Kendimi iyi hissetmiyorum nasıl düzeltilir?

1 aydır kendimi kötü hissediyorum dışarı çıkmak istemiyorum ayağa kalmak istemiyorum ağlamak istiyorum 19 yaşındayım gençlik yaşlarındayım ama hesabım para yok kyknin yatmasını bekliyorum karnım aç şu an yemek yiyemiyorum bunu geçtim geceleri uyumadan yaptığım ödevi hoca 1 dk da bakıp 60 verdi onca emeğim boşuna gitti o kadar psikolojim bozuldu ki gerçekten hiçbir şey yapmasım yok sadece ağlamak istiyorum mutlu değilim gerçek dost dediğim 1 arkadaşım yok herkes çıkar peşinde 1 hafta önce arkadaşım ile ödevleri çıkarmaya gittik ben bu kıza parası yokken bir şey alırdım bana doğru gelmez arkadaşım açken ben tok olmam ama o beni hiç düşünmeden yemek yemeye gitti etrafimda insanları izliyorum üniversite de zaten bazı erkekler kız peşinde koşuyor bazı kızlar ise sırf onlar açıp apaçık giyinir niye baktın kavgaları olur filan insanların neden konuşarak bir şeyleri görmediğini anlamıyorum ve cinsellik denilen kavramın artık insanlara eli yıkamak kadar kolay soylenmesi de şaşırıyor bu dünyayı sevmiyorum gerçekten

Kendimi iyi hissetmiyorum nasıl düzeltilir?