Spor a gidiyordum bi ara
Sizce boş bi insan mıyım iyi mi?
Spor a gidiyordum bi ara
Boş insan olmak okumaya bakmaz kardeşim, nasıl bir insan olduğuna bakar. Okumak elbette güzel ama her şey değildir. Bazıları diplomasıyla övünür ama karakterden sınıfta kalır. Sen öyle olmamışsın, kendi emeğinle ayakta durmayı öğrenmişsin. Lise bitince pes etmemiş, elinden geleni yapmışsın. Ailene destek olmuşsun, kimseye yük olmamışsın. Helal paranla yaşamayı, alın teriyle kazandığını paylaşmayı bilmişsin. Sigara, alkol yok diyorsun demek ki kendine sahip çıkmayı da öğrenmişsin.
Bazen insanın değeri okuduğu okulda değil, taşıdığı vicdandadır. Senin anlattıklarından o vicdanın da, emeğin de belli oluyor. Gerçek başarı da zaten budur. 👏 Boş insan da değilsin ☺️🌿
Hayır değilsin ama kitap okuyarak kendini geliştir belli ki özgüven eksikliği var kendini sorguluyorsun. Erkeklerde özgüven eksikliği çok rahatsız edici bir şey kaç kişiyle konuştuysam bundan ötürü konuşmayı bitirdim. Kendini geliştirmeye tenezzül etmemiş, karşıdaki insanın kendini geliştirmesinden rahatsızlık duyuyorlar
Boyun tipin bir önemi yok inan erkek dediğin çalışkan olur gerisinin önemi yok. Din vs de önemi tabi. Böyle 190mış, esmer/kumral, zengin vs bunlar geçici şeyler. Evlenirken bunlara bakan yanılır zaten bu tarz şeyler kızlar için de sıralanır 90-60-90 vücut, sarışın vs aklıma gelmedi başka bir şey. Yüzeysel olarak bir şeyler arayanlar bunlara bakarlar takılıp geçerler ben yüzeysel birisi olmadığım için ne bunlara takılıyorum ne de bunları arayanlarla takılıyorum
Benim aslında vardı konuştuğum buluştuğum bi kız kahve yemek vs 3 kez buluştuk. toplam 3 ay da ben dedim hakkımızda ne düşünüyorsun arkadaştan farklı mı dedim evet biraz dedi
Sonra ben de evet dedim ama bi belirsizlik var dedim sen de bence var dedim
Ondan sonra çok soğuk yaptı ben de kendine. İyi bak dedim bitti
Emektar birisisin ama boş musun değil misin seni tanımadan anlayamayız. Nasıl birisin? Konuşman nasıl? İnsanlara nasıl davranıyorsun? Vb birçok etmen var. Eğitime, mesleki şeylere göre bakacak olursan boş değilsin tabi. Çalışıp çabalamışsın.
Cevap
0Cevap
Hayalin nedir? Özellikle içinde olmak istediğin meslek dalı var mı?
Yani bu hayalini gerçekleştirmediğin müddetçe hayattan tatmin alman zor olabilir. Ya da kendini yetersiz, boş hissedebilirsin bu yüzden. Seni hatırladım bu arada, oyunculukla ilgili sorunu görmüştüm. Dilerim en kısa zamanda eğitim alırsın. Bazı halk eğitim yerleri tiyatro eğitimleri veriyor. Hatta devlete bağlı diğer kurslar da verebiliyor. E yaygın sisteminden kontrol edebilirsin kursları. Oturduğun şehir ve ilçe olarak arama yaptığında detaylı olarak birçok kursu görürsün
boş insan senin gibi değil. yaşı 30u geçip hala daha annesinin babasının emekli maaşına konanlar boş cebindeki sigara paketini arkadaştan dolduran boş
kendileri BİM in sahipleri sanki xd
işçisin sen işçi kal şarkısını hatırlattın bana
Normal bir genç hayati iste
Onlardan olmaz
Bilmiyorum boş gibi de değil gibi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?