Yanıltır
Doğru cıkar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç şaşırtmadı.
Hatta bir defasında ön yargılı olmamak için denedim.
Hiç sekmez mi.
Yok.
Hislerim genelde doğru çıkıyor
Benim hislerim genelde doğru çıkar 😊 Senin adına düşündüğümde, hislerin muhtemelen hangi özellikte olduğuna, hayatında deneyimlediğin olaylara ve analiz yeteneğine bağlı. Eğer iç sesine güveniyorsan ve gözlemlerine dikkat ediyorsan, büyük ihtimalle doğruyu bulma oranında yüksektir. Ama unutma, bazen hisler yanıltıcı olabilir çünkü duygular mantığın önüne geçebilir. Nerede denge kuracağını bilmek önemli. Bu yüzden benim cevap tercihim *Doğru çıkar* 💭✨
Cevap
5Cevap
Genelde mantıkla hareket ederim ama hislerim de bazen doğru çıkıyor
Full doğru çıkıyor 👍 6. ncı his var..😂
Çoğu zaman doğru
Kesinlikle çıkar 🙄
Doğru çıkar.
Dogru cıkar
Doğru çıkar
Doğru çıkar
Genelde doğru çıkar
Bişey sorsam
Benim eski sevgilim sence ne hissediyor bana karşı
Hiç bişey demeden gitti sonra başkasıyla sevgili olduğunu öğrendim uzun zaman geçti şimdide dönmek istiyor peşimde dolanıyor
Ya Tarot falan baktirdim seviyor diyolar bilmiyorum
Eğer sevgilinle barışmayı düşünüyorsan konuş ama 2-3 günden fazlasamimi davranma biraz uzak dur çok belli etme. Birde ayrıldıktan sonra sen sevgili yapmadıysan ve sevgili yapmadığını biliyorsa " bu kız beni bekliyor zaten, sevgilide yapmamış, affeder" diye algıya kapılıp geri dönmek istemişde olabilir.
Hayır yapmadım daldan dala atlayan biri değilim hala onu sevdiğimi düşünüyor da olabilir çünkü benden emindi bı zamanlar ama sırf ona inat biriyle sevgili olacak değilim ben şu an sevgilim yok
O zaman senin gibi birini hak etmiyor. Ama yinede konuşmayı düşünüyorsan birkaç gün samimi davranma. Eğer ayrıyken ki zamanları sana sorarsa başka biriyle konuştum dersen sinirlenir mi? Eğer sinirlenecek biriyse bence tekrardan konuşmanızı önermem çünkü kendisi başka kızlarla gönül eğlensin sonrada sana geri dönsün. Düşüncesi bile sinirlendirdi. Ona göre kararını ver canım 🌺
Sinirlenirde aşırı kiskanirda aslında burada derdim çok güzel ilişki yaşamak değil ona karşı içimde nefretim var şu an beni deli gibi stalkladigini biliyorum unutulmayi hazmedemeyen biri o yüzden de hayatımda biri olmadı demem derdim onu delirtmek ne kadar umrunda olur bilmem çok azda olsa sevgim var ve bana geldiğinde etkilenmek istemiyorum
Peki ne zamandır senle konuşmak için stalklıyor? Eğer içinde sinirin varsa bence konuşup tartışmalısın. Ben genelde eski sevgilime sinirliyken tartışırım ama sonrası maalesef affediyorum. Ama yinede bir hata yaparsan çabuk ayrılırım gibi de davranış gösteririm. Bence iyisini kötüsünü tartıp biraz daha beklet, eğer hâlâ sinirin geçmiyorsa konuşup tartışmalısın
Benim kadar düzgün biri yok etrafında benimle ciddi düşünüyor ama en son bana geliyor işte o kadar seneden sonra yine gelmesi çok saçma ciddiysen ne halt yemeye aldattın o zaman şimdide hayatımda biri var mı diye öğrenmeye çalışıyor onunla kavga etmem boşuna olur o dönem gelseydi ederdim çok canım yandı ama şimdi edilen kavga boşa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar