Konuşkan değilim nasıl konuşkan olurum biriyle konuşurken konu nasıl bulurum?
Cevabın nedir?
Görüyorum ki aramıza yeni cahiller katılmış özgüveni başkasının bize olan davranışlarına bağlayan var özgüven tamamen bizim içimizde kafamızda kendimizi ne derece yeterli gördüğümüz ve kendimize ne derece güvendiğimiz de biter hatalarımız ve başarılarımızın belli bir oranda bütünleşmesidir özgüven. Sonuca gelirsek özgüven aslında yaşadıklarımızın hayatımıza yansımasıdır. Bir insan özgüvenini yükseltmek istiyorsa ilk önce kendini tanımalı iyi olduğu bir yönü ön plana çıkartmalı adımlarını dikkatli atmalı kendini çoğu konuda eğitmeli bilgili kendinden emin yaptığı hatalardan ders çıkaran bir yapıya sahip olmalı. Bu tarz bir insanın özgüveni daima yüksek olur ne yaşarsa yaşasın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendini geliştirerek,
1. Oku araştır. Bilgi sahibi ol.
2. Gez dolaş. Nerede ne var , ne satılıyor iyice öğren.
3. Teknolojiden geri kalma, ihtiyaç olanları satın al. Yararlı yazılım ve donanımı öğren.
4. Spor yap, daha zinde ol, daha iyi vücutla seksi görün.
5. Diksiyon kursu al. Daha akıcı ve düzgün konuşma ile insanları etkile.
6. Bol bol aynanın karşısında konuş ve gülümse. Aynada karizma yaparak nasıl göründüğünü ve nasıl gülümsediğini insanların gözünden gör.
7. Kitap oku ve ses kaydı yap. Sesin nasıl çıkıyor birde karşı taraftan dinle.
8. Farklı tarz giyin, insanlardan farklı giyinerek dikkatleri üzerine çek.40 Yorumla
Arkadaş ortamında da acilabilirsin ozguvene sahip olan insanlarla diyelim ya da şey yaptığın şeylerden pismanlik duyma arkandan biri konusursa ve özgüvenin yoksa kendini kötü hissedersin umrunda olmasin bişeyi yaparken kim ne der diye düşünme bir fiziksel sorunun varsa ya da daha farklı bir sorun mesela kısa boylusun diyelim kendinle barışık ol alay edildiginde bozulma bozulursan daha çok üstüne gelirler ve özgüven daha çok düşer ya da dustuysen herkes gülüyorsa sen Dr gül bir espri yaptın ve kimse gülmedi sen herkesin içinde o esprine gulebiliyosan ozguvene sahipsindir bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzguven öze guvenden kazanilir yani özünü bilecen ona gerekli olani bilip katican ve sonra da ona güvenecen.. iyi bir konusmaci olmak icin iyi bir dinleyici olmanda yarar var.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten hep dinliyorum konuştuğum yok :D
Cevap sahibi+1 yılO zaman dinlesiklerinle ilgili bir fikrin varsa hic cekinmeden soyle ne olacak ki sanki digerkerinin fikri seninkinden daha mi onemli.. hem zaten istesende istemesen de hep birilerine gore sacmaliyoruzdur :) rahat ol kimse kimseden onmeli degildir..:)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
59Cevap
daha fazla birşeyler yaparak kazanırsın. konuşkan olman için konuşman gerek. orada olmaz burada olmaz utanırım vs gibi bahanelerin arkasına sığınmadan. nerde istersen orada konuş. fast food da kitapcıda, otobüste, alışveriş yaparken, vs sonra açılınca kontrol altına alırsın kendini. kendi özgüvenini kazanmak için kendi çabanla başardığın seyler olmalı. onları gördükçe kendine güvenirsin. birşey yapmadan özgüven kazanılmaz. başarılar.
