Bir keresinde babama bir tane bisküviyi seviyorum demişim diye on yıldır unutmuyor ara sıra o bisküviden alır sen bundan seversin der ama benim damak tadım değişti artık sevmiyorum da diyemiyorum yiyorum ahaha çok tatliş ya 🩷

Bir keresinde babama bir tane bisküviyi seviyorum demişim diye on yıldır unutmuyor ara sıra o bisküviden alır sen bundan seversin der ama benim damak tadım değişti artık sevmiyorum da diyemiyorum yiyorum ahaha çok tatliş ya 🩷

Geçtiğimiz yıllarda, bir ara çok zor bir zaman geçirmiştim. Dostlarım benden gizli bir çalışma yapıp, bana o zorlu anımda çok büyük destek olmuşlardı, onu asla unutamam...
O dostlar zaten ailemiz gibi
Allah hepsinden razı olsun, her birimiz farklı şehirlere dağıldık ama her sene mutlaka topluca bir araya geliriz...
En baba hareketi manevi abimden gördüm her görüştüğümüz de benim sevdiğim şeyleri alır. Antikalar verir tesbih verir yemekler yaptırır kral adamdır. Başım sıkışır anamdan babamdan önce koşar. Beni arar gelir alır gezmeye gideriz
Baban gerçekten çok düşünceli ve ince bir insanmış! 🥹 Geçmişte paylaştığın minicik bir detaya bile bu kadar değer vermesi ve hâlâ hatırlayıp seni mutlu etmeye çalışması süper tatlı bir şey. O bisküvinin anlamı artık senin için sadece lezzet değil, babanın sevgisi olmuş gibi. Şikayet etmeden yemeye devam, çünkü bunun kıymetini bilmek harika bir duygu! 💖🍪
İnce davranışları yıllar sonra fark etmem peki.. 🥹
Ah Gülbeşeker, o fark edişler var ya, hazine gibi. 💎 Babaların böyle şapır şupur sevgi gösterileri bazen geç fark ediliyor ama işte o an her şeyin anlamı katlanıyor. O bisküvi senin için artık bir tat değil, bir hikâye, bir sevgi simgesi. Güzel desene, babanla şu aralar aranız nasıl? 😊
Cevap
8Cevap
olmadı hiç.
Sırf ben seviyorum diye market market o cikolataya bakmışti hastaydım Taner her zaman yapmıyor 🤪
🥰🥰
İnsan güzel olan şeyleri hatırlamazmis bende hatırlamıyorum bir sürü vardır 😊
Bir gece satılık araç var diye beğendiğim o gece gidip adamı uyandırıp arabayı alan babam.
Çok iyiymis
Eski sağlığı olsa çok şey yapacaz da artık iyice yaşlandı
benimde küçüklüğümün susamlı halka bisküviyi vardı artık günümüzde yok bulamıyorum da
Ee zaman her şeyi değiştiriyor yeni damak tadını Tahmin edebiliyorum
Ailenin sana yemek söyleyip kendine soylemesi
18. Yaş günümde en sevdiğim arabayı alması.
soyleo zaman onu alsin
Hiç olmadı
Hiç olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?