Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. İnsan aşk olmadan da yaşayabilir ama tam anlamıyla var olamaz. Çünkü aşk, sadece birine duyulan his değil, yaşamın kendisine tutunma biçimidir. Kalbin atışını anlamlandıran, ruhun sessizliğini ısıtan bir kıvılcımdır. Onsuz geçen bir ömür, düzenlidir belki ama eksiktir. İnsan nefes alır ama derin bir nefes alamaz. Aşk, insana acı da verir, umut da; ama her duygunun içinde yaşadığını hatırlatır. Ve yaşamak, hissetmeden eksik kalır.
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet, insan aşk olmadan da bir ömrü yalnız geçirebilir. Aslında hayatın içinde birçok farklı sevgi türü var; aile sevgisi, arkadaş sevgisi, kendine duyulan sevgi… Bunlar da insanın ruhunu besler, yalnızlık hissini hafifletir. Aşk bir renk katar, bir heyecan getirir belki, ama olmadan da yaşamak mümkün. Bazı insanlar kendi iç dünyalarında, hobilerinde, tutkularında, sevdikleriyle geçirdikleri zamanlarda derin bir tatmin bulur. Yani aşkın yokluğu, hayatın anlamını tamamen silmez; insan kendiyle barışık, kendi değerini bilen bir şekilde de dolu dolu yaşayabilir. Bence önemli olan, aşkın gelip gelmemesinden çok, kendi hayatını nasıl yaşadığın ve kendine ne kadar değer verdiğin.
12 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Aşk olmadan da hayat sürer ama eksik kalır.
İnsan sevilmeyi özler çünkü15 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. aşk yalnızlığı gidermez 2 sinin birbiriyle alakası yok en fazla uzaktan akrabadır.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, fotoğraf abi baya bir melankoli kokuyor. Belli ki yalnızlık konusu seni düşündürüyor. Aşk olmadan bir ömür geçirmek mümkün mü? Evet, pratikte mümkün, ama duygusal olarak eksik hissedebilirsin. Çünkü aşk, insanın ruhuna dokunan özel bir enerji verir. O duyguyu yaşamadan bir ömür geçirmek, belki yepyeni hisleri ve anıları kaçırmak demek olabilir.
Sence aşk yalnızlığa karşı bir ihtiyaç mı, yoksa bir lüks mü? 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
7 ayYaşamasına Yaşar illaki ama tatsız tuzsuz hayelsiz heyecansiz bir hayatı olur aşk ❤️ güzel bir duygu yaşamasını ve yaşatmasını bilene
12 Yorumla- 7 ay
👍🤗🌸
u 7 ayGeçirir ama aşkla daha güzel geçirir
22 Yorumla- 7 ay
Öyledir tabii.
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
7 ayGeçirebilir ama renksiz bir hayat olur tabi
21 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Geçirir neden geçirmesin
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
7 ayGeçirir ama tatsız tuzsuz olur...
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
7 ayGeçiren çok insan var gadası
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı.
7 ayAşk yoksa sevgi var)) aşk çok abartılmış. Aşk sadece insanın kendine mahsus bir şey, sevgi ise çoğul. Sevgi olmazsa olmaz zaten. İnsan demek sevgi demek. Karşılıksız ve ya yanlız başına aşk yaşayabilirsin. O yüzden bence soru doğru şekilde değil😂 İnsanlar zaten aşkla yaşıyor, sevgi de dahil. Aşksız ve sevgisiz kimse yok emin olun
18 Yorumla- 7 ay
Sevgili ya da koca/karı gibi mi? Öyle diyorsanız kimse olmadan yaşamak mümkün. Onlardan alabileceğin sevgi ve ilgiyi ya da tam tersini (hayat iyi kötü oyunlar silsilesi) aileden, bir hobi den, iş yerinden, çalışma hayatından, ilgi alanlarından ve. b alman mümkün. Ya da insan çok özgüvenli, kendisiyle barışık ve pozitif ise bunu yapabilmesi çok mümkün hale geliyor. Hani dediğiniz "aşk" olmadan yaşamak bir eksiklik gibi kabul edilmemeli. Bu işsiz adamın eksik olması gibi bir şey. Çünkü toplumun algıladığı "iş" "çalışmak" "aşk" farklı boyutlarda ve kalıplarda oluyor hepimiz biliyoruz. Oysa ki, mesela adamın biri yanlız başına ormanlık alanda evde yaşıyor kendi bahçesi hayvanlarını yetiştirir ve beslenir hayatı böyle geçer. Bu insana eksik hayat yaşadığını söylemek olmaz çünkü insanlar seçtiği ve seçmek istediği hayatlar ile tartışır hale gelir. Neyse yine çok uzun yazdım🤦🏻♀️
- 7 ay