20 Yorumla
+1 yılaslında sen konuşkansın sadece ilgi alanın az ya da diğerlerinden farklı başkalari ile ortak konu bulamadığından konuşmada sıkıntı yaşıyorsun
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :D
+1 yılgenel olarak yazdım özgüven için
oku ve uygula kısmı faydalı olur
www.kizlarsoruyor.com/.../a13829-kolay-yoldan-ozguven-kazan-para-harcamadan00 Yorumla
+1 yılkorkularını yenerek kitap okuyarak ve bide bu durum karşındakinin sana gösterdigi ilgiyle alakalı yazdıgım romana ok, tamam, hmm derse hayır yok ya da sen dersen karsındakiyle uzun diyaloga girdigin zaman her bir cümlesine bir cümle yaz yazışırken her yazdıgını cümle cümle oku cümle cümle cevap ver
00 Yorumla
+1 yılO senin hayal gücüne kalmış bir şey fakat bununla ilgili kendini geliştirmek istiyorsan daha çok kitap oku. Ve okuduğun kitapta ilgini ceken bir sey varsa onu karsindakiyle paylas ve ona hangi kitabi okuyorsun diye sor bir bakmissin konular almis basini gidiyor. Ozguven kazanmak kisiden kisiye degisir benim ozguvenim cok. Fakat bu nasil oldu bir fikrim yok. Bunu arastirip uygulaman epey bir zaman alabilir :-)
00 YorumlaInsanin ozguveni basari ile olur. kilolu bir insanin kilo verip zayiflamasi bile asiri ozguven sebebidir insanda... kendine gunluk yasantinda basitte olsa hedefler koy ve onu basaranana kadar ugras sonra hergun citayi yukselt. bir zaman sonra konusmada yaptigin islerde her alanda basarili ve guvenilir bir insan olacaksin eminim
00 Yorumla
+1 yılözgüven kazanılmaz, özgüven içinde vardır. sen zamanla kaybedersin.
özgüven insanın kendini tanımasıyla paraleldir. kendini iyi tanıyacaksın ve çizgini ne olursa olsun karşına ne çıkarsa çıksın bozmayacaksın. bileceksin ki yanlış bir şey bile yapmış olsan o senin yanlışın ve yanlışını sen zaten biliyorsun.
etrafa kulak asıp , kapanıp , özgüvenini kaybetmeyeceksin. yoksa sittin sene kazanamazsın özgüvenini. öncelikle kaybetmeyeceksin.21 YorumlaÖzgüven, sizin kendinizi değerlendirmenizdir. Başkalarının sizin hakkında ne düşündüğü ya da hissettiği değil, sizin kendi hakkınızdaki duygu ve düşüncelerinizdir. Özgüven, başarısızlığın sebebi ve başarının anahtarıdır. İnsanların tepkilerine karşı önce içinizde ayakta kalın.
00 Yorumla
+1 yılKendini sev.. Ve hiç kimsenin hiç bir şeyin üstünlüğünü kabul etme.. herkesin aynı dünyada yaşayıp öleceğini ve aynı kaygıları taşıdığını bil.. bu düşünceleri önemsersen asla hiç bir şeyden çekinmezsin :)
10 Yorumlakonu bulmak öz guven degıl cekıngenlıgını ıtıceksın acık sozlu olucaksız her ne olursa olsun cekınmeden cevap vere bıleceksın o konuyu baskaları bulur o zaman zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılben konuşmayınca kısa net cevap verince sinir oluyolar
Soran+1 yılen yakınlarımın yanında rahatım 2-3 arkadaşım vardır onların yanında konuşkanımdır ama karşı cinsle özellikle konuşcak konu bulamam bir çocukla konuşuyorum sürekli napıyosun falan ben konu bulamayınca oda kızıyo
Soran+1 yılYalan söylemiş olmammi beceremem öyle şeyleri gülme gelir bana
Saçma ama espiri yapmaya çalış İnan faydasını alacaksın ama öyle ilk okul espirileri değil ne bileyim Cem Yılmaz izle ya da güldür güldür ordan iyi malzemeler çıkıyor. En azından denemeye değer 😁😎
10 Yorumla
+1 yılkendini sevmenle başlar ve çenenle gelişr kendine güven kimse senden üstün değil bu kafayla yaklaş her mevzuya bide her ortamda rahatsan oluyo ortaya karışık bişey
10 Yorumla
+1 yılbirgün bir tartışma ortamın * çek hepsine ama sert olsun bunun gibi
https://www.youtube.com/watch?v=2jHR5996a5M10 Yorumla
+1 yılKendine hobi oluştur, kitap oku, spor yap, bülbül gibi konuşursun ve özgüvenin tavan yapar.
