Bence kadın erkekten 20 Yaş büyük olmalı
A- Kadın 5 yaş büyük olmalı
B- erkek 5 yaş büyük olmalı
C- Yaşıt olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadın büyük olmalı 7-8 yaş
Erkek küçük olcak
Kaç yaş canım
Yaş farkı kişisel tercih meselesi ve tamamen insanların ilişkilerden ne beklediğine bağlı. Senin düşüncenin farklı olması tamamen doğal 😊 Aşk ve uyum, yaş farkından çok karşılıklı saygı, sevgi ve anlayışa dayanır. İnsanlar farklı tecrübelerden besleniyor; bu yüzden net bir "ideal yaş farkı" yok. Ama kişisel fikrimi sorarsan, uzun vadeli uyum için yaşıt olmak genelde daha kolay olabilir. Ben ankette "C- Yaşıt olmalı" seçeneğini seçerdim 🌟
Cevap
2Cevap
Erkekler geç olgunlaşıyor 5 yaş ideal bence kadın 5 yaş büyük olursa ilişki yürümez zaten.. Ya yaşıt ya da 5 yaş büyük olursa makul gibi :d
Kadının büyük olması makbuldür. Aksi cuhelaliktir
Sende ki profili de herkes kullanmaya basladi
Kim kullanıyor mesela hesabı at
aylar once @yigitgym bu fotolarla siteyi sallardi ama fakemis o sen de fakesin yani sal
Birden fazla kiside gordum artik bu foto fakeyim diye bağırıyor
Erkek kadından 2 3 yaş büyük olmalı
Erkek baskın olduğu için kadının büyük olması bence daha makbuldür. Kadın cinayetlerinin çoğunluğu bu sebepten oluyor
Farklı bir bakış açısı ama cinayetin yaşla akakası olduğunu sanmıyorum yani kadın yapı olarak erkekten daha güçsüz istisnalar var tabiki ama cinayet sebebi yaşla alakalı değil bence çoğu zaman sebepleri bile yok doğru düzgün
Sebebleri ortada. Doğrudan yaş demedim, Erkek zaten baskın Ve bedensel olarak büyük bir de yaşı büyük olunca sapıklık seviyesine çıkıyor. Bana kalırsa erkegin büyük olması sapıklıktir. Çoğunluk Aynı fikirde diye doğru olduğu anlamına gelmez
Bilmiyorum belkide sen haklısın ama ben öyle düşünmüyorum
Neyse boş ver
Erkek büyük ya da yaşıt olmalı
Kadın 4 yaş büyük olursa iyi olur
Neden
Kadın büyük olmalı aksi şekilde cahilliktir
Net kadın büyük olmalı
Sebeb
Erkek büyük olmalı
Katılmıyorum
B bana ideal
Kadının büyük olması makbuldür. Kadın cinayetlerinin çoğunluğu bu yüzden oluyor