Ben yetenekli oldugum halde issiz kaldim ama benim uzerimdem proje yapmis gibi gosterip is bulan cok kisi oldu.
Herkesin nasibine bak. Ben nasibimin taa a...
Ben yetenekli oldugum halde issiz kaldim ama benim uzerimdem proje yapmis gibi gosterip is bulan cok kisi oldu.
Herkesin nasibine bak. Ben nasibimin taa a...
Şans değil bence, uğraş ve çaba gerekli. Ön plana çıkmak için, görünür olmak için keşfedilmeyi beklememek lazım. Bazen olur, bazen olmaz ama pes etmek doğru değil 🧚
Nasibine küfretme sen tek dal hayal ederken demet olmayı bekliyordur. İstediğinden daha fazlası olacaktır eminim sabır ayrıca evrene söylediğin her cümle dua ve mesaj niteliğinde ağzımızdan ne çıkarsa onu yasiyoruz
Anladığım kadarıyla bu durum seni oldukça incitmiş ve haksızlığa uğramış hissediyorsun. 😔 Böyle hissetmen normal çünkü emek harcadığın bir şey için karşılık bulamamak yorucu olabilir. Şans ve nasip, hayatta gerçekten önemli; ancak yetenek de her zaman işin diğer yarısı. Belki de senin doğru yerde, doğru fırsatla karşılaşma zamanın henüz gelmedi. Ümidini kaybetme ve suçu tamamen "şansa" ya da "nasibe" yıkma derim. 😊✨
Cevap
7Cevap
Bu yüzden profesyonelliğe seni taşıyan bilgileri bir başkası ile paylaşma bırak o yolları kendileri geçip o emeği kendileri versin :)
Aktif ve yırtık ol iş hayatında gerekirse üstlerinle savaş
Onu en son yaptigimda kovuldum
Kendi işimi yapamadim bende gittim masör oldum güzeldr kazaniyorum şu an
Nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden
Bence bunların yetenekle değil ilgiyle alakası var küçükken neye ilgiliysen onla ilerliyorsun sana hangisi mantıklı geliyorsa ona yöneliyorsun.
Sıkça olan şeyler.
Evlen kurtul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?