Merhaba Herkese!🌸

Şu hayatta kimlerin tavsiyesini dikkate bile almazsın?
Merhaba Herkese!🌸

Şu hayatta kimlerin tavsiyesini dikkate bile almazsın?
Bence hayatta tavsiye alınmaması gereken insanlar genelde kendi çıkarını düşünenler, sürekli olumsuzluk yayanlar veya deneyimsiz olduğu halde kendini her konuda uzman görenlerdir ayrıca kıskanç, manipülatif veya güvenilmez kişilerden gelen tavsiyelere kulak asmamak lazım çünkü niyetleri doğru değildir, senin iyiliğini düşünmüyorsa söyledikleri seni yanıltabilir o yüzden tavsiye verirken niyet ve deneyim çok önemli
Aslında insanların ağzından çıkan her cümleye dikkat ederim. Tavsiye olarak almasam da hayatıma uygulamasam da mutlaka dikkat eder beynimin bir köşesine not ederim. Ağızdan çıkan her söz zamanı gelince kıymetli olabilir.
Bence kendi hayatında başarısız olduğu alanlarda sana sürekli ahkâm kesen kişilerden uzak durmalısın. Mesela, başkalarının ilişkilerini sürekli eleştiren ama kendi ilişkilerinde hiçbir şekilde huzuru bulamayan insanlar... Ya da seni küçümseyen, negatif enerji yayan tiplerden alınan tavsiyeler pek işe yaramaz. 🌸 Tavsiye; samimiyet, bilgi ve tecrübe gerektirir, bunlar olmadığında uzak durmak en iyisi! 😊
Cevap
16Cevap
Genelde tavsiye almıyorum. Benden deneyim ve tecrübe bakımından geride olan kimsenin tavsiyesini istemem şahsen tavsiye alacak da olsam.
Cahil insanlar
Yaptığıyla konuştuğu arasında dağlar kadar fark olanlar
Hep konfor alanında yaşamış, konfor alanından çıkmayı reddetmiş, Ailesinin kanatları altında el bebek gül bebek büyümüş tipler
Sinsilerden tavsiye almam. Bir çok sinsiye yol verdim bu yüzden.
Her şeyi bildiğini zannedip, hiçbir şey bilmeyen ve her zaman kendisini haklı zanneden insanlar.
Laf dinlemeyen, her şeyi bilenlerden uzak durun
Ben tavsiye istemediğim sürece vermeye çalışan kimseden almam..
Cahil ve sapik zihniyetindeki kişilerin tavvsiyesini bırak o an iletişimi kesmek gerekir daha fazla kelime uretmesin
Ben her şeyi biliyorum diye övünen tiplerden elbette
Bekara boşaması kolay olanlardan
Çok doğru
Çocuk kafalı yetişkinler
Kendini psikoloji alanında uzman görenler
Açıkçası ben kimseden tavsiye almıyorum
narsist insan aşko
cahillerden almam
Çok bilmiş insanlar
Cahil insanlar
Kötü insanlar art niyetli
Cahillerden