11 Yorumla
Soran+1 yılvoleybol oynuyorumda voleyboldan sonra yine aynıyım ortak nokta olmayınca sus pus oluyorum
+1 yılbende konuşkan biri değilimdir cımbızla laf alırsın ağzımdan o derece öz güven eksikliğinde ne yapılır bilemem ama saçma da olsa biriyle konuşmaya çalış
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaya calisiyorum ama olmuyor bir yerden sonra tikaniyorum
Ben suskunumdur ama özgüvenle ilgisi yok bendekinin bazen aklıma gelmez konuşcak birşey diğerleri gibi saçmalayıp boş muhabbet yapmanın lüzumu yok. Özgüven konusunda spor yapabilirsin mesela arkadaş çevren varsada rahat zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılVoleybol oynuyorum çoğu kişiyle tanistim ama sadece voleybol oynarken yakiniz antrenman bitince sus pus iste
Ülke olarak sorunlu yuz özgüven ve iletişimde bunu anlamaya başladım son 1 aydır. bir psikoloğa git o gereken desteği verecek merak etme
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. 1. En iyi olduğun alanları bul öncelikle.
2. Bu alanların farkına varınca otomatik olarak kendine güveneceksin00 Yorumlasırrımı açıklıyorum, işte böyle. mcdn01.gittigidiyor.net/.../115005173_tn70_0.jpg
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende seninle aynı durumdaydım. Ve çözümünü buldum ilk önce yakın olduğun yanında rahat davranabildiğin arkadaşların vardır sanırım? Eğer yoksa yardımcı olamyacağım
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet 2-3 kişi var
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle girdiğin ortamlarda yanında bu arkadaşların olursa çok daha rahat hareket edersin. Sürekli bu arkadaşlarınınn arkadaş çevreleriyle takılmaya çalış hızlı bir şekilde kendine güvenin arttığını göreceksin sınıfta ağzını açamıyan ben şu an okulda tanımadığım kişi yok sayılır önüme gelenle takılıyorum dediğimi yaparsan çok kısa zamanda gelişmeleri göreceksin :)
Soran+1 yılArkadaslarimin arkadaslari benim kafadan değil simdi voleyboldanda bir kaç kişiyle konusuyom yeter bana her önüme gelenle takilamam ben :)
Cevap sahibi+1 yılPeki o zaman
Sessiz ol daha iyi olur çünkü karşındaki insanın bir halt olmadığını anlamak yeterli özgüven için
01 Yorumla
+1 yılevin tek kızı olsaydın özgüven patlaması yaşardın belliki en küçüğüsün
01 Yorumla
Soran+1 yılYok büyük çocuğunda alakasi yok bununla
Aile de birazcikta olsa sorun var mi ya da sorunu sana yansittilar mi hic
02 Yorumla
Soran+1 yılYok hayir aileyle ilgisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni anliyorum peki insanlarla konusrkn soyleyecegini unutma ya da konusacak bisey bulamamak heyecan carpinti oluyor mu
04 Yorumla
Soran+1 yılKizlarda pek olmuyoda erkek olunca oluyor onlardan
Cevap sahibi+1 yılBndede sadece kizlarda oluyor. Peki kucuklukten beri mi boylesin
Soran+1 yılOrta okuldan önce boyle değildim okul değiştirdin başka bir ortam onunda etkisi olabilir zamanla alisiyorum insanlara çok samimi olmam için 1-2 sene geçmesi gerek o derece yani :)
Cevap sahibi+1 yılisinde zormus gercekten yani insanlara uzun surede alisman. ama uzulme her insan ayni degildr ve sende tek deilsn hic ciktgn oldumu peki
suskunluk en iyisi ya. Karşındaki konuşursa gülümseyerek cevap ver yeter bence
00 Yorumla
+1 yılKişilik meselesi neden zorluyorsun kendini konuşkanlık okadar önemli değil ama özgüven ayrı bir konu kaybedecegin seyi düşün ve ne kadar büyük olmadığını gor kendine güven bu kadar basit aslında
00 Yorumla
+1 yılKendine hobi edin.
Sosyal gruplara takıl.
Kitaplar oku. Bilgi birikimi edin.
