gıbı bir canım yapmıyorum er ya da geç karsımıza çıkıyor zaten en ıyısı yüzleşmek o yüzden
ikisi de değil
Her savaş savaşarak kazanılmaz , bazen zamana da bırakmak lazım.
Her ne kadar kaçsanda zorluklar seni bulur kaçmak pek mümkün değil
Sîke sîke yüzleşiyoruz mecbur
İstediğim bir şeyse kaçmam
Mücadele ederim
Halledemiyosam zamana bırakırım
Zamana bırakırım her şeyi
Gerektiğinde kaçmıyorum
Kaçmak demeyelimde inziva meselesi
Kaçmam ama artık kolayı bulsun lütfen
Zamana bırakır sonra da kendimi bırakırım
Yoruldum artık kaçıyorum çekemiyorum🙄
Biraz çılgınlık var ama eser miktarda
Mücadele etmek ruhumuzda var
Evet kaçmam üstesinden gelirim
Hayatım zorluklar üzerine kurulu gibi.
Hiç bir zaman kaçmadım kaçmam.
Evet...
Danstan kaçanlar bile var. :)
Hımm. Parça ne olmalı o hâlde?
Dans parçası ne olmalı diye sormuştum aslında. :)
Bu kalp seni unutur mu?
Teşekkürler. Ben de dinleyip hayal edeceğim :)
Gözümde büyür vazgecerim🙂
Mücadeleciyim
Zoru seviyorum yaa
Evet kaçmayan biriyim
Bence evet öyleyim
Zamana bırakmak daha saglikli olur
Duruma göre
Kaçarım
Evet kaçıyorum
Evet
Evet pes etmem
Bazen güçlenmek için kaçmıyorum