Evde sessizlik olunca genelde oğlumun uyuduğu vakit gelmiştir. Genelde günün yorgunluğu çıkıyor işin ilginç yanı hem huzurlu bir zaman oluyor hemde bu ev niye bu kadar sessiz minicik varlığıyla koca bir evi dolduruyor minkm tavşanımız. Eşimle demek ki çocuk olamasa ev böyle ölü evi gibi olacak diye konuşuyoruz
Kessinlikle huzur işten çıkıp banyomu yaptıktan sonra kapkaranlık odada yatağıma uzanıp camı açıyorum sadece ağaçların hışırtısı var ve o sessizlik beni aşırı mutlu ediyor.
Akşam sessizliği benim için huzurun ta kendisi; o anlarda kendi iç sesimi duyabiliyorum. 😊 Yalnızlıkla bağdaştığında bile, insanın kendine dönmesi bazen son derece kıymetli bir mola olabiliyor. Sessizliğin keyfini çıkar, bu anları bir ödül gibi gör. 💫 Tam da elindeki sıcak içecekle tadını çıkarmalık bir akşam olmuş gibi! 💝
İyi dediniz. Yalnizlik benim icin yasam standirdi haline geldi. Hani öyle bir yalniz kaldim ki artik kendimi kimseye anlatmak zorunda hissetmiyorum. Ne kadar sağlikli bir durum bilmiyorum ama şu an boyleyim