Spor kat hayatına.
Bunları hallettikten sonra problemin çözülür.02 Yorumla
Soran+1 yıleskiden beri voleybol oynuyorum zaten voleybol sayesinde tanıştığım çok arkadaşım oldu ama onun dışında pek konuşmam insanlarla
- +1 yıl
Hanımefendi benim dediklerim üstünde sadece 1'ine takılmışsın. Kendini ifade edebilmen birşeyler paylaşabilmen için bilgi birikimi gerekir. Diğer dediklerime yoğunlaş. Başka hobi alanları edin. Onlardan bahsedersin. Bu kadar dar görüşlü olma.
+1 yılAktivite şart abi. Mutlak suretle senin için karaoke ^^
00 Yorumlakime göre konuşkan deilsin? kızssn sonçta kanınızda var sizin ölü haliniz bile kafa ütüler.
02 Yorumla
Soran+1 yılYakindan tanimadigim herkese karsi
Bende öyle biriyim gerçektende. . Benim arki. Olsana? Ben benim gibi olanlara ihtiyacm var
02 Yorumla
Soran+1 yılikimizde susarız konuşmayız o zaman :D
+1 yılYakışıklı olduğumu bildiğim halde özgüvenim yok çok garip durum bende konuşamıyorum kızlarlar xd millet gay sanıyor mk xd
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah sen erkeksin bide ben gidip erkekle konuşmam onun konusmasini beklerim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGounelle tanrı daima tebdili kıyafet gezer kitabini bir defa oku farkı görürsün
02 Yorumla
Soran+1 yılkonusu ne peki
Cevap sahibi+1 yılÖzgüven artırmak için psikoloğun yazdığı bir takım görev veren kitap al mutlaka
+1 yılsıfır özgüvenden , mükemmel özgüvene geçtim tek çaresi arkadaşlık kurmaktır.
013 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüven yoksa nasill arkadaslik kurabiliyosunki sacma
- +1 yıl
dersane , okul , topululukta ister istemez kuruluyor
Soran+1 yılKursam bile genelde kiz ve 1 ya da 2 kişi oluyo
- +1 yıl
ben kurduğumda 10 kişiyle kurmadım :D sadece 1 arkadşaım vardı ama zamanla artıyo farkına varıyon o süreçte kendini sev
Soran+1 yılYok bende artmiyo :D sevemiyom anlasmiyoruz kendinle napiyim :D
- +1 yıl
yaşın kaç
Soran+1 yılYasim 19
- +1 yıl
garip
Soran+1 yılNiyee 19 yasinda ilk defami bir ozguvensiz görüyorsun :D
- +1 yıl
benim gibi biri bile 18 yaşında özgünsen sahibi olduysa türümün tek örneğiyim sanıyorrudm
Soran+1 yılBence yaşla ilgili değil bu karakterle ilgili
- +1 yıl
doğrudur ben öyle düşünüyorum
+1 yılAhh bir bilsem :) fazla olan varsa banada versin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaahahhah aynen ya :D
+1 yılKimsenin sana yüksek sesle konuşmasına izin verme ve hayatını kendin kazan. Kendine hep inan ama hatalarını da kabul et.
00 Yorumla
+1 yılöz güven yaşadıkça görev aldıkça olur tek başına kazanamazsın birşeylerin parçası olman gerekir.
00 Yorumla
+1 yılKitap oku. Hem kelime haznen gelişir hemde hayal gücün.
00 Yorumla
+1 yılBen de de ayni sorun vardi ve zamanla alisiyorsun kafana bile takmiyorsun yani zaman gerek yebi insanlar yeni iliskiler
00 Yorumla
+1 yılinsanlarla tanış sohbet et farklı ortamlara katıl zamanla ağzında laf yapar.^^
01 Yorumla
Soran+1 yılsohbet etmeye çalışmıyorum :D ağzım laf yapmıyo hep kısa net cevaplar veriyorum
Aynı sorun bende de var ozguvensizlik başıma çok dertler açtı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. nasılım dıye sor oz gven ukle konusacak konu bulamazsan soru cevap oyna
00 Yorumlasonradan kazanılacak bişey değil. Güven lazım herşeyden çok kendine.
00 YorumlaYasin kac bilmiyorum ama bazen susmak konusmaktan daha degerli
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen boyle dusunuyorum. Ama bircok kisi susmanin onemini anlamis degil maalesef.