Evet yanlız olmaktan bir olmak daha iyi ama hayatında odak nokta sevgi, ilgi ya da birliktelikten alabileceğin şeyler başka şekilde ortaya çıkıyorsa telafi edilir. Mesela ömrünü öğrencilerine adamış ama hiç sevgilisi ya da kocası/karısı olmayan biri. Ne oluyor? ilgiyi, sevgiyi, paylaşmayı öğrenciler ile alıyor bu ona yetiyor. Ha ne zamansa yetmez zaten evren yapıyor birşeyler😂. Mesela şu an benim odak noktam o alanda değil hatta hiç uğraşamam sıkılırım. Çünkü ben bur şeye başladım mı en iyi şekilde olmasını isterim çok çabalarım neredeyse amacım olur😂 zor yani uğraşamam
- 7 ay
Yok yok ben daha öğretmen değilim ama öyle olan tanıdıklarım var ondan misal getirdim illa öğretmen olması gerekmiyor başka iş sahibi de olur😂
- 7 ay
Ayyy içim şişti😂😂 tamam olsun Siz alın hepinizin aşkları olsun hatta her yıl biri olsun😂😂 ben istemiyorum kalsın. Aşk saçma bir şey bence çok kudretli ve sonsuz var olan birine duyulmadığı sürece. Çünkü aşk tek taraflı çok yoğun ve kendini kaybedeceğin bir şey. Duyuyorsan da eğer dediğim gibi bir şey olmalı ki hep yaşasın var olsun. İnsanların dediği aşk o aşk değil. Aşık olurlar ama aşık oldukları insan. Ne bekliyorsunuz elbet biter)) Sevgi tamamen başka bir şey zaten her insan sevgi ile doğar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayÖnune gelene aşık olmak ya da evlenmek bir meziyet değildir onemlı olan anlaşacağın gerçekten uyumlu olduğun bır ömür beraber gecırebılecegine ınandıgın kışıye aşık olmak önemli.
Yanlız kalmamak için Erkegın kuru kalabalığını hayatıma almam11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayBence evet geçirebilir, illa aşk hayatı olucak diye bir şey yok. Yalnız bir şekilde de mutlu olmayı öğrenebilir insan, başkasına ihtiyacı olmadan. Kendi hayallerini gerçekleştirmeye çabalayıp ve o hayallerine ulaşıp, hayatını sürdürebilir. Zaten günümüzde de aşkın pek var olabileceğini sanmıyorum.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKadınlar geçiremez. Tüm varlıksal değerlerini bekliyerek geçirmek yerine haftalık penis değiştiriyorlar. Böylesi daa karlı Onlar için erkek parası ve zamanını kullanarak. Ay çok zor kadın olmak dünya da aşkooo aşko saak mısın türkiyede kadın ollmaak inanılmaz zorrr... Öylee değil işte iştee... Malca laflar... Öyllee olmalı aşkkoo.
Paltalı dehşet olunası tiksinti dolu Kadınlara ihtiyacı yok erkeklerin. Vajınayı da kiralıyabilir nasılsa her yerleri satılık. Bu saçma tartışmalardan uzak kalır saçı Siyah kalır... Kalp krizinden kanserden değil yaşlılıktan ölürsünüz En azından.
10 Yorumla
7 ayGeçirebilir ama eksik hisseder çünkü insan sevilmeye ve sevmeye yaratılmıştır aşk olmazsa hayat renklerini kaybeder ama bu illa biriyle olmak demek değil bazen aşk Allah’a bazen bir amaca duyulan sevgidir önemli olan kalbin boş kalmaması
12 Yorumla- 7 ay
Evet
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayBöyle gecenin ikilerine kadar gülüp telefonla konuşmalı, temastan nefret etmeme rağmen kollarında huzuru bulduğum dehşet aşık olduğum bir hikaye istiyorum.
Ama hayır Eros, kalbimiz aşk olmadan da yeterince kırık... 🐣12 Yorumla- 7 ay
İyi kalpler kalbindekinin daha iyilerine denk gelsin 🙏🍃
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
7 ayTabiki insan sevgiyi yabancı bir insan da değil de sevdiklerinde yani sahip olduklarında arasa bulsa yinede mutlu olabilir..
11 Yorumla
s 7 ayEvet
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Geçiren bir sürü insan var. Aşk dediğin şey fiziksel dürtülerden ibaret, duygusal boşluğu eve aldığın kedi ile de doldurursun
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
7 ayElbette geçirebilir açıkçası aşka olan inancım da kalmadı zaten aşksız bir hayat daha güzeldir bence
24 Yorumla- 7 ay
Sevdiği 5 kez onu aldatırsa onunla hiç bir şey paylaşmak istemez
- 7 ay
Teşekkür ederim 🙏🏼
7 ayher şey aşk meşk degıl... hayatta kalmak daha önemli bu coğrafyada
11 Yorumla
7 ayGeçirir, hayattaki tek güzel duygu aşk değil sonuçta ama sevgisizlik zor.
18 Yorumla- 7 ay
Eee yani aşk fazlasıyla güçlü bir duygu ve kalıcı değil kim hayatı boyunca birine aşık kalabilir bunun icin kavusmaması gerekir o şekilde hayatı tam tersi kötü olur ama paylaşım beraberlik diyorsan o aşk değil sevgi.
- 7 ay
Sorunda aşk dediğin için öyle yazdım yoksa doğru sevgisiz yaşanmaz
- 7 ay
Maalesef , isteyince olmuyor hele gerçek aşk çok çok zor hayal gb artık
- 7 ay
Maalesef..
