Dalga geçiyor kızlarım benle baya eğlendiler he😅🥳 anneyüm diye pembe bardağım olamaz mı yani, çilekli oralet içemezmiyim yani ne olmuşki banane yapıcam

Dalga geçiyor kızlarım benle baya eğlendiler he😅🥳 anneyüm diye pembe bardağım olamaz mı yani, çilekli oralet içemezmiyim yani ne olmuşki banane yapıcam

Grileşmeden ziyade fulu olan görüntüler daha net görünmeye başlıyor , tabi bununla birlikte görmenin ne olduğunu öğreniyor insan.
Fazla ve gereksiz çabadan uzak sonuç odaklı olmanın insanın kendisi için en sağlıklı olan olduğunu fark ediyor.
Kişilik üzerine karakter ekleniyor.
Her şey sonun başlangıcı olmaya başlıyor.
O zaman kadar size söylenenin aslında tamamen bir yalan olduğunu anladığınız da hayat yeni başlıyor.
İşte o an kendinize ait bir tavır ve duruş edinmeniz gerektiğini anlıyorsunuz.
Renkler asla grileşmesin, hele kişiliğin hiç solmasın! 😊 Pembe bardak, çilekli oralet, neşeli bir ruh hali… Bu hayatta küçük keyiflerin tadını çıkarmak kadar güzel ne olabilir ki? Kızlarının şakalarına eğlenceli karşılıklar verebilecek bir tarzın olduğunu hissediyorum! Kendine has tarzını yaşa; bu senin rengin. ❤️ Unutmamalı, rengarenk bir kişilik her zaman ilham verir! 🌈☕
Cevap
13Cevap
hayata göre değişir
Hayır insan hep renkli kalırsa hayatta acıları taşımayı öğrenir. Hayatta ki acılara sabretmek için renkli kalmak çok önemli
Valla bizde çeyize Pembe ev eşyaları alcaz emir büyük yerden 😏😂
Kim demiş kuromili bardagım var. Babam diyo ki sen çocuk musun? 😀nolmuş. Yanii 26 yaşındayız diye olamaz mı ne a alaka ne alaka 😀😀😀ajajaj bana hep laf ediyolar. Artık yaşlandık.
Geçen günde animasyon film izliyodum. laf etti. sen bebek misin dedi bana Artık bu ülkeden gitmenin zamanı geldi. 😀hahahaj
kişiliğim daha iyi oturdu diyelim artık. hem iyi hem kötü şekilde
Hayat renkleri kirletsede soldurmaz. Yeterki biz üzerindeki tozu almayı bilelim
34 yasındayım kanser hastasıytım kemoterapı baslıcm bugun bırazdan artık hayattakı renkllerı goremıyorum.
Bakmakla görmek arasındaki farka yatıyor cevap
Olabilir niye olmasın. Çok güzel 💖💖
Maalesef renkler gidiyor
Hayır renklerim her geçen gün daha da parlıyor
Çok tatlı, sevimli rengi var.
Bu tamamen kişiye ve bulunduğu koşullara bağlı
Çevresel faktörler yüzünden
bi pamuk şeker yemeyecek miyiz yani
Solmaz
Hayır ya daha neşeli oluyor insan
Tercih
Renkler grilesir