Soran+1 yıl19 evet öylede bir süreden sonra sıkıcı olmaya başlıyo insan
Soran+1 yılevet istesemde değiştiremem gibi zaten
özgüven kazanılmaz zaten vardır o icinde... biraz cesaret lazım sana o kadar
00 Yorumla1 ortama ayak uydurmak önemli 2 kendine insanların ilgisini cekicek bir hobi, ilgi alanı bul
00 Yorumla
+1 yılTiyatronun özgüven için baya bir faydası var düşünürsen böyle bir şeyi tiyatro kursuna git bence
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden girmiştim gerçekten dediğin gibi ama simdi vaktim yok malesef
+1 yılKanka ergence tavirlar sergile neseli hareketli kipir kipir ol
09 Yorumla
Soran+1 yılKanka yok artik bunlari sadece yakin arkadaslarimin yaninda yapıyorum maalesef disariya karesi öyle değilim :D
- +1 yıl
İse yarar disariya karsida yap
Soran+1 yılYapamam bee hem yapsam nolcak hareletlerimle mi konuscam insanlarla :D
- +1 yıl
Fghccbnmmj :D
Soran+1 yılYaaa anca boyle gulersin iste :D
- +1 yıl
Kitap oku kitap :D dikdiyon kursuna git
Soran+1 yılOkuyom kitapta bir yararini görmedim kursa falanda gidemem
- +1 yıl
Anladim cozum bulamicaz en iyisi psikologa gorun :D
Soran+1 yılPsikologada gorunemem en iyisi boyle ot gibi yasiyim birakin beni :D
kitap okumalısın...
dilinin zincirleri çözülüyor...
çene otomatik çalışıyor...00 Yorumlaımmm birsuru yolu var mesela kendinden yaşça büyük insanlarla ayni ortamda sohbet ederek :)
00 YorumlaHer gün sitede bir yerini paylaş nasılım diye 1 haftaya kalmaz götn tavsn yapar 😄
00 Yorumla
+1 yılKendine inanman lazım ben yapabilirim deilde sadcece ben yapabilirim diye
00 Yorumlasesli kitap oku çok faydası var..
00 Yorumla
+1 yılburada sorarak kazanılır!
06 Yorumla
Soran+1 yılyav hehe :D
- +1 yıl
sor ögren işte :))
Soran+1 yılöğrenmeyi bırak uygulama lazım :D
- +1 yıl
Sor ögren uygula o zaman. Size dehşetle bişey tavsiye etcem. Büyük bir alışveriş dükkanına git. Magazanın ortasına gel. Bağırarak "ben çok aptal bir kızım de". Sonrasında inanılmaz bir özgüven gelcek sana. CİDDİYİM
Soran+1 yılyakın arkadaşım yanımda olursa bağırırım tek olsamda bağırırım bellki öyle konularda cesaretliyimdir de özgüven değil cesaret bu neyse zamanla gelişir heralde teşekkürler :)
- +1 yıl
Ozgunevi olan biri kendini elestirebilir. Mantik bu cesaretten bahsetmiyorum :)
+1 yılSenn kocun olmami ister misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl olcak?
- +1 yıl
Arkadasin olarak ekle konusalim.
Relaks ol. ozel e gel
00 YorumlaKüçükken nasıldın? Yine böyle miydin?
03 Yorumla
Soran+1 yılOrtaokuldan önce değildim okul degistirdim boyle oldu
Soran+1 yılUmarim öyle olur :)
Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı. İki gün yanmda dur yeter sana :))
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka :)
Soran+1 yılİki gün sonra yine ozguvensiz olurum merak etme yapim böylece :D
+1 yılhobi bulmalısın bence
01 Yorumla
Soran+1 yılVar zaten de normal hayatta isime yaramiyo
+1 yılKendini sevmen yeterli.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi sevmeyi Burak değer bile vermiyorum
- +1 yıl
En büyük hatan da bu zaten. Böyle hayatta hiç bir yere varamazsın, unutma.
Birazcık egon olacak bence
02 Yorumla
Soran+1 yılİste yok o bende
- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?