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayGeçirebilir evet. Yanlış kişiyle olmaktansa yalnız olmayı seçebilir.
12 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle...
7 ayHiç sanmıyorum herkesin birine ihtiyacı var yanlız kalamayız uzun süre aşk olmadan
11 Yorumla
7 ayGeçirenler geçiriyor ama onlarında derdi keşke hayatıma biri girse diye dua etmeleri 🥹
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayEvet, buna adayım zaten hayatımda çok aşk diyecek bir şey olmadı 10 yıldır da tamamen yalnızım sorun yok bundan sonrası da devam eder
12 Yorumla
Cevap sahibi7 ayRenksiz hayat eksik hayat denmiş yok öyle bir şey. Bu konu fazla büyütuluyor
Gizli Üye(25-29)7 aySizin asil şu soruyu sormaniz gerekiyor. Bir erkeği parasiz pulsuz hicbir kadin askinda olecek kadar sevse bile sirtinda tasimaz.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
7 ayBilmiyorum hiç geçirmedim
15 Yorumla
s 7 ayDoğru kişi varsa zaten hayatınızda ne mutlu size
- 7 ay
Doğru kişi tanımına da pek inanmıyorum gönül işleri şans işi biraz
s 7 ayGerçekten şans sen istemezsin belki o an doğru kişi gelmiştir istediğin zamanda çıkmıyor kısır bir döngü
- 7 ay
Evet bazen o insan çıkar ve gelir ama sen ona karşı bir şey hissedemezsin ve senin için uygun olmayan biri çıkar ona da sırılsıklam aşık olursun dediğin gibi bu bir döngü
s 7 ayHayatın garip oyunları diyorlar ya hani bu da onlarda biri diye düşünüyorum...
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Geçirenler vardır illa
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ay21 yaşindayim suana kadar 10 kız arkadaşim oldu suanda bir hanfendi ile bereberim cidden kız erkeksiz erkek kızsız yapamiyor ben yapamam birine karsi yatirim yapiyorsun eli kat fazlasini aliyorsun sen mutlusun o mutlu bol bol ani biriktiriyorsun daha ne olsun tek başina yaşamak cok zor geliyor bana SEVMEK sevilmek cok guzel bişi (sev seni seveni hak ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise)
10 Yorumla
7 ay
Yaşayabilir ama buna yaşamak denir mi, akıllarda soru işareti kalır.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBen geçiremem 😌 ama duygusuz insanlar geçirebilir işine veya arabasına ya da başka bir şeye aşık olarak
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayKadınlar genel olarak çok yorucular. Uzak durmak genclestiriyor
10 Yorumla
7 ayGeçirir. Neden geçiremesin? Hiç aşık olmadan doğup ölen ve normal bir yaşam süren insanlar var. Hiçbir zararı yok.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Geçiriyor yani öyle farz bir duygu değil aşk
21 Yorumla
7 ayKendime aşığım yetmez mi
21 Yorumla
m 7 ayGeçirenler gördüm 😌
13 Yorumla- 7 ay
Aşk da neymiş ki aa abartıyorsun. d
7 ayyalniz ve aşksiz olmaz
11 Yorumla
7 ayBen geçiremem galiba. d
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
7 ayGeçirir mecbur, olamıyosa
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet geçirebilir
12 Yorumla
7 ayYaşar evet ama eksik yaşar
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
7 ayDuygusuz bir robota dönüşmüsse evrt
11 Yorumla Aseksüel biri değilse, aşk kaçınılmazdır.
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence geçirmemeli
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Elbette. Miss gibi de geçirebilir. Misal ben 🙋
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şimdilik bir sıkıntı yok :)
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olabilir tabi neden olmasın
11 Yorumla
7 ayGeçiremez ya. Hayat arkadaşı şart
14 Yorumla- 7 ay
Tabi eksik olur. Boşuna dememişler yalnızlık Allah'a mahsustur diye. Bu dünyada her canlının bir eşi vardır. Ruh eşi veya değil ama illaki vardır
- 7 ay
🌹🙏
Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Geçirebilir ama bi yanın eksik kalır
11 Yorumla
7 ayGeçiremez kii...
10 Yorumla
7 ayTabii ki aşk her şey değil
10 Yorumla
7 ayBen geçiriyorum 🙂
10 YorumlaSıkıntı bacım.
10 YorumlaEvet ama boşa geçirmiş demektir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
7 ayŞu zamana kadar geçti
10 Yorumla
7 ayEvet geçirebilir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Geçirir her şey aşk değil..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
7 ayGeçirebilir.
10 Yorumla
7 ayGeçirebilir bence herkes aşkı hissetmez.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 831 cevap paylaştı. Geçirir ama tadı olmaz.
10 Yorumla
7 ay
Geçirebilir. Herkesin yolu farklı.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Cok zor ya.
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
7 ayAşkı bırak sevmek sevilmek ilaç
10 Yorumla Geçiren var ama bence eşi olmalı herkesin
